Black and white

Jeg har postet noen av bildene under før, men her er hele serien. Jeg vet jo at det finnes sarte sjeler der ute som av en eller annen grunn fortsetter å klikke seg inn på bloggen min så kun for dere har jeg plassert noen søte stjerner på strategiske plasser så dere slipper å spamme kommentarfeltet mitt denne gangen 🙂
20 thoughts on “Black and white

 1. Hvor høy er du og hvor mye veier du nå? 🙂 Snakk om å se bra ut, og fortsatt se sunn og nydelig ut!

 2. Du er pen,fine bilder av deg 🙂 er jo noen sarte sjeler som skal bry seg med alt,sier bare huff til de 🙂

 3. Du er smell vakker! Og digger stilen på disse bildene, du gjør nakenbilder med stil sånn som Triana.. Ikke noe fattig vi-menn glamour! I LIKE IT

 4. Du skjønner vel at eventuelle negative bemerkninger på slike bilder handler kun om sjalusi? Forstår godt sjalusien, dæven døtte, er drit sjalus selv jeg! Hadde jeg vært så vakker og hatt en så dritfin kropp, ja da hadde jaggu jeg også lagt den ut så hele verden kunne se på den og nyyyte synet av den! Du er heldig, fortsett å vær stolt av deg selv, du har GOD grunn! Håper du i tillegg er like vakker på innsiden også, med empati, omsorg for andre, ydmykhet og godhet kommer du til å nå så langt du bare vil!
  Lykke til med alt i livet 🙂

 5. På det øverste bildet, så visste jeg faktisk ikke om det var deg eller Rihanna! Fine bilder, og flott jente! 🙂

 6. Fine bilder, men jeg forstår helt ærlg ikke vitsen med å legge ut slike bilder hele tiden? Du har lagt ut denne bildeserien mange ganger, og begynner å undre meg over hva hensikten med dette er?
  Dette er ikke på noen måte kritikk, jeg liker bloggen din og synes du er flott jente.

 7. Her var det mye vakre og lekre bilder av deg Ann Mari, de var virkelig en fryd for øyet alle sammen! Ønsker deg en deilig sommer videre og håper du kanskje får knipset enda flere blinkskudd av deg selv i løpet av sommerukene som er igjen. Mange klemmer og hilsener fra en annen Gjøvik-blogger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top