Rolig helg #2

Nok en rolig helg nærmer seg slutten. Godt jeg har blogg så mine venner har fått med seg at jeg ikke har mobil for øyeblikket så vi kan kommunisere på den gamledagse måten. I går møtte jeg Cathrine for en kaffe og lunch og det var veldig godt å se min double O igjen, lenge siden jeg har vært sosial. Så var det hjem igjen for å se Premier League etterfulgt av Suits-maraton. En helt ok lørdagskveld 🙂

Jeg er ikke vant med å våkne i tipp-topp form på søndager akkurat, men nå har det gått to helger uten at jeg har skeia ut med mr. alkohol så det er jo en sann glede å våkne om morgenen nå for tia. Jeg blir helt ødelagt og søndager blir brukt til å ligge i fosterstilling mens jeg synes synd på meg selv. 

Vel, i dag har jeg jo fått gjort ting til en forandring. Sovet lenge, lest bok og sett på to fotballkamper. Høydepunktet var selvfølgelig United-Everton. Jeg var spent på laguttaket, men fornøyd med at vi stilte med et sterkt lag- det er ikke snakk om at vi skal hvile på laurbærene denne gangen, gullet SKAL hjem. Nå er vi 12 poeng foran og det er ikke mulig å rote det her vekk. Champisen står på kjøl allerede og det gledes til den dagen den skal sprettes! En bra kamp og hjertet mitt blir ekstra glad når Giggs scorer igjen, herlighet for en fantastisk fotballspiller!! 

Så har jeg trent i dag, når gjør jeg det på søndager liksom?! Var ute å jogget etter kampen og kan med glede si at jeg klarer å jogge uten stopp i over en halvtime. Det er lenge siden jeg har klart, har jo ikke trent siden september (!!) så det er godt å merke at formen kommer seg litt 😉

Ser også at neste uke skal jeg spandere på den blå-hvite kroppen min en etterlengtet soltime! Har sluttet helt å ta solarium, men et lite kvarter skal jeg ta nå. Går jo nesten i ett med veggen og da er det på tide.

(Har man mye tid alene for seg selv så blir det litt ego-bilder. Flott jeg har blogg;))

Så har jeg farget håret mitt, toppen fikk en mørkebrun farge og lengdene er lysnet. Vi går en lysere tid i vente så håret følger etter.

Og neste uke har jeg gledet meg til så lenge!! Jeg snakker IKKE om Valentine´s Day for å si det mildt, men dagen før. REAL MADRID- MANCHESTER UNITED. Herregud for noen kamper dette blir, har sommerfugler i magen. Umulig å se for seg hvordan dette ender, det kommer helt ann på dagsformen og jeg håper spillerne våre ikke er tunge i beina etter dagens kamp. Vi har heldigvis mange å ta av og jeg tror spillerne gleder seg like mye som oss suportere til å møte Real. Dette blir veldig spennende, Real blir veldig vanskelig å slå, men jeg er en forsiktig optimist. Spiller United på sitt beste så slår vi dem. Fjorårets CL-spill var en fiasko så jeg håper inderlig vi går videre. 

13. februar er altså dagen. En gladnyhet er at Oslo endelig har fått sin egen United-pub! Regner med det ikke bare er meg som har savnet det? Brighton Puber stedet mange Unitedsuportere vil samle seg hver kamp fremover. Godt med et sted der United alltid er førsteprioritet. Siden jeg har forlatt gode Toten til fordel for Oslo så er det sjelden jeg får sett kamper med Red Army Toten så da blir det Red Army Oslo fremover! Så da vet alle som leser dette at Brighton Pub er stedet altså 🙂

På Valentine´s day så er jeg forhåpentligvis litt fyllesyk etter å ha feiret en herlig seier også skal jeg på date! Med Mari selvfølgelig 😉

5 thoughts on “Rolig helg #2

  1. nydlig drakt bilder 😛
    kler rødt godt. men ikke feil me militær eller da.. glir rett inn i “liker boksen” til en soldat som heier på united selv.
    bra kamp idag, men må vel opp et hakk på tirsdag.
    gru/gleder meg selv og kan ikke vente til “finalematchen” på tirsdag.. ikke ofte man får se finale 2 ganger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top