Fredag

Det her bilde tok jeg i går, er jeg ikke pen?

Haha, skal love dere at jeg har fått en del melidenhetsblikk når jeg har vært utendørs. Ser jo ut som jeg er blitt banka opp! Heldigvis mye bedre i dag, jeg får veldig lett blåmerker så er nok meg som er uheldig for det ser mye verre ut enn det det er. Kom på at jeg har fått resept på en krem som skal være effektiv mot blåmerker så tok på det i dag og nå har det gått ned mye. 

Nå har jeg nettopp sett reprisen av Victoria´s secret fashion show og flaks for meg har jeg treningsklær på for man får jo ikke videre lyst til å synke ned i sofaen når man ser på de skreppene der! Veldig fint å hvile øynene på for å si det pent, høydepunktet var selvfølgelig Rihanna (sjokk?!). Så nå skal jeg ut å jogge en liten tur og deretter besøke Mari på jobb. Må jo være litt sosial, det er tross alt fredag. Det her blir faktisk min fjerde treningsøkt denne uka og min andre helg uten alkohol. Ikke helt sikker på om jeg helt liker det her, men er det noe jeg vet så er det at det ikke er langvarig 😉

Også til mine kjære venner: jeg har ikke mobil akkurat nå. Den er død 🙁

3 thoughts on “Fredag

  1. Hei! =) Hvordan får man sett VS fashionshowet? Må man se det på en eller annen spesialkanal, og er det mange repriser? =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top