71 thoughts on “Resultatet fra gårsdagens shoot

 1. Jeg tror ikke du oppdaterte bloggen med disse bildene pga. ny hårfarge, eller? Uansett, utrolig flotte bilder, men jeg ville nok blitt mer tiltrukket av bildene om du ikke flashet puppene på den måten.

 2. frida, du er vel ikke misunnelig på brøa til ann mari da? hehe:) syns ikke det er så spesielt å se en pupp jeg.. du må se på helheten:)
  Fantastiske bilder Ann Mari!

 3. for en kjempe pupp på venstre side og liten til høyre. haha…
  jeg er ikke sjalu, ikke en gang tenk det. stygge pupper, harry med piercing og du er langt ifra noe modell. du er ei jente foran kamera som virker desp etter oppmerksomhet.. thats all…
  du er de som ødelegger GLAM modell ryktene som linni og lene snakker om…. gosj altså!!

 4. Det er jo det du gjør på denne foto shooten da, Men du er ikke i nærheten heller!
  Du er for trist i ansiktet 😛 Og puppene dine er veldig forskjellige xD

 5. Gud for noen NYDELIG bilder, ekte og pene! Du er en av norges beste modeller uten tvil, ikke den mest kjente men hvem er det? Linni og Lene som noen nevnte over her? Det er glamourmodeller, Ann Mari kan jobbe i flere sjangre og HVOR er GLAMOUREN på de to jentene om jeg tør spørre???? hehe må le av enkelte!! Ute etter å trykke ned folk, det ser ikke ut som det går inn på deg og jeg håper ikke det!
  Jeg synes piercing i puppen er fint, gjør det vondt og hovner det noe opp?
  stå på Ann Mari!! 😀

 6. Herregud.. Skjerp dere med de elendige puppe kommentarene. Utrolig barnslig å legge ut slike kommentarer offentlig. La heller være enn å si noe.sånt. Mange skrev jeg hadde for store og heng og alt. Jeg endte under kniven med komplikajoner. Pass på dere selv . Kan dere ikke si noe positivt så la for faen meg være. Ann -Mari. Syns bildene ble bra jeg. Skulle vært så veltrent.

 7. Jeg har sett de fleste bildene dine og du er en veldig flink modell! Og puppene dine er nydelige og passer kroppen din:)
  Til deg som lurer på smerte angående piercing i puppen så er det overkommelig- og puppen vil hovne noe opp i opptil 6 måneder helt til den har grodd.
  Det er HOT 🙂

 8. Du kommer til å angre den dagen du skal sette deg ned å få barn og en seriøs kjærsete om du klarer å få en da.

 9. Skulle likt å se damene til de som klager over det her..
  Fantastisk kropp og en bra dame!

 10. Er det virkelig noen som synes Pamela er sexy ? Skal ikke en naturlig vakker jente som AM få poste bilder uten om å få slengt dritt til seg? For det første så er det usakelige ting og det andre og viktigste er at det ikke er sant. AM har gjort det bra som modell og tar utrolig bra bilder til å være ei norsk jente- lite land og man skal se ut som en viss type. Du skiller deg ut og det er POSITIVT!!!
  Jeg skulle også likt å sett hvordan kroppen er på de som slenger dritt! haha, og kritisere AM så må du være rimelig feilfri!!

 11. Er bare missunlige butikker som surver over her, har det sikkert ikke så lett stakkars når alle de kjekke guttene i 7 klasse liker de pene jentene. Lett og være tøff på nett. Jaja syns nå bildene var fine jeg da, stå på 🙂

 12. Mange “morsomme” kommentarer her AM 😉
  Uansett, veldig hotte bilder 🙂 Trodde ved første øyekast at du hadde lagt ut et bilde av Rihanna på d første bilde.. 😉

 13. Veldig fine bilder! Til alle dere sugger der ute som slenger med leppene, kanskje dere skal vurdere en tur på trening? eller kanskje dere kan gjøre noe med selvtilliten deres i det heletatt? latterlig at dere skal snakke drit Om ei jente dere mest sansynlig ikke kjenner.

 14. KONGE med naturlige pupper, og de er jo dritfine så virkelig unødvendig å rakke ned på. Samtlige andre i bransjen har jo silikon, og det er jo fantastisk at noen tør å framstå ekte. Lavmål å skrive nedlatende kommentarer til dette, disse bildene er kjempefine 🙂 Stå på Ann Mari!

 15. Jeg syntes du er utrolig godt forbildet når der gjelder kroppsideal for jenter, du har nydelige curves og er stolt for å vise dem frem. Sett litt på kommentarene her og tenker at de må jo være verdens mest perfekte mennesker siden de skal pirke på deg. De har vel ikke en eneste feil med seg selv, men må alikevel dra deg ned for å føle seg bedre selv :P:P Syntes synd på dem… Men stå på Ann Mari! Hilsen gjøvikjente 😉

 16. Dette er jo ekte. Linni er jo full av alt mulig. Hu linni ble jo mest kjent forde ho hadde sex forran kamera og det kom på nett. Ann mari er ei flott jente. Det jo helt sykt å lese at Ann mari er stygg.
  Stå på Ann Mari du e bare lekker.

 17. Ann Mari! Dette er de fineste bildene jeg har sett av deg! Fikk rett og slett lyst på deg!! hahah 😀 Du er nyyyydelig! Og alle andre er sjalu! JEG ER SJALU! Ah… du er sexy!

 18. Jammen var dette råe bilder, herregud for et blikk du har på noen av de.
  Og jeg må le av det de slemme over skriver. Det er da du må si: Harru fått dæ på kassa, sa folk!!!
  Du er rå slik du er. Sminken var også nyyydelig! Naturlig all over!! Glad du ikke er noe plastikk ikon <3 (Ikke noe imot silikon)!
  Og det er for en grunn til at fortsatt er populær etter mange år i bransjen, og det er ikke fordi hun har en sex tape liggende ute fra dag en. Men fordi hun er døds rå modell som er rå på bilder og enda bedre som person!!
  Shut the fuck up dere som er så sykt slemme! Finn noe annet å bry dere om, dere har tydeligvis for lite å finne på! 😉
  Love you Olsen 😉

 19. Bra bilder!
  Til de som klager – smaken er som baken, og hvor mange forsidecover har klagerne hatt? 😉
  Selv liker jeg det jeg ser, så stå på! 🙂

 20. Var mange fine bilder:) Men det bilde hvor du drar trusa opp og vi ser brystene dine, det synes jeg var litt trashy:/ Sett finere bryster, men de ser ikke så ille ut fra siden da:)

 21. “Det er jo det du gjør på denne foto shooten da, Men du er ikke i nærheten heller!
  Du er for trist i ansiktet 😛 Og puppene dine er veldig forskjellige xD”
  Kai, jenter har ikke symmetriske pupper, såpass burde du vite.
  Hva skal du bruke bildene til Ann Mari? (Dette er ikke et kritisk spørsmål, men jeg antar at du har et formål med å ta bilder/(ene), bygge opp en portofolio kanskje?)
  Uansett så er bildene mye kulere enn det man kan finne i enkelte “herreblader” , altså den “ræven – i været – på – alle – fire, mens man ser tilbake mot kameraet med et utfordrende blikk” – poseringen (utbrukt og tacky spør du meg.)
  Litt pupp har da aldri skadet noen!
  Stå på Olsen!

 22. Håper virkelig du ikke bryr deg om de negative kommentarene, men at du tar til deg de positive 🙂 Jeg synes i alle fall at du er kjempevakker! 🙂 Og det er så utrolig fint å se modeller med naturlige bryster 🙂 Jeg er så enig med Siri, du er et kjempegodt forbilde for jenter når det gjelder kroppsideal – naturlige curves og stolt av å vise dem frem!

 23. Virkelig fantastiske bilder Ann Mari 😀 ikke bry deg om stygge kommentarer du. Det er de som har så lavt selvbilde at de ikke kan unne andre noe godt her i verden. Det er de det er synd på… de burde egentlig bli tvangsinnlagt på psykiatrisk med en gang..!

 24. At det går an å lire av seg så mange dustete kommentarer?
  Aldri få seg kjæreste? selvsagt får hun både kjæreste og mann og barn hvis dette er noe hun ønsker.Hun er en sterk kvinne med ambisjoner og mot. Mer enn en pysete drittslenger!
  Det er nydelige bilder og hun har da symmetriske bryst? La overhodet ikke merke til noe forskjell der.
  Du er tøff som i detheletatt har et kommentarfelt under biledene dine når du ser hva slags DRIT folk klarer presse ut av de forskrudde hodene sine.
  Stå på!

 25. Du er ufattelig billedskjønn og fotogen som få! Virkelig flotte bilder 🙂
  Og den kroppen din er det tydeligvis mange som er misunnelig på, for du ser smashing ut!

 26. Utrolig flott ! Ekte, naturlig, sexy og fin du er Ann Mari. Fortsatt strålende helg ! Glory glory MUFC og AMO 😉

 27. Du er så fin, Ann Mari! Likte spesielt godt det øverste bildet, der var du snarlik Rihanna :-).

 28. Ikke så glad i piercinger personlig, men ellers; fy søren så vakkert!
  Mye rare komentarer her. Fantastisk kropp som ser sunn og naturlig ut.
  Dritdeilig rett og slettt

 29. “Anon
  03.10.2012 kl.21:56
  for en kjempe pupp på venstre side og liten til høyre. haha”
  Herregud! er det mulig å si noe så teit :p ingen er symmetriske. Det er VANLIG å ha “ulike” pupper 🙂 syns du var fin jeg 😉 nice tits også!

 30. Det er helt sinnsykt mye dumme kommentarer her..
  Jeg skjønner ikke hvordan noen kan ta seg tid til å skrive hatfulle og slemme kommentarer..
  bildene her var kjempebra, og du er en kjempepen jente!!

 31. De va monge folk så virke og villa såra folk her så et litte råde te dei folkå viss du ikke har ein god ting å sei så ikke sei nåke.de e ikkje så vanskeligt de

 32. Utrolige fine bilder Ann Mari! Skulle gjerne sett dem i farger også! Flash de puppene så mye du vil og ikke hør på dissa nedlatende menneskene!! 🙂

 33. Vedder på at Kai egentlig er en feit stygg kjerring som sitter sutrer over seg selv, dårlig selvbilde, hørt på makan til å prøve og nedtrykke andre! blir irritert over slike mennesker! Uansett, drit deilig Ann Mari! perfekt! 🙂

 34. Hei:)
  Mye kommentarer og masse oppgulp. Det er godt mulig de som sier de ikke er misunnelig osv virkelig ikke er det. Allikevel forstår jeg ikke poenget med å sable ned en person på grunn av slike bilder.
  Det som er befriende med Ann Mari er at hun ennå ikke har falt for fristelsen å fikse på kroppen. At høyre pupp er større enn venstre er den mest naturlig ting i verden og jeg håper for guds skyld ikke jeg ser silikon på denne jenta. det er altfor mange slitne glamourjenter som fikser på utseendet (les puppene og leppene) for å tekkes de toskene som skriver oppgulp på denne siden. En naturlig kropp som dette er det beste jeg kan tenke meg i hvert fall.
  Jeg ser MYE heller bildene av denne jenta fremfor en gjennomfikset Pamela Anderson, som Kai her nevnte.
  Ærlig talt – dette bør vi bare sette pris på og fortsett med den gleden bildene dine sprer i min hverdag 🙂

 35. Woao… Fy søren for noen vakre, sensuelle og helt nyydelige bilder. Dette er nturlig skjønnhet! Du prøver ikke for hardt og ser utroolig bra ut. Får ikke verken det tyypiske “glamour” eller “ViMenn/alfa/FHM” vibber i det hele tatt. Åh, en fryd for øyet! Jeg kunne gjerne tenkt meg å hatt noen av de bildene på veggen og jeg er ikke lesbisk en gang. Nydelig, Ann Mari, NYDELIG.

 36. Bildene er kunst! Ann Mari er super sexy! Alle andre som mener noe annet havner i fengsel når jeg tar over dette landet!

 37. Er så deilig å tenke på den gangen vi hadde sex på en fest i Oslo..
  hver gang jeg ser deg så ser jeg tilbake på denne stunden. puppene dine har dog blitt noe større 🙂
  Men blikket du brukte da du sugde meg var priceless.. skulle ønske jeg hadde det dokumentert.
  klem, wish you all the best <3

 38. Flott, naturlig jente og bra bilder. Her var det mange kommentarer fra folk helt blottet for selvtillit, og som ikke tåler å se at andre klarer ta vare på kroppen sin.

 39. Hey =)
  Lurer virkelig på hva som feiler enkelte. Greit nok hvis folk ikke synes du er pen, smaken er som baken..men å skrive det i offentligheten blir bare teit..Hvertfall når de er såpass feig at de ikke tør å bruke sitt fulle navn.
  For min egen del synes jeg du er en veldig vakker jente! Herlig utstråling!
  Håper virkelig ikke det er de negative kommentarene du tar til deg! 🙂
  ..og ja..jeg syns det er greit å bare bruke fornavn så lenge man er positiv 😉

 40. Kai er en tulling.
  Jeg pleier ikke vanligvis å skrive kommentarer på blogger, men jeg følte bare at jeg måtte si at du har en fantastisk kropp. Brystene dine er nydelige, og passer perfekt til kroppen din. Akkurat riktig størrelse og form for en kropp som din.
  Du har en nydelig kropp, og mer er det ikke å si om den saken!

 41. Håper “Jan Kevin Nodeland” har fått med seg at hans lokasjon vil være mulig å finne dersom Ann Mari velger å anmelde truslene hans til politiet, noe jeg mener at hun seriøst bør vurdere å gjøre.
  Oppførsel som dette går ikke an!

 42. Helt fantastisk å se hvor mye frustrasjon folk slipper ut på nettet. Hvor flaut på en skala fra 1-10 å slenge dritt på internett uten å tørre å stå fram. Disse negative kommentarene hører ikke hjemme noe sted. Hvis du ikke har gode argumenter og kan stå for det du mener kan du likså godt holde kjeft… Det er svært lite interessant å høre meninger som ikke støtter oppom bloggeren eller som kommer med begrunnet kritikk.. Dere må virkelig ha triste liv om dere leser en blogg bare for så å komme med negative tilbakemeldinger. Følg de du liker og støtt og gi tilbakemeldinger på hva du liker eller misliker ved bloggen, og gjør det på en normal måte.. Se på det fikk ut litt frustrasjon jeg og..

 43. Jan Kevin Nodeland: hehehe…….HAHA!! Du har i hvertfall fantasi, Jan Kevin! Til din og andres informasjon så har jeg aldri hatt sex på en fest i Oslo- om noen skulle lure.. Utrolig å lese hvor langt folk er villig til å gå for å lage diskusjoner (eller hva nå enn du vil frem til), underholdning var det uansett å lese det, så jeg lar kommentaren din stå selv om det var mye bullshit her!

  SÅ folkens- ikke tro på alt dere leser;) haha, gud!

 44. Folk klager virkelig på alt, jeg syns du var smell vakker! Aldri vært innom bloggen din før, men liker fhm sin facebook side, så måtte innom her for å se! Skjønner ikke hvorfor mennesker skal være frekke å kommentere uhyggelige kommentarer! Har man for store pupper så blir det kommentert, har man for småe, så blir det kommentert, har ikke folk andre ting å finne på? Er det rart at mange får dårlig selvbilde med seg selv! Syns det er bra at du ikke tar deg nær av disse gjøkene som kommenterer dritt, puppene dine var mer enn fine å resten av kroppen din! Så stå på!

 45. jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk som har negative ting å si kommenterer… Utrolig stilige bilder Ann Mari! Og jeg håper virkelig at du ignorerer de mest dustete kommentarene over her… for det er sjalusien som snakker der, det må det være for de har virkelig ikke peiling, og utrolig usakelig… Jeg blir flau på vegne av samfunnet når jeg leser sånn… Janteloven meg her og der… Hvorfor skal folk rakke ned på andre fordi de er bedre eller mer suksessfulle enn dem selv? det er respektløst og rett og slett barnslig!
  Så stå på Ann Mari! Du er konge, og har det både inni og uttapå! 🙂 Du er mye bedre enn idiotiske kommetarer, men det håper jeg du vet!

 46. Heisann !
  Kjenner deg ikke, men flotte bilder !
  Dette er kunst, ikke bry deg om de teite kommentarene… Det er bare di som er sjalu 😉
  Jeg liker blikket ditt, det fanger kamera !
  Flott kropp, å dritkule bilder 🙂

 47. Problemet til Jan K er kanskje at han aldri har hatt sex, og derfor lar han frustrasjonen gå ut over sexy damer som han vet han aldri kan få.

 48. Bildene er kanskje ikke kunst (veldig bra håndtverk, for all del), men Ann Mari er virkelig “a piece of art”. Gode gud. Og å ta silikon ville være som å tagge ned Mona Lisa.

 49. Kjempe fine bilder, ikke tenkt på å ta bilde av den der nede 😛 Drit i hva andre syns du, du er kjempe pen og kommer til å nå langt! Stå på, bare ta de positive kommentarene dine til deg, så sant de negative ikke har en god argumentasjon som kan hjelpe deg videre 🙂 !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top