Nettavstemming midlertidlig avsluttet…

Da er avstemmingen på nett (Vi Menn) midlertidlig avsluttet, grunnen er som jeg har fortstått at jeg har fått veldig mange stemmer og noen har reagert på det. Men det har seg slik at det kun går ann å stemme 1 gang per person så jeg ser ikke problemet der i det hele tatt. Det er jo likt for alle det.

Var noen som kommenterte det nedenfor der med;  "Det var godt at nettavstemningen ble stengt med tanke på tydelige tegn til juks fra en viss person.. Men utrolig kjedelig for alle di andre jentene som sitter hjemme å krysser fingrene.. Får håpe det kommer en løsning veldig raskt! For det er kjedelig at alle skal lide pga en person!"

Hvordan kan jeg ha fått jukset? Jeg vil komme videre like mye som de andre, skal jeg bli straffet for at folk faktisk stemmer på meg?!? Det er faktisk jeg som "lider" av dette nå. Jeg hadde vist 43% av stemmene og ledet, og tror at de fleste negative kommentarene om det kommer helt sikkert fra noen andre deltagere, det så jeg også ei deltager skrev på sin facebook gruppe at det var rart jeg ledet så, får jeg flere stemmer enn de så blir jo resultatet deretter også! Jeg har ikke hatt mulighet til å ha fått stemmet mer enn en gang, var ikke klar over dette før noen sa det til meg, jeg jobbet nattåpent på jobben da det hele skal ha skjedd så jeg har da ren samvittighet ihvertfall. hehe, skjønner ikke at folk ikke klarer å unne andre noe godt i det hele tatt og bli misunnelige og ødelegge for andre. Jeg er bare glad over at folk hjelper meg med å komme videre, alle deltagere vil jo ha folk med å stemme på seg, og jeg vet at Toten støtter:-) Det setter jeg stor pris på, samt Opelklubben til storebroren min!;-)

Så da var det sagt,jeg har altså ikke jukset eller noen ting og håper de som driver den nettsiden ser det og fikser det så fort som mulig..!puh…fortsatt god helg=)

9 thoughts on “Nettavstemming midlertidlig avsluttet…

 1. Misunnelse kommer nok det av 😉 så gøy at du har fått så mange stemmer allerede. Lykke til videre. Skal se du er en av de som blir stemt opp og frem 😉 Har sett på alle kandidatene nå å det er 5 stykker jeg er rimelig sikker på kommer videre å blandt dem er du

 2. Hehe, tusen takk for det Linapina;-)

  Ja det går jo bare ut over meg dette føler jeg, nå tror sikkert mange at jeg har prøvd å juske meg frem. Det føler jeg ikke at jeg trenger,det hadde aldri falt meg inn å gjøre noe slik, er nok heller ikke så flink med data gitt:p
  Hyggelig å høre det da, jeg håper selvfølgelig jeg er en av de:D

 3. sikkert bare noe krøll, er jo forsåvidt ikke rart at du stikker av med flest stemmer heller, du er jo knusedeilig;)

 4. Ann Mari, dette skal du ikke tenke på. Det er Vi Menn som har driti på draget her og laget en avstemning hvor det var superenkelt å avgi flere stemmer hvis man kunne litt om data. Det kan knapt kalles juks, og det var mange måter å gjøre det på. Bladet burde ha opplyst det på sidene sine at de hadde laget en avstemning med svært dårlig sikkerhet, som trolig gjorde at de fleste Vi Menn-leserne klarte å avgi mer enn en stemme hver. d

 5. De fleste som kjenner deg veit jo at du er en nerd med colabunnbriller som kan hacke deg inn på de mest utrolige plasser.
  Uansett lykke til 😉
  Hilsen Adrian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top