august 2015

D-dagen

Jeg hadde neste glemt hvor forbanna jeg blir når United taper. Det er en helt forferdelig følelse og det får frem det verste i meg. jeg blir i et så dårlig humør at jeg bare må være alene så det ikke går utover andre. For en forferdelig egenskap, men det er vanskelig å gjøre noe med det?

Kampen i går måtte vinnes. United måtte utnytte at lag ga fra seg poeng, deilig at Liverpool gikk på en 3-0 smell, men viktigere var at Chelsea tapte og eneste lag som ikke har gitt fra seg poeng er City og de må vi holde tritt med. 3 poeng var altså eneste godkjente. Swansea er et tøft lag å møte borte, men vi skal være bedre enn det her. En helt forferdelig dag på jobb av samtlige spillere. Det her er ikke bra nok til å vinne noe som helst, vi kan bare gratulere City med gullet allerede om det fortsetter sånn her. Noe det ser ut som gjør? I dag blir De Gea presentert som Real Madrid spiller mest sannsynligvis. På siste dag i transfervinduet?! Kunne de ikke fått den dealen ferdig tidlig, fått inn en klasse keeper i stedet for et par back-up'er. Romero er ikke god nok for United, enkelt og greit. Hernandez forsvinner, Januzaj på lån? Det her blir tynn suppe!

Jaja, er nå uansett blid på jobb da- haha! Det må man være. Jeg er glad jeg har en jobb der jeg MÅ være blid og hyggelig hver eneste dag for hadde jeg hatt muligheten til å gjemme meg på et kontor bak en dataskjerm og hatet livet hadde jeg lett gjort det på slike dager! Men det hjelper heldigvis å tenke på andre ting. "Det er jo bare en fotballkamp"?. haha..

Ellers i dag har jeg vært på et møte, spennende sådan. Og når vi bloggere skriver det så kan vi selvfølgelig ikke si noe mer! Haha, er det ikke typisk. Men det virker veldig spennende så jeg kommer nok til å bli ganske opptatt fremover. Jeg liker å ha mye å gjøre så det er bra :)

Nå skal jeg straks på ukas første treningsøkt. Og helt sikkert siste gang jeg bruker min flotte De Gea drakt? 

I kveld blir det å følge med på MUTV og innspurten av overgangsvinduet. Mye kommer nok til å skje i kveld og jeg krysser fingrene på at det ikke bare blir negativt..

Negative kommentarer

Jeg er ingen toppblogger, men det hender jeg er høyt oppe på listen etter innlegg som blir delt mange ganger og jo høyere opp og jo flere lesere jeg har, jo fler negative kommentarer blir det. I går var jeg på 4. plass på blogg.no noe som er veldig bra. Men det virker som om mange tror at bloggen min er en søplebøtte hvor de kan spy ut alt mulig dritt bare fordi jeg har en blogg man kan legge igjen en kommentar på.

Noe jeg er veldig glad for er at jeg aldri har tatt meg nær av slikt eller brydd meg om hva andre måtte mene om meg. Jeg kommer fra Toten, et sted alle kjenner alle og om man gjør noe som skiller seg ut blir man fort dømt og snakket om. Jeg har blant annet jobbet i FHM og tatt lettkledde bilder. Jeg har også hatt min egen spalte der jeg har svart lesere på spørsmål de har lurt på om sex og samliv i tillegg til bloggen min hvor jeg har delt litt av min hverdag, modeljobbingen og min store lidenskap Manchester United. Bare et av de punktene er nok til å få dritt slengt etter seg, ta alle sammen så skal jeg love deg at du får høre det. Men jeg bestemte meg da jeg startet å ta bilder at dette er noe jeg ville gjøre fordi jeg fikk muligheten til å utfylle en drøm jeg hadde hatt lenge, jeg fikk jobbe med flinke fotografer, være på forsiden av kjente magasiner og det var lettjente penger. Men det viktigste av alt var at jeg bestemte meg for at jeg kunne stå for alt 100%, jeg gjorde aldri noe for å bli "kjendis" eller for å få bekreftelse og regel nummer 1 har alltid vært at jeg ikke skulle ta noe personlig. 

Jeg har fått høre det meste; jeg er stygg, jeg er for tynn, jeg er for feit, jeg er dum, folk har skrevet de sykeste løgner bare for å ødelegge for meg eller knekke selvtilliten min og det har også kommet trusler. Og hvorfor har de det? Fordi de kan gjøre det anonymt.. Men er det ok å skrive så mye stygt bare fordi jeg har en offentlig blogg? Er det ok å skrive så mange stygge kommentarer til feks Sophie Elise som er en av de største bloggerne bare fordi hun lever av bloggen sin? Ikke faen! Jeg lurer på hva som får enkelte til å sette seg ned på pcen, klikke seg inn på bloggen til noen man ikke liker for så å skrive dritt? HVORFOR? Hva er vitsen? Det er ikke ok! Så jeg ber dere, dere som leser dette og er en av de: si meg hvorfor!?

Jeg er fornøyd med meg og livet mitt. Jeg går ikke rundt med verdens beste selvtillit og tror jeg er så himla deilig, men jeg har godtatt slik jeg er. Jeg har ting jeg ikke liker med kroppen min som alle andre, men jeg lever fint med de. Ingen er perfekte. Jeg trener og spiser sunt og føler meg bra. Jeg har en god jobb jeg trives i og i tillegg bloggen og andre jobber ved siden av. Jeg har gode venner og familie som støtter meg i det jeg gjør og de gjør meg lykkelig. Jeg lever livet mitt akkurat slikt jeg har drømt om, tror du virkelig en kommentar fra deg om at jeg er dum eller stygg skal ødelegge for meg? Bare dropp det. Jeg tar det ikke til meg. Men jeg håper faktisk jeg får noen tilbakemeldinger om hvorfor folk tillater seg til å være så frekke mot folk. Tenk å ha den siden ved seg selv å kunne nyte å forhåpentligvis såre andre? Hva skjer med å unne folk ting? Jeg forstår godt at andre kan blir såret av slike kommentarer og det har ødelagt selvtilliten til mange jenter. "Men det må de tåle siden hun har blogg", ja kanskje hun ikke burde hatt en blogg siden hun tar seg nær av ting, men er det din jobb å fortelle henne at hun er dum, stygg og verdiløs? 

Jeg gjør det jeg gjør fordi jeg digger det. Om det så må være å dra på fotballkamp eller ta bilder i truse, det er mitt liv og det er så sinnsykt godt å gi faen i hva en stakkars fyr måtte tenke om det. Prøv å fokuser mer på ditt eget liv og de rundt deg enn om en liten blogger ;)

Nå står en veldig lang dag foran meg, det er mye som står på planen. I går vant United sin andre kamp mot Club Bugge og vi er klare for Champions League! Livet er deilig - peace out ;)10 ting som IKKE er OK å gjøre i senga

1. Analsex. Uten å spørre først? Og uten glidemiddel? Du vet det ikke blir vått der naturlig sant?! Så glem det. 99% av oss damer liker å få en forvarsel på slikt..

2. Sammenlign han/henne med eksen eller fortell hva h*n brukte å gjøre. Gjelder kanskje spesielt dere menn for vi damer glemmer aldri. Så dette er noe du ALDRI må gjøre. Alle har en fortid, men vis/fortell heller hvordan du liker ting - ikke fortell hvor god eksen var til det. Det skaper fort sjalusi og det er fryktelig unødvendig. 

3. Le av den andre. Sex er best uten press og at man kan være seg selv 100% og man slapper av. Sex skal være gøy, men om det skjer noe som kanskje er litt moro så aldri le AV personen, finn heller humor i situasjonen, men aldri lag vitser eller spøk om prestasjonene til den andre. Slik kan såre og damer spesielt kan ta seg nær av ting om det blir sagt på feil måte. 

4. Ikke gråt. Vi damer er mer emosjonelle enn menn og lar følelsene ta overhånd noen ganger. Kanskje er det den beste sexen du har hatt, du føler deg enda mer intim med han nå enn før, kanskje har dere hatt en krangel og du føler det blir feil eller du er glad dere fikset opp i det?uansett hva det er- ikke gråt. Menn kan generelt synes det er litt stress om vi surver unødvendig mye eller begynner  å gråte, men å begynne å gråte under sex setter han i en veldig rar situasjon og det blir ukomfertabelt for begge.

5. Ikke snakk om babyer. Ikke si "vi hadde fått søte babyer" feks MENS dere har sex! Mange damer er babyfikserte og elsker små søte babyer, men for guds skyld- vær litt forsiktig å snakk med den nye typen om akkurat det når dere ikke har kjent hverandre så lenge. Har dere nettopp møttes så er ikke det er samtaleemne riktig ennå, og spesielt ikke under akten. 

6. Tenner + penis vil jeg anta ikke er spesielt godt. Så mens du er der nede beskytt han med leppene og tunga di.

7. Faking.. Dette har jeg aldri skjønt, hvorfor? Om du faker en orgasme så kan du kun skylde på deg selv om du ikke er fornøyd med han eller sexlivet ditt. Noen ganger kan det være ekstra vanskelig å oppnå klimaks, om du kjenner det ikke går så vær heller ærlig om det. Om du faker så tror han at han gjør det riktig og vil fortsette i den duren.

8. Gi respons. En av de største turn-offene for menn er om du bare ligger der. Null respons og du viser ikke at du liker det. Altså, tenk deg selv hvordan det måtte være? Gi lyd fra deg, beveg på kroppen og fortell h*n hva du liker. 

9. Nei betyr nei. Om du vil prøve noe nytt og hun ikke er med på leken og du får et nei så ta det til deg og ikke bli sur eller surv. Ikke si hun er kjedelig eller prøv å mas deg til et ja. Sex skal ALLTID være noe begge to har lyst til så lytt til responsen du får og aldri press eller tving henne til å gjøre noe hun ikke har lyst til.

10. Beskyttelse. Om hun ber deg bruke kondom så gjør det. ALDRI nekt å gjøre det, det er for deres begges sikkerhet og en stor turn-off om du prøver å mase deg til å slippe.


Foto Remi Salvieski

Fjerde strake

I morgen møter vi Newcastle på Old Trafford. Ingen grunn til å sitte inne så jeg håper så mange som mulig vil ta turen ned til Scotsman for god stemning! Ikke bare stemning vi byr på i morgen, det deles også ut billetter til United- Liverpool så jeg må si det er verdt å ta turen dit!!

I tillegg er det tidlig kamp, og jeg har en skikkelig god følelse på morgendagen. Det vil løsne for Rooney nå. I løpet av hans 20 møter med Newcastle står det notert 12 mål og 7 assist. Blir mer i morgen!

Endelig

Champions League. Endelig. 504 dager siden sist. Det har vært utrolig kjedelig og ikke kunne engasjere seg på samme måte som før når jeg har sett kampene de siste gangene, for er ikke United med så er det ikke like moro. Men snart er vi det..

For noe annet enn seier i kveld er katastrofe. Vi fikk en lett trekning og møter Club Brugge, et lag jeg ikke har noe kunnskap om for å være ærlig. Etter det jeg har lest så sliter de også med en del skader. Vi åpner hjemme på Old Trafford og van Gaal har uttalt at dette er en av hans viktigste kamper hittil som manager. Og det er helt riktig, denne kampen SKAL vinnes og blir det nok en 1-0 seier i kveld blir jeg jævlig skuffet. Dette blir nok den viktigste kampen noen sinne for Club Brugge og United kan ikke ta lett på det.

Jeg har som vanlig tro på seier og det vil gjøre det en del lettere til returmøtet. Rooney bør også komme på scoringslisten nå og nå har han fått noen kamper å spille seg i form så i kveld håper jeg han står frem som den gode kapteinen han faktisk er. 

Jeg elsker Champions League kvelder og endelig er det kamp igjen i kveld!

Nå er jeg ferdig trent og dusjet, klar til litt jobbing før kamp senere. For en deilig Tirsdag.Tidenes bryllup

For en dag! For et bryllup! I går var en helt perfekt dag fra start til slutt. Det var knallbra vær så etter å ha sovet ut og spist en god frokost gikk jeg og Cathrine en tur i Gjøvik. Vi har jo begge bodd der for mange år siden så det var mange minner som kom tilbake når vi gikk rundt å kikket.

Etter en deilig formiddag ute i sola gikk vi tilbake til hotellet for å ordne oss.Klare til bryllup!Fineste Cathrine :)Da kirkedøra gikk opp og jeg så Camilla begynte tårene å renne med en gang. Hun var ubeskrivelig vakker og det var en utrolig rørende og fin sermoni.Se så fine!

Etter vielsen var det satt opp buss som tok oss fra kirka til fjellhallen i Gjøvik. Mens brudeparet var hos fotografen startet vorsepielet for oss der med tapas og drikke.Så var det klart for bryllupsfest! Og for en fest det ble.. Anders og Camilla satte virkelig standaren og alt etter dette blir en nedtur! Haha, uten tvil den sykeste og mest fantastiske dagen jeg har vært med på! Ingenting var tilfeldigheter denne dagen og det var fullt show. Tommy Steine var toasmaster og de hadde dansere og sangere som lagde show hele kvelden mellom talene og maten.

Vidar Johnsen som også sang i kirka sang flere sanger fra scena, det var mange artister, men det toppet seg da Morten Abel startet showet sitt!

Bestevennene <3Forloverne hadde også gjort en fantastisk jobb og hadde blant annet laget egen sang de fremførte.

Etter artistene var ferdig og alle hadde holdt tale og kaken var inntatt startet virkelig festen. Da var det DJ og full sving på dansegulvet. Det tok helt av på slutten og vi sto på scena alle mann og hoppet og danset som gærne. Kjolene våre hadde ny farge da vi var ferdige etter all champagnesølinga! Haha

Formen i dag startet bra, men kjenner nå at kroppen fikk kjørt seg ganske bra så nå blir det tidlig seng så jeg er klar til jobb og trening i morgen.

Tidens bryllup Anders og Camilla! De to er verdens beste personer og fortjener virkelig alt godt sammen! <3

Fredag og kamp

Kamp på en Fredag? Ikke ofte det skjer, men i dette tilfellet kunne det ikke passet meg bedre. I morgen gifter nemlig min gode venninne Camilla seg og det hadde jo vært kjedelig å måtte sett kampen på iPad!! Haha- ja, selvfølgelig hadde jeg sett kampen! Men til andre som måtte lese dette og inviterer meg til bryllup så foretrekker jeg månedene juni/juli eller når det er landslagspauser. Må da gå ann å planlegge såpass, og Camilla (eller jeg) unnslapp med skrekken :D Morgendagen kommer til å bli fantastisk, jeg sitter i skrivende stund på toget og er på vei til Gjøvik for å overnatte på hotell der hele helgen med min date Cathrine- blir stas.

Men først: Aston Villa vs manchester United! Kampen mot Spurs var ikke bra. Jeg forventer mye, mye mer i dag! I tillegg møter vi et svakere lag så det bør bli seier. Mulig jeg undervurderer Villa, men de har mistet Benteke og skal ikke være en stor trussel. Men hver kamp er viktig, man skal aldri undervurdere en motstander så United må gå hardt ut. Jeg håper på 3-0 til United. Vi trenger en god seier nå og med verdens beste bortefans bør de blø for drakta i kveld.

Hva du IKKE skal gjøre under forspillet

Sommerferien er over og det er på tide å blåse liv i spalten min igjen. Siden forspill er begynnelsen på det hele så tenkte jeg å starte med det. Jeg har fått mange spørsmål om hva damer liker under forspill, hvordan man skal gå frem og om det egentlig er viktig.. Jeg innleder dette innlegget med å slå fast en gang for alle at ja- forspill er ekstremt viktig og noe du må sette av tid til. Det er nøkkelen til god sex og for mange damer den eneste veien til å nyte det fullt ut. Noen trenger ikke så lang tid til å "varmes opp" mens andre gjør det og dette vet de bedre enn deg så ikke anta at hun er kåt etter dere har klina litt. Det er mange fallgruver og jeg tror dessverre at en del gutteprat ødelegger inntrykket av hvor viktig det faktisk er. Så det er noen tips å ta til seg.. Alle er selvfølgelig individuelle så det er mange tips som ikke vil funke på alle, men her er noe de aller fleste damer vil si seg enig i.

1. Ikke gå for fort frem. Vi har flere erogene soner enn bare klitoris og det tenner oss mye mer om du setter av litt tid til de andre først. Kyss oss på halsen og øreflippene, stryk oss gjennom håret og beveg deg fra nakken og halsen og ned til brystene. Niplene er for mange veldig sensitive og de kan du leke litt med, kyss de, slikk de, blås på de etterpå.. Det er egentlig bare å ta for seg, vi liker at du gir oppmerksomhet til hele kroppen vår istedet for å bare rive av oss trusa.

2. Ikke vær for hardhendt. Alt til sin tid! Du kan kanskje tro at du gjør det rolig og at det er behagelig, men mest sannsynlig så kan du jekke deg ned 5 hakk faktisk. Klitoris er ekstremt sensitiv og blir den stimulert på samme måte/for hardt for lenge blir det oversensitivt og vondt. Jeg har hørt historier der jenter føler de får brannsår- de må selvfølgelig si ifra de også, men ikke alle tør det- så start veldig rolig og heller hardere etter responsen hennes. 

3. Selv om din forrige kjæreste eller sexpartner elsket det på en viss måte så betyr det ikke at det fungerer på neste. Om du har noen spesielle triks så er jo det kult- om det funker. Lytt til responsen, du merker fort om det du gjør er bra eller ikke. Og om du er usikker så bare spør henne etterpå om hun likte det. 

4. Vanlig sex i det virkelige liv er ikke som i en pornofilm. Så ikke behandle henne slik du har sett på filmer.. Mindretall av damer er våte og megaklare for action etter du har fått henne til å deeptroathe deg.. Hun kommer heller ikke på to minutter etter litt heftig stimulering med fingrene dine. Sett av tid og gjør det ordentlig.

5. Ikke gi henne følelsen av at du gjør henne en tjeneste. At det er en slags jobb du må gjøre før du kan nyte ting.. Gjør det med glede! Vis henne at du tenner på henne, forspillet skal jo være til for at begge skal bli klare og om du gjør det bare for å gjøre det blir det veldig feil og en ekstrem turn-off for jenta. Vis henne med lyder, ord og handling hvor mye hun tenner deg og forspillet blir så mye bedre for begge to. 
Bilder fra Google 

Oh, Manchester

Endelig er sirkuset i gang igjen! Det er så ubeskrivelig deilig å være i Manchester, denne helga har det også vært fantastisk vær og om noen timer drar jeg hjem igjen med 3 poeng i sekken. Og da får man si seg fornøyd for denne gang.

Jeg har vært utrolig dårlig på å ta bilder denne turen dessverre så det jeg sitter igjen med er noen halvdårlige snapchat bilder. Det viktigste er vel å ha det moro og det har jeg hatt til gangs.

 

Startet fredagen med besøk på Circus som vanlig. Masse kjentsfolk og god stemning. Jeg tenker alltid at jeg skal ta det rolig dagen før kamp, men det er ikke alltid lett når alle er tørste.. Avsluttet kvelden med det jeg trodde skulle være et lurt valg; jeg droppet junkfood som alle andre skulle ha og gikk på butikken for å kjøpe vann og en salat. Tror dere ikke jeg ble matforgiftet av det da?! Våknet opp noen timer senere og var så dårlig. Så da ble det spybøtte i en del timer. Altså, det kunne jo ikke bli verre! Jeg gleder meg alltid til kampstart, men da var jeg så dårlig at jeg ville grine. Men Olsen er sterk, jeg tvang meg selv i dusjen og var klar på Sam Platts litt før ti. Og mate kroppen med noen doble vodka redbull var helt sikkert ikke det smarteste, men noe måtte kroppen ha. Og det gikk faktisk helt greit og stemninga der hjalp på kroppen!Det kokte på Stretford End og det var syk stemning i starten! Men det var også helt sykt varmt, minst 30 grader der vi sto og det dabbet litt av pga det. Formen min ble ikke akkurat bedre av varmen, men er man stretford ender så står man i 90 minutter og synger


Selve kampen kan jeg ikke skryte så mye av akkurat. Middelmådig. Men vi tar 3 poeng og vinner på en dårlig dag, det er det viktigste. Smalling og Darmian var de beste synes jeg, liker ikke De Gea situasjonen og føler meg ikke helt komfertabel med Romero.. Men han blir nok vår nye førstekeeper.. neste kamp er allerede på Fredag og vi møter Aston Villa. Får virkelig håpe det blir en bedre kamp.

Nå skal jeg straks dra til flyplassen. Blir godt å komme hjem til hverdag og trening igjen, denne kroppen er blitt for gammel for tre-dagers festing. haha.New kit- women version

Da Manchester United og adidas lanserte sin nye drakt var det mange forskjellige meninger om damemodellen. Mange mente den var diskriminerende og syntes adidas hadde laget den altfor drøy...

Altså, seriøst? For det første, den er jo virkelig ikke så utringet og det er tross alt en damemodell- den er designet til våre kropper og vi er smalere rundt livet og har pupper. Og for det andre så er det vel bare å kjøpe herremodellen om man ikke vil ha utrigning?

Jeg er veldig smal rundt livet og mange drakter er veldig store på meh så jeg liker å kjøpe damemodellen når jeg har mulighet til det. 90% av draktene jeg har er herremodell så det er jo bare moro med litt forandring.

Jeg liker den ihvertfall! Herrerra ble førstemann ut i år, håper virkelig han får mye spilletid denne sesongen.

Be the difference

Ny sesong

Endelig dere! Nå er det ikke lenge til sesongen starter. Dette er større enn bursdag og julaften for oss fotballelskere, uansett hvem vi holder med så er Lørdag 8. august en stor dag vi alle har ventet lenge på. 

Vi starter sesongen med blanke ark og forhåpninger om å gjøre det bra. Det har vært noen vanskelige år for oss Unitedsupportere. Mange vil vel påstå at vi fortjener det, så mye medgang vi har hatt- spesielt vi som er unge. Vi har jo vunnet alt vi, så da skal det være greit å tape litt også? Men det føles jo ikke slikt for de som virkelig elsker laget sitt høyere enn det meste her i livet. Det ødelegger dagen min når United går på tap så året under Moyes var nitrist og skummelt. Forrige sesong med van Gaal som sjef var bedre, men fortsatt ekstremt frustrerende til tider. Det var ikke bare spillerne som ikke forsto hans filosofi til tider.. Men United klarte målet for sesongen som var topp 4 og denne sesongen er det høyere krav.

Så hva slags forventninger har jeg til denne sesongen? En klubb som Manchester United må igjen hevde seg ute i Europa, vi skal kjempe om gullet i Premier Leauge og enda en sesong uten å vinne noe vil bli en skuffelse for både klubben og oss supportere. Manchester United må reise seg til å bli det laget alle fryktet å møte. Van Gaal har også fått et år bak seg i Premier League, blitt kjent med ligaen, klubben og spillerne.

Siden situasjonen rundt De Gea ikke er avklart og jeg mener vi hadde trengt en til stopper av beste kvalitiet og en spiss til så tror jeg det kan bli vanskelig å ta gullet. Jeg tror absolutt United kan klare topp 3, men om De Gea drar har vi ingen erstatter som er god nok i mine øyne. Kan vi virkelig stole på at Smalling/Jones skal holde ut en hel sesong? Og hva skjer hvis Rooney blir skadet? Da blir det vanskelig å nå helt opp.. Og Chelsea har nok dessverre en sterkere stall enn United så om jeg skal tippe utifra hvordan situasjonen er i skrivende stund tror jeg Chelsea vinner, United som nummer to og Arsenal på tredje. Og jeg liker ikke å ta feil, men på slike ting tar jeg gledelig feil!

Uansett, 13.45 er det avspark på Old Trafford. Manchester United møter Tottenham og det blir ingen lett kamp. Kane kan være dødelig effektiv og la oss håpe han har en dårlig dag på jobb (eventuelt nærmer seg rød trøye og står over) og at samarbeidet mellom Rooney og Memphis funker som krutt. Det kommer til å koke i Manchester og jeg står for første gang på Stretford End med mine egne sesongkort. Jeg gleder meg så mye at jeg faktisk blir uvel av tanken!

Hvem vinner? Jeg tror United tar 3 poeng og vinner 2-1I AM RED

Nedtellingen har for lengst startet, men nå nærmer det seg virkelig! 3 dager igjen! Manchester United åpner Premier League 2015/2016 og hva er vel bedre å drøye den lille ventetiden som er igjen med en egen United-shoot? :D

Fotografen er flinke Nicolai Saxegaard som har tatt andre bilder av meg før, han er også Unitedsupporter så vi måtte selvfølgelig ta bilder i verdens fineste drakt også! Jeg liker de veldig godt, for håpe resten gjør det også så er det mulgiheter for at jeg legger ut enda flere bilder..hehe

www.saxegaardphotography.com

Instagram: @saxegaardphotography 

Rehab for kropp og sjel

Så var jeg hjemme i Oslo igjen. Det var veldig godt å dra hjem en tur Toten nå, alt for lenge siden sist jeg var der. Det er noe eget med Toten og jeg trenger vel ikke si at forskjellen mellom livet her og i Oslo er ganske stor. Hverdagen i Oslo er travel, det er jobb og trening og ting som skjer hele tiden, jeg har virkelig trengt en ordentlig rolig helg med familie og avslapning og det fikk jeg nå.

Jeg er ikke spesielt glad i å jogge, men når jeg er hjemme er det greit. Jeg har en fast runde jeg bruker å løpe når jeg er hjemme som er passe lang, det var sol også så det var deilig.

 

Var innom kjøpesenteret her for å handle noen gaver til familien da jeg møtte ei venninne som jobber på Stormberg, hun fikk meg til å kjøpe litt nye treningsklær. Uvant å bruke rosa og ikke Uniteddrakt- jeg er ikke sikker på om dette vil fortsette?haha

Gjorde også et kort intervju med Oppland arbeiderblad, de ville snakke om sesongen som starter neste helg og mitt forhold til Manchester United, og det er jo alltid gøy. Mamma var selvfølgelig snikfotograf!

 

Så var det duket for familiebursdag. Kan ikke huske sist jeg har spist såmye mat og kaker. Blir en lang treningsøkt i dag for å forbrenne litt av det! Men deilig å skeie ut når man blir vartet såpass opp av a mor ;)

Det er ikke lenge jeg klarer å sitte rolig så på kvelden ble kjole byttet ut med treningsklær og fotballsko. Skal ikke skryte på meg særlig med skills, men alltid gøy å leke litt.

 

Home sweet home

Denne helgen er kropp og sjel på rehab hjemme på Toten. Det har vært lange dager på jobb hele uken så det var ekstra godt å sette seg på toget i går med lydbok på øret og med en rolig helg i vente. 

I kveld feirer mamma og pappa bursdag så det blir full familiefest. Jeg skal kun nyte Pepsi Max, neste helg i Manchester blir nok litt tøffere så en ekstra rolig helg er på sin plass nå. 

I dag sov jeg til jeg våknet og mamma kom opp med kaffe. Leste Shape Up og hørte på lydbok mens jeg våknet ordentlig. Herregud så deilig. Jeg elsker en rolig start på dagen, men det er vanskelig å få til når jeg er oppe rundt 7 hver dag ellers. 

Snart skal jeg på trening med søstera mi, bein og rumpe står på min plan og det blir moro å se om storesøster holder følge :D Etter det blir det en kjapp shoppingrunde før det blir avslapning med familien, masse mat og kos. Gleder meg til det!
Skjørt herfra http://www.shein.com/Blue-Drawstring-Waist-Denim-Skirt-p-213561-cat-1732.html

 

http://www.shein.com/White-Spaghetti-Strap-Backless-Cami-Top-p-211255-cat-1779.html

hits