juli 2017

Pre-season, Lukaku og hvem er nestemann inn?

Hei- lenge sia sist!

Jeg må jo starte med LUKAKU! Herregud! Jeg skal være helt ærlig å si at den hadde jeg ikke sett for meg, han var så tidlig linka til Chelsea at jeg så den dealen som spikra tidlig. Men så drøyde det, og ryktene kom vår vei og til slutt begynte jeg å få store håp. Jeg hadde Griezmann som første ønske og likte dårlig at han valgte å bli. Så da det ble offisielt bekreftet fra klubbene at Lukaku var vår skal jeg love dere at gleden var stor! Han var nummer to på lista og et bra kjøp. Han har en syk fysikk, god avslutningsteknikk (noe han gjerne kan lære bort til sine nye lagkamerater..), han er vant med Premier League og jeg er sikker på han vil finne plassen sin fort. Måten han snakker om klubben vår er fantastisk, snakk om å glede en supporter liksom. Selvfølgelig er han glad for at han har kommet til verdens beste fotballklubb. Han er venner med mange på laget og de alle har sine beste år nå... Folkens, denne sesongen blir syk!

Selv om det var ekstremt deilig å snappe Lukaku foran nesa til Chelsea så fikk jeg smake på følelsen selv da Morata ble bekreftet av de. Hadde vi fått han i tillegg så hadde jeg vært utrolig fornøyd med kjøpene! Nå er jeg ikke sikker på hvem jeg vil ha inn egentlig.. Synes det å betale like stor sum som Morata for en annen spiller er for drøyt. Men nå er det ikke jeg som bestemmer så vi får da se. Jeg har ikke fulgt nok med i andre ligaer til å ha en formening om det for å være ærlig. Matic? Jeg sier ja takk, men tror ikke han kommer. Sanchez er aktuell og en god spiller, jeg klarer bare ikke se for meg han som Unitedspiller...? Men jo mer jeg har tenkt på det de siste dagene så vokser det på meg.. Vi kan i hvert fall vise en lang finger til Real og synes f... ikke at de skal fortsette å ta spillere United har gjort gode. Herregud så lei jeg er av det og Morata ville til United, men de nektet å diskutere pris. Så De Gea skal ingen steder på lang tid!! Vi trenger et par til inn så dette er ikke over enda..

Kampene i USA har jo også startet nå og som den lojale supporteren jeg er har jeg selvfølgelig enten holdt meg våken eller satt på alarmen så jeg står opp. Selv om det bare er treningskamper så er det stas. Jeg har savna gutta jeg!! Lørdag dro jeg med meg Bea hjem fra byen og hadde nachpiel med burger og øl mens United underholdt oss. Natt til tirsdag var litt seigere da alarmen ringte 3.45 og man skulle stå opp og deretter dra på jobb. Men det gikk det! I natt blir det enda tidligere, men det gjør ingenting. Det er jo derby og man kan snakke så mye man vil om vennskapskamper, men det er City vi snakker om og de skal slås! De to første kampene bar jo meget preg av at det var treningskamper og alle skulle få spille, i siste omgang mot Real Salt Lake var det jo konstant stopp av spill så det er ikke mye vi kan forvente oss egentlig. Men moro er det. Og i natt blir det tøffere motstand så jeg håper på en god kamp. Lukaku har allerede startet med målfesten så jeg håper på en underholdene kamp mot lillebror. Nå er spørsmålet om jeg skal døgne eller få noen timer søvn... Siden man skal på jobb etterpå så må jeg nok runde av å prøve på noen timer på øyet. 

For å få med seg pre-season så bør dere laste ned MUTV-appen. De viser alt av kamper, treninger, intervjuer osv og koster under 40 kr i måneden! Så den bruker jeg nå, men når Premier League starter igjen så må man se seg etter andre alternativer siden de ikke får lov å vise kampene live. TV2 Sumo er så latterlig dyre at jeg vurderer å si opp alt nå. Sa opp sporten da PL var over og har nå kun tv og serier, men det er så mye man ikke kan se og må oppgradere for så mye at det ikke er verdt det. Utrolig irriterende at de fjerner episoder og sesonger også. Det som irriterer meg aller mest er at de høyner prisen og sier det er bedre tilbud- men jeg blir "tvingt" til å betale for å se norsk fotball noe jeg har null interesse av for det er det de har lagt til i samme pakke. Helt tullete så til høsten av så blir det nok kjøp av noe engelske kanaler. Kom gjerne med tips. Kan dessverre ikke være på hver eneste kamp live :( Jeg har ny snapchat btw; annmariolsen 

Der legger jeg alltid ut ting før og etter kamp så legg meg til. Nå sier jeg Glory Glory og god natt! 

Takk for alt

Da er det bekreftet det vi alle har ventet på; Wayne Rooney er ferdig i Manchester United å vender tilbake til gutteklubben sin hvor alt startet. Han kom til oss fra Everton da han var en ung gutt med et stort talent og potensial. Privatlivet hans var ikke på stell og han hadde en turbulent tid i media. Men etter 13 år i verdens største klubb har han vokst seg til en mann å forlater oss som en legende.

Det er alltid trist når store navn forlater klubben, men jeg kjenner ekstra på at Rooney drar. Han vil for alltid være en av mine topp favorittspillere så at han nå velger å dra er vemodig. Som sagt så var det ventet og helt rett avgjørelse for begge parter, men det blir utrolig rart å se han spille for et annet lag i Premier League. Selv om han nå spiller for en rival så har han min største respekt og han skal få en hyllest 17. September da han gjester Old Trafford i blå drakt. Vi skylder han det etter alt han har gjort for oss. Når jeg tenker tilbake på alle minnene han har gitt meg så må jeg bare smile. For en spiller!! Rooney kom fra byen jeg hater og tok meg og resten med storm. Han spilte virkelig med hjerte utenpå drakta. Å blø for drakta er noe Rooney virkelig har gjort og han har vært vår viktigste spiller i mange år.

Jeg tror ikke mange helt forstår hvor stor spiller han faktisk er og hvor stort det er å holde de rekordene han har både for oss og for England. Han har fått ufortjent mye dritt fra egne supportere og det er trist for alt har ikke vært fortjent!

Selv om det vil bli rart å se han spille for Everton så unner jeg han alt godt og vet han kommer til å fortsette å gjøre det bra! Han ser kjempebra ut nå og en massiv respekt at han blir værende her og ikke drar til Kina eller USA for å tjene mest mulig. Han elsker fotball og nå får han mer spilletid. Jeg forstår valget hans og han fortjener ingenting annet enn vår hyllest.

Av alle minner han har skapt må brassesparket mot City være det beste og jeg har fortsatt arr på kneet etter en vill feiring. Det må være tidenes Premier League mål?! Av øyeblikk på Old Trafford må jeg si det var fantastisk å se Rooney putte to mot Liverpool i 2012 da det var første kamp for Suarez etter rasismeutestengelsen.

Jeg har tidligere gitt en hyllest til Rooney her: http://m.annmariolsen.blogg.no/1483905436_wazza.html

Takk for alt Rooney! ❤

(Det kommer selvsagt et eget innlegg om Lukaku, men i dag er det kun Wazza i fokus).

hits