april 2015

Tidenes jentetur til Manchester

Jeg har jo helt glemt å legge ut bilder fra den første Red Army Oslo jenteturen! Og for en tur! For noen var det første turen til Manchester og det innfridde til de grader.

Flyturen blir alltid mye morsommere med alkohol!

Vi landet ganske så sent så det ble ingen tur ut, men vi måtte jo skåle litt for at vi endelig hadde fått dratt på tur sammen. Vi bodde for første gang på leilighetshotell siden vi skulle være så lenge og vi var mange på tur sammen. Det var perfekt egentlig, vi handlet inn masse drikke som var kaldt hele tiden og det er bedre å slappe av noen timer på et soverom eller sofa enn et trangt hotellrom. Vi bodde i Salford, men det var knappe 10 minutter å gå inn til sentrum så det gjorde ikke noe.Dagen etter var det på tide med yndlingsfrokosten min før vi gikk inn til byen.

Glade jenter klare for Manchester :D

En venn av meg som bor i Manchester fortalte meg at vi bodde rett ved siden av hotellet der mange av Unitedspillerne bodde?..da måtte jo vi- helt tilfeldig- gå en del rundt der, sakte..haha se på Bea holder utkikk da ;D

Målet med dagen var å slappe av å kose oss, og det gjorde vi til gangs, det var fint vær og livet smilte.

Circus er obligatorisk så vi tok en tur dit hvor vi satt i mange timer og snakket med eieren, Barry. Verdens hyggeligste mann med masse historier å fortelle. Han har jo laget egen sang til meg og så ikke rart jeg liker stedet ;) Her drar det masse nordmenn og skikkelig engelskmenn så det er en god blanding. God stemning er det uansett når på døgnet man går innom. 

Planen for kvelden var å spise på Rosso, for en Unitedsupporter er det obligatorisk å gå innom der en eller annen gang siden det er Rio sin resturant. Flott sted, men jeg mister matlysten når jeg drikker alkohol så jeg fantes ikke sulten. Bestilte pizza da det alltid er godt, men måtte tvinge ned en bit og delte ut resten så det skulle se ut som jeg hadde likt maten. Haha, ølen deres var god da ;)Aner ikke hva stedene vi var på etter Rosso, men vi hadde det sykt moro. Alle hadde høye hæler og jeg tror alle holdt på å dø i beina på slutten. Jeg var- for første gang i historien en av de første hjem, jeg satt å slappet av på soverommet med en rolig kaffe baileys før leggetid. Så?..Så ble det nachpiel!! Og herregud. De som er på snapchatten min opplevde en legendarisk kveld. Det tok helt av, bare oss jentene og det var så sinnsykt moro. Jeg slokner som regel med en gang og er ikke nach-type, men dette var moro altså. Haha?jeg våkna med Unitedklistremerker over hele kroppen dagen etterpå og vi var alle enige om at det var tidenes kveld. Og vi var kun på dag 2..God morgen ja? Noen hadde shopping på planen den dagen, det utgikk for min del. Så det var egentlig bare å slappe av til det var akseptabel tid å begynne å reparere igjen. Denne kvelden hadde vi nemlig avtalt med Barry på Circus at vi skulle ha pokal-fest! Og det ble pokal-fest til de grader!! 

Gode Barry :D

Undertegnede var i meget fin form 4 timer før man skulle opp igjen å starte på nytt.Og så kom dagen vi hadde ventet på?. MATCH DAY!!!!

Vi var relativt slitne frøkner som sto opp, men for å få mest ut av dagen, slippe kø og å få formen opp igjen var det bare å stå opp tidlig og vi var vel på Bishop litt over kl 10

Formen var IKKE god, men noen shots fiksa alt..

Det var veldig god stemning på Bishop og jeg har aldri sunget eller dunka hånda mi så mye i bordet før? Man må jo delta selv for å holde stemninga der den skal være! Og akkurat der gjorde jeg en bra jobb!

Såpass bra jobb at jeg fikk store blåmerker inni hånda og den ene hovna opp. Haha! Kjølte ned med litt mer øl..

Skal ikke undervurdere norske jenter..

Beste gjengen <3

Og etter bildet ble tatt kom vodka redbull inn i bildet og mobilen ble værende i veska. Ikke et eneste bilde fra kampen en gang!

Men det var en herlig kamp, vi vant 3-1 og god stemning!! Det ble en tur til Bishop igjen for å feire seieren, men jeg kasta faktisk inn håndkle relativt tidlig og var i seng rundt kl ni. Haha, Manchester tok på! 


Søndag var alle fyllesyke så det ble en rolig kveld, vi var ute å spiste og tok en rusletur i byen.

Mandag var siste dagen. Vi ryddet og vasket leiligheten før det ble litt shopping. Jeg er jo fyllesyk minst to dager etter slike turer så det satt godt i fortsatt, da var det godt å slappe av litt utenfor Old Trafford i sola ;)For en tur!! Kjenner jeg savner Manchester allerede :( 

Tidenes treningstips!

Jeg skulle jo starte å dele noe treningstips siden jeg av en eller annen grunn har fått etterspørsel om akkurat det. I dag tar jeg for meg armer og øvelsen pushups. En vanskelig øvelse om man er svak, men øvelse gjør mester.

For å gjøre øvelsen ekstra mer motiverende kan du feks ta en dyne med bilde av en kjekk mann på å gjøre øvelsen på.Så skal du ha en strak holdning i kroppen, noe som ikke var kjempelett med selvutløser på 3 sekunder. Haha, men hva gjør man ikke for å dele dette tipset!? :D

Derfor legger du på deg fett

Kom over et innlegg til Cornelis Elander som også er Side3blogger la ut på sin blogg. ( http://side3bloggerne.blogg.no ) Han er vel som jeg har forstått utdannet PT og bosatt i Hollywood eller et anna flott sted og trener kjendiser. Og har man fått til det så er man flink. Innlegget jeg leste var dette:

http://elander.blogg.no/1429726225_3_grunner_til_at_du_l.html

"Derfor legger du på deg fett"?

Det var flere punkter i artikkelen som beskrev grunnene til at folk legger på seg fett, blant annet for lite proteiner og feil mengde riktig fett i kostholdet, feil trening og det viktigste punktet; stressNå er ikke jeg utdannet PT og langt fra treningsfreak med masse peiling, men jeg er opptatt av å holde meg i noen lunde i form og når jeg leser x antall slike artikler så tenker jeg?er det så vanskelig??

 Nå har jeg vært ofte i Manchester i det siste og overskriften føler jeg meg ganske truffet av?Så her er min guide til "derfor legger du på deg fett"

 Frokost. Det er som mange sier dagens viktigste måltid.

Dette er min yndlingsfrokost og starter du slikt går det skeis. Kaffe og Baileys er himmelen og skulle ønske jeg kunne drukket det hver dag. Kanskje like greit at det kun er i Manchester jeg tenker slik.. Eller om du skipper frokost og er dødssulten når det er lunsjtid. Har du lyst på Havregrøt eller Cottage Cheese da? Nei! Da vil du ha Burger! Eller pizza, eller baguette eller hva som helst bare det er raskt og digg.Og da blir det ofte det?

Jeg er pizzaelsker nr 1. Uten tvil! Hva vil jeg ha til middag HVER dag?? Pizza! Det går man bare ikke lei.. Og har man dårlig tid er jo det helt supert å lage! Så i Manchester ble det pizza?.hver dag! Nei, untatt en dag for da var vi på en kinesisk resturant og pizza hadde de ikke, og en annen dag glemte jeg å spise hele dagen (lure meg) fordi det ble nok flytende føde. Ikke smart..
Så kommer man hjem da og er sliten og sulten etter jobb. Om man bor med andre så er det jo også enda verre å lage middag for da må man ta hensyn til hva den andre har lyst på i tillegg. Umulig til tider og det er lett å ty til lettvinne løsninger. Og har man hatt tid til å trene? Nei, så klart ikke! Dagen har kun 24 timer?.

Og når helga kommer..da må man jo kose seg! For ikke å snakke om når man er fyllesjuk?!Og slik går dagene?

Også går man jammen meg ikke ned i vekt? Rart..

Det her var jo litt overdrevet fra min side, heldigvis er jeg ikke i Manchester hver helg mtp kosthold og alle må jo gå ut ifra sitt utgangspunkt. Noe er selvfølgelig genetisk, andre må gå på medisiner man kanskje går opp i vekt av, andre har skader som ødelegger for trening. Men alle kan gjøre noe!! Og spiser man usunt og ikke trener så ber man om det! Jeg er så lei av høre/lese klaginga til folk at de ikke går ned i vekt og "de har prøvd alt". Nei, da har du faktisk ikke prøvd alt. Om du virkelig vil gå ned i vekt og har ett mål så kan man ikke spise godteri 3-4 ganger i uka, ikke i helgene en gang. For har man ett mål så må man jobbe mot det og da er det dessverre ikke godkjent med helgekos. For kroppen skjønner ikke at det er helg, den teller kalorier.

Jeg har heldigvis et veldig avslappet i forhold til trening og kosthold. Jeg trener ca 4 ganger i uka og jobber hver dag hvor jeg er aktiv hele tiden. Så om jeg vil ha en sjokolade på en onsdag så spiser jeg det. Og om jeg bare rekker 2 treningsøkter en uke så går det bra det og. Livet er for kort til å sitte å ha dårlig samvittighet over trening. Folk må få lov å kose seg, så lenge det er en balanse i livet. Og har man levd et veldig usunt liv i mange år, er det kanskje på tide å være streng med seg selv til man når målet sitt..

For de aller fleste er jo dette med vektnedgang fryktelig enkelt; forbrenn mer enn du inntar. Så enkelt er det som regel. Og trening er noe ALLE har tid til, bare man gidder. Etter jeg sluttet med fotball mistet jeg treningsvanene mine og det gikk lang tid mellom hver treningsøkt. Samtidig var jeg alltid aktiv og hadde hund som jeg jogget regelmessig med, men det tar tid å lage trening til en vane. Nå kan jeg ikke tenke meg en hverdag uten og jeg blir enda mer sliten og ikke minst lat om jeg ikke får trent. Man må bare pushe seg til det. Stå opp to timer før om morgenen er ikke noe problem om man legger seg litt før dagen i forveien. Jeg synes det var et helvete å ha PT-time før kl 8 for jeg brukte i tillegg 1 time å pendle til jobb og trening, men det hjalp meg til å ikke droppe det når alarmen ringte. Om du ikke har mulighet til å ha betale for PT så får degen treningsvenn du lager avtaler med og om man dropper å møte opp blir det straff, feks å betale en middag eller noe. Og når man først kommer i rutine er det så mye lettere å bare gjøre det!

Som tidligere nevnt er pizza som himmelen for meg, og om man bare gjør en sunn variant kan jeg spise det hver dag. Når jeg baker feks rundstykker eller pizzabunn bruker jeg ALDRI lyst mel, men det groveste melet og havregryn. Da blir det kjempesunt, ha på magert kjøtt og grønnsaker så kan faktisk pizza bli sunt det og. Jeg laget verdens beste- og sunne pizza her om dagen så det er faktisk ikke nødvendig å kjøpe de feiteste pizzaene du får tak i som det renner fett av. Sunt er godt!

Her er tre eksempler på sunn pizza; pizzabunn nr 1 laged av blomkål (!), nr 2 søtpotet og nr 3 med grovt mel og havregryn. Høres sikkert meget rart ut, men det er godt! Kan legge ut oppskrift senere om folk vil det. Det siste alternativet er vel mer dessert, men som pizzaelsker er det jo perfekt :D

Så det gjelder jo egentlig bare å alltid ta det sunneste valget. Og slike valg tar jeg hver dag. I tillegg til trening. Og det gjør at jeg også unner meg hva jeg vil når jeg vil fordi har jeg en usunn periode er jeg ekstra flink i ettertid for å gjøre opp.Så bare få den berømte fingeren ut av ræva, reis deg opp fra sofaen og gjør noe! Ikke sitt på dataen og drøm deg bort om at alt hadde vært mye bedre om bare det og bare det hadde vært annerledes?det er ikke det! Og det hjelper ikke å klage! Fett er fett, det er ikke vitenskap. Man må trene bort fett og spise sunn mat for at det ikke skal komme mer. Hver så god, det er nøkkelen til et sunnere liv! :D Grunnen til at jeg skriver dette er ikke for å klage på feil folk som ikke får det til, men alle skal ha det til at det er så komplisert! Media, personlig trenere, venninner og ikke minst deg selv. Man er så flink til å synes synd på seg selv og rettferdigjøre å feks godteri og skippe trening, men alle er slitne, alle har sine problemer.  Det skjer ikke forandring før man selv gjør noe med det. jeg får mange spørsmål om hva jeg spiser og hva jeg trener. Som dere ser her i dette innlegget er det veldig blandet. Jeg elsker junk food, men jeg elsker også sunn mat og jeg har masse gode, SUNNE oppskrifter jeg kan dele med dere. Og jeg hater å stå lenger enn 30 min på kjøkkenet så alt er raske oppskrifter også. Treningstips kan jeg selvfølgelig også legge ut, jeg har jo en plan jeg (prøver) å følge, men det får dere gi tilbakemelding om dere vil ha?det finnes vel nok av treningsbloggere mener jeg ;D

Etter å ha gått igjennom mobilen min og sett hvor syyykt mange bilder jeg hadde av pizza og øl ble jeg ekstra motivert av å trene i morgen! Nå er jeg endelig hjemme på Toten en tur, det er helg, men jeg har pakket med treningstøy så i morgen blir det joggetur ute og styrke etter det og NÅ er det ikke noe mer unnasluntring- er dere med?! 

GOD HÆLJ! Kos deg, men ikke bare sitt på rumpa! Gå ut å shake ;)21.04.2015

Det er ikke bare bare å feriere i Manchester nesten to uker i strekk. De engelskmenna kan drikke, jeg som totning trodde jeg var rutinert til å tåle slik, men jeg skal innrømme at to helger på rad er nok. For en liten stund. Det er vanskelig å kombinere fotball-livet sammen med trening og det og være a-menneske. Fremover blir det de to siste punktene som skal få fokus.

Har "heldigvis" en del minner fra turene da;

Det er en stund siden jeg har vært inne på bloggen, de siste gangene har jeg blogget fra mobil og det er ikke like enkelt. Det har vært masse jobbing, trening i tillegg og samtidig fått senebetennelse i skulderen så når jeg endelig har kommet hjem etter 10-11 timer borte så er jeg helt skutt. Så da er det hvile som gjelder.. I dag var jeg oppe før kl 6 og hjemme igjen fra jobb og trening rett før 19 så nå har jeg minimalt med energi igjen kjenner jeg. Nå har jeg nettopp laget meg mat og betalt regninger, satt på klesvask og skal bytte på senga etter jeg er ferdig med å blogge. Det er de fire mest kjedelige tingene jeg vet om i hele verden faktisk så jeg skal belønne meg med et par episoder meg The Office før jeg må sove. Den belønningen gir jeg meg i grunn hver dag, på to måneder har jeg sett nesten 9(!) sesonger av serien og er straks ferdig. Mulig det er et tegn på å være ekstrem usosial, men det er slik jeg er til tider. Jeg er kanskje den i verden som trives best i sitt eget selskap. Og jeg klager ikke! 

I dag har vi hatt workshop på Bik Bok, der vi som var med gjorde om hele butikken. Så det var opp grytidlig og full action hele dagen, småstressende, krevende, men SÅ gøy! Jeg hadde oppgave å lage neste kampanje som kommer opp i alle butikker på Torsdag og det er May celebration. Vi har fått så sinnsykt mye fint nå så det er bare å håpe på sol og sommer!Vi fortsetter i morgen for å gjøre siste finpuss. Blir så fint!

Etter jobb var jeg som sagt på trening. Sykt sliten og ville egentlig bare hjem, men vet jeg får mer energi av å trene så det var bare å manne seg opp. Tror det er første gang på to måneder jeg var på Elixia Sandvika igjen, fra og være der minst fire ganger i uka til null. Men jeg ble så lei. Lei stedet og de samme folka, haha.. Så det er perfekt at Sats er ett minutt unna meg. Gjør det så mye enklere å dra på trening både før og etter jobb. Og jeg trives nok bedre der også, det er mindre folk og selv om det er gjengangere der også som er opptatt av trening er de ikke en del av "fitness-eliten". Og de er det en del av på Sandvika. Greit nok at du elsker å trene og har dedikert livet ditt til det, men måååååååå man på død og liv ha så sinnsykt lite klær på seg? haha og dette kommer fra en lettkledd modell!! Jeg plages ikke av det, folk får gjøre som de vil, men å trene i det som ser ut som ei truse og mannfolk i mindre singletter enn meg?! Altså?..hvorfor?! Vi ser jo at dere har en trent kropp uansett! 

Ok, nå spora jeg av?poenget var at det var lenge sia jeg hadde vært der og jeg kom på hvorfor når jeg så de folka :p

Personlig trener jeg i verdens fineste klær!

Sommeren nærmer seg farlig fort også, selv om jeg ikke har mål om sommerkroppen før 2020 (må jo sette realitstiske mål) så kommer jeg nok til å legge inn noen ekstra økter fremover. Manchester har som sagt satt sitt spor. haha

Nå skal jeg opp om under 8 timer så runder av med å gi dere et tips om dere er like kaffeavhengig som meg. Jeg er en særing og liker kaffen best kald og har funnet den beste måten og lage den hjemme;

Ta en stor flaske (en shakeflaske feks) og fyll halvfull med kaffe og legg i fryseren. Ta den ut før du drar på jobb og hell i en ny kopp med kaffe (avkjølt) og bland i melk og litt kakao. Da har du kald kaffe hele dagen. Genialt! Grunnen til at jeg liker kaffe best kald er at jeg bare har vendt meg til det, på jobb har jeg aldri tid til å sette meg ned for å drikke en kopp kaffe så kjøper den, da er den jo glovarm og udrikkelig, setter den til side og glemmer ALLTID av den så etter en times tid er den blitt kald og da er den drikkbar og kan slukes fort. Best iskald selvfølgelig. I dag ble det to flasker. Det blir det nok i morgen også..Kom på at jeg har helt glemt å legge ut bilder fra TIDENES jentetur til Manchester, men siden mine blogginnlegg KUN har handlet om United den site tiden så tenkte jeg å blogge om det kjempespennende livet mitt istedet. Så får mamma & co litt updates og ;) 

Chelsea-Manchester United

Lørdag og match day, det er perfekt! I tillegg møter vi Chelsea så dette er en skikkelig storkamp. Om vi faktisk vinner kampen så kan det bli riktig så spennende på slutten.. Siden United har spilt så bra i det siste så har jeg hatt troen på seier, ikke at det blir en lett kamp, men vi greide uavgjort forrige kamp og da var Chelsea betraktelig mer giftig enn de er nå. Men så kom skadene... Jeg håper LvG driver med mindgames for stemmer det at Carrick, Rojo, Jones og Blind er ute med skader så gruer jeg meg til å se startoppstillingen, det blir tynt...

MEN!! Jeg lever fortsatt på skyer etter to strake helger i Manchester hvor United spilte overbevisende så jeg håper på seier! Uavgjort kan jeg ta, men blir skuffa med tap. Perfekt om Mata avgjør det hele!

Hva tror dere?

Kicking a blue

Herregud for en helg!! Det var helt sinnsykt å stå på Old Trafford på Søndag å se United knuse City! Må være den beste kampen jeg har opplevd og stemninga før og under kampen var helt sykt, det kokte!

Jeg dro ned tidlig fredag sammen med NordicBet og det var helt fantastisk vær i Manchester. Skikkelig sommerstemning!

Hadde et par timer fri før det var innsjekk på hotellet så jeg tok trikken til Old Trafford for å hente ut noen billetter, kjøpte meg en kaffe og satt utenfor i sola og koste meg. 21 varmegrader var det og jeg kjente sola tok skikkelig. Følelsen jeg har inni meg når jeg befinner meg i Manchester og når jeg satt alene utenfor Old Trafford i mitt eget selskap uten stress og mas, bare nøt synet av verdens fineste stadion er nesten ubeskrivelg. En enorm lykkefølelse..


På kvelden dro vi ut å spiste på den sykeste resturanten, Australiasia. Det er den beste maten jeg noen gang har spist! Drinkene, maten, desserten og selskapet?en soleklar tier! Senere måtte jeg jo ta turen innom Circus, det er jo tradisjon tro det og hvor hyggelig er det ikke å komme inn der og høre at man har fått egen sang?! Det er klasse! 

Lørdag var det klart for supporterfest og det var en kjempemorsom dag hvor jeg møtte mange hyggelige folk. I løpet av dagen var det flere tippekonkurranser, alle fotballkampene ble vist på storskjerm, underholdning i pausene, live-musikk, fotballquiz med Dag Solheim og Thomas Myhre, det var utdeling av masse premier og hovedpremien var en tur til Las Vegas! Et vellykket arrangement og jeg håper de som kom koste seg like mye som jeg gjorde.Etter eventet på Norwegian Blue dro jeg kjapt på hotellet og byttet om før vi skulle ut og spise.Jeg hadde på forhånd blitt fortalt at dette var et sted mange kjente folk dro ut for å kose seg og for å få bord skal man la disse få være i fred. Og det skjønner jeg 100% og jeg er heller ikke noen stor fan av kjendiser, de er jo bare mennesker de også. Eneste personen i verden jeg blir starstrucked av som jeg har vært så heldig å møtt før er min Gud, Sir Alex Ferguson. Og hvem sitter rundt hjørnet på denne resturanten??? SIR ALEX FERGUSON!!!! 

Her skulle jeg bare ta meg en matbit liksom så sitter Gud like ved meg, Dennis Irwin ved sidebordet og Phil Neville på det andre! Unnskyld meg, men det ble en del toalettbesøk! hahaha! Ja, tenk- i denne stolen satt SAF 5 minutter tidligere :D hahahaMEN!!!! Jeg fikk bilde med denne karen da og jeg var strålende fornøyd!!! Koselig var han og!

Danny Simpson er jo gammel Unitedgutt, men siden jeg kun tar selfies med legender så fikk heller andre et bilde med han;) Hyggelig fyr han også da, og brukte 3 timer på en øl. Der er vi forskjellige..

Etter middag ble det nattklubb og jeg var  i seng 05.00. Jeg kan love dere at det var LITT hardt å våkne til alarmen 07.00?? Men er det matchday så kan man ikke ligge å sove bort dagen!!! Det var bare å hive seg i dusjen, få i seg en kaffe baileys og ta taxi til Bishop for å komme i kampstemning.


Og for en stemning!!!! Jeg elsker Bishop og det er alltid god stemning, men på søndag var det enestående!!VIP-billetter var stas, men jeg hadde jo aldri vært oppe der før så tror dere ikke jeg rota meg bort i gangene HVER gang jeg skulle på do eller til og fra plassene våre?? Haha, men det var verdens beste mennesker som jobbet der, de bare "lost again?" og jeg nikket så fulgte de meg tilbake der jeg hørte hjemme. Jeg er jo verdens verste til å huske nye plasser og når alt ser likt ut er det ikke lett!Det var topp stemning med 3-retters før kamp og jeg var sikker på seier. Når 1-0 målet kom tenkte jeg bare "faen,faen, faen?.ikke igjen!!!" men endelig snur United og det var så ubeskrivelig deilig å knuse City!!!!!!!!!! Vi vinner fortjent og det er den sykeste stemningen på Old Trafford. Skal love dere det kokte og Citysupporterne viste seg fra sin sanne side ved å spytte på funksjonshemmede supportere, gjøre flybevegeler og synge om München-ulykken. Så sykt deilig å synge dem ned i støvla mens vi tar 3 poeng!!!!

Og treffsikkerheten til Balotelli er like ræva på Twitter som på banen? Er så deilig!

Ingen tvil om at Manchester er RØD!!!!!

Eneste som var blått i Manchester var leggene mine etter kampen? Altså, det heter ikke Trafford bruises uten grunn.. Blir godt å kunne STÅ på Streford End neste sesong :D haha Takk til https://www.nordicbet.com/no for tidenes tur!!!! :D

Manchester is RED

Overskriften sier det meste. Manchester United har alltid vært- og vil alltid være den største klubben i Manchester. Mange sier til meg at United bare har fans fra andre steder, men det er langt fra sannheten. De fleste i Manchester holder med United og gir en stor F i den andre lille klubben som har kjøpt seg til suksess. For hva er City uten pengene de har fått sprøytet inn i klubben? INGENTING.Chelsea, Arsenal, Liverpool og City er de største klubbene vi møter hver sesong og som det er viktigst- og deiligst å ta poeng fra. Liverpool vil nok alltid være det laget jeg personlig liker å vinne over mest siden jeg hater det laget så intenst, men City puster dem godt i nakken. Det handler om mer enn 3 poeng i disse kampene, det handler om ære og å vise de andre hvor skapet står.


 

De siste sesongene har ikke vært en fryd å møte City akkurat. Den verste kampen er fortsatt 6-1 tapet. Fy faen så ydmykende. Men det har vært enorme gleder også. Owens overtidsmål sitter godt i minnet blant annet og brassen til Rooney er det fineste Premier League-målet noensinne. 

United har fem strake ligaseiere mens City har tapt tre av sine fem siste kamper. Endelig er United favoritter igjen og selv om disse kampene lever sitt eget liv og er umulig å forutse så har jeg en god følelse på seier faktisk. Og det er slik det skal være! Vi er United og vi skal gå til kamp med tro om å ta 3 poeng! Kommer med andre ord til å bli skuffa om det ikke blir seier.Kampen ser jeg sammen med Nordicbet-gjengen og det blir både gøy og spennende! Jeg er jo ikke normalt skrudd sammen når det kommer til United, er det matchday blir alle bryterne skrudd på og her er det null filter. Jeg skal prøve å ikke skremme/drite meg selv ut! Haha! Kommer garantert ikke til å gå, tror til og med sjefen i Nordicbet (som er Chelsea-supporter) unner oss seier så jeg ikke skal bli så forbanna. Da går rullgardina ned og kan på forhånd melde om dårlig stemning.

Hvordan vi skal klare å slå City? Attack, attack, attack!! Spillerne MÅ ha lyst til å vinne og de må gå inn i kampen med selvtillit. Alt for mange ganger mot City har de sett livredde ut rett og slett, ikke turt å spille fremover, kløna til med unødvendige taklinger, røde kort og lite fremdrift. United MÅ angripe. Jeg gir en lang faen i ballposition!! Jeg har dratt til England for å se underholdene fotball. Play the United way!

Nå skal jeg dra ned til Norwegian Blue som holder supporterfest fra kl 12! Dette kommer til å bli sinnsykt gøy!! Er du i Manchester og ikke har meldt deg på enda så kan det gjøres på denne linken: https://fanzone.no/eventer/manchester-united-vs-manchester-city

Supporterfest på Norwegian Blue

Førstkommende Lørdag blir det i forbindelse med storkampen Manchester United - Manchester City arrangert en stor førfest for alle norske fotballsupportere. Så er du i Manchester er utestedet "Norwegian Blue" stedet du MÅ dra Lørdag. Her vil du få servert mat og drikke, live-musikk, fotballquiz med Thomas Myhre og Dag Solheim, samt mange muligheter til å vinne ekslusive premier. Det blir et premiedryss rett og slett så det er vinn-vinn å ta turen! Kan blant annet nevne VIP-tur til Old Trafford neste sesong, tur til Las Vegas og signerte drakter og mye mer? Alle kampene som går vises også her så det er en fin plass å være hele dagen, midt i hjertet av Manchester. Høres vel greit ut det?

For å lese mer om eventet kan dere gå inn på https://fanzone.no/eventer/manchester-united-vs-manchester-city alt dere trenger å gjøre er å enten registrere dere på den siden eller gjøre det når dere kommer på Norwegian Blue. For å slippe kø er det best å gjøre det på forhånd. Så enkelt forklart er dette en førfest for oss supportere. Alle er velkomne, både folk som ikke liker fotball eller om du holder med andre lag, det blir god stemning uansett, selv om mesteparten er av det herlige Unitedslaget. Manchester er tross alt RØDT og jeg synes vi skal vinne både festen og kampen!Denne helga kommer til å bli så bra. Det er jo ingen hemmelighet at nordmenn samles der det er nordmenn, haha og det er jo bare sjarm det. Det kryr av nordmenn i Manchester, men det er jo en ypperlig mulighet til å bli kjent med nye folk. Og siden du allerede vet at de holder med United er de som regel oppegående også; vinn-vinn!

Circus er jo også en tradisjon, minste, men desidert den hyggeligste puben i Manchester! Så for meg blir det Circus en tur i kveld, Norwegian Blue Lørdag og Bishop noen timer før kampstart Søndag. For en herlig helg!

 Er du i Manchester? Håper vi ses! :)

Vinn 2 eksklusive VIP-billetter + hotell til Manchester derbyet!

Skal du til Manchester til helgen? Jeg har fått 2 eksklusive billetter til NordicBet sin VIP-boks på Old Trafford for deg og en venn, til søndagens kamp mot Manchester City. I tillegg får du dobbeltrom på Doubletree by Hilton fra lørdag til mandag. Det eneste du må gjøre er å komme deg til og fra Manchester! For å vinne må du melde deg på dette eventet: https://fanzone.no/eventer/manchester-united-vs-manchester-city og få en bekreftelse på at du er satt opp på gjestelisten.

Tipp resultatet i kveldens kamp mellom Blackburn og Liverpool i kommentarfeltet under. Blir det flere med riktig resultat, blir det trukket èn vinner av de som tippet riktig. Blir det ingen som tipper riktig resultat, blir det trukket en tilfeldig vinner.

Høres ikke dette bra ut? Jeg gleder meg sykt til kamp, dette må være det perfekte tidspunktet for United å møte City og jeg har troa på seier. Og å få oppleve det på Old Trafford hadde vært perfekt! 

https://fanzone.no/eventer/manchester-united-vs-manchester-city

hits