hits

januar 2014

Vi er tilbake!

Jeg gleder meg alltid til kamp, men i dag gledet jeg meg ekstra mye. Bare jeg tenkte på kampen så fikk jeg kriblinger i magen! Og det er en så herlig følelse. Jeg er glad jeg er fotballsupporter og jeg vil for alltid holde med United og elske klubben, uansett hvordan det vil gå. Men fy faen så deilig det er når det går veien! En minnesrik kamp i kveld. Ole Gunnar Solskjær returnerte, Mata med debut og RvP og Rooney klare igjen. Får vann i munnen av å tenke på Januzaj-Rooney-Mata-RvP sammen. Synd vi ikke fikk alle utpå samtidig i dag, men bare tenk dere når alle er i topp form! Da kan vi plutselig slå alle igjen og veien er faktisk ikke så lang å gå der. Vi trenger selvfølgelig sårt forsterkninger andre steder, men man kommer langt med Englands beste angrep også ;)

Måtte gå før fra jobb i dag, kan jo tross alt ikke jobbe når det er kamp! haha, sånn er det. Jaran er i Manchester med faren sin så i dag var det for første gang min oppgave å skru på dataen, få på Sumo og få bilde over til tv'en. Det er jo slikt man har mannfolk til, men i dag hadde jeg bare meg å stole på. Gikk jo selvfølgelig ikke knirkefritt! Jeg husker aldri brukernavn og passord så jeg drev på en liten evighet for å få logget meg inn, klarer over all forventning å få sendingen på dataen over på tv'en- men det er jo ingen lyd?! Ringer Jaran som er brisen pluss på Bishop Blaize og spør etter hjelp, får bare til svar: "twenty times, twenty times Man. United"..... ender med at jeg må ringe en kompis som er i Amsterdam for å få hjelp. Og plutselig er lyden der! Olsen hadde glemt å slå av mute..... hahaha. Det er flaut. Men det ble kamp i det minste!! .......helt til Sumo får problemer på slutten og sendingen stoppes! Hva f... er vitsen med å betale for en service det så ofte er feil med? De få gangene jeg ser kamp med Sumo så er det urovekkende ofte feil! Neste kamp skal ses på Brigthon, that's for sure!

Fikk sett siste del på stream og nå skal jeg legge meg glad og fornøyd. Åååååå så deilig følelse. Nå snur det!! :)


Hei kjære lørdag

Takk gud for speil, ellers hadde det blitt lite blogging ;)

Sykt godt med helg nå, som vanlig. Trent hver dag, inkludert i dag tidlig før jobb så denne kvelden og hviledagen i morgen skal bli ekstremt verdsatt!Jeg har alltid planer om å blogge oftere enn det jeg ender opp med å gjøre. Jeg hadde blant annet tenkt å skrive om siste kampen, men droppa det og nå er det heldigvis bedre ting å blogge om!

VELKOMMEN JUAN MATA!!!!!!

Klassesignering! Ikke den posisjonen United trenger å bli forsterket på først, men jeg er helt sikker på at Mata kommer til å løfte laget og automatisk bidra til en bedre tid. Hatt sommerfugler i magen hele uka, hater slike rykter for du vil så gjerne tro det, men så tør du ikke håpe for mye, men så gjør det samtidig. Og den følelsen når det er offisielt; den er fantastisk! Dere som liker fotball forstår ;) Søk han opp på Youtube for å se de syke målene hans (mot feks United), en absolutt stjernespiller. Blir han nr. 7 tro??Dette var en sårt etterlengtet opptur! Vi er regjerende seriemestere og det var på tide å få inn en slik spiller. Herregud, tenk dere Mata, Januzaj, Rooney og RvP! Får vann i munnen av tanken!! 

Denne lørdagskvelden har vi kost oss med god mat og fulgt med på MUTV med et glass rødvin til. Matas første intervju etter medical er jo noe man må få med seg.

God helg! :)

Blåmandag

For en dag! Endelig trygt hjemme på sofaen.. Starta dagen med positive tanker, mandag og nye muligheter. Tok på meg treningsklær og pakka bagen for å reise. Så rekker jeg ikke trikken, og neste trikk kommer ikke så jeg står ute å venter i over 20 minutter, rekker derfor ikke første toget mitt så jeg er allerede forsinket til trening. Kommer meg på trening og får melding om jeg kan starte før på jobb, det kan jeg jo alltids, men det ble naturlig nok litt stress med å rekke alt på treninga. Da jeg er ferdig med å trene ser jeg at såpa mi har åpnet seg nedi bagen min og mange ting er klissete av såpe og dusjene er i ustand så jeg måtte bruke dusjen i spaet som var ISKALDT. Herregud for en start på dagen!! 

Nå skal jeg ikke gjøre annet enn å slappe av å legge meg tidlig i kveld. 

Og det gikk dessverre som forventet i går. Var sykt godt å se at United styrte kampen lenge i første omgang, men selvfølgelig scorer Chelsea på sin første mulighet og vi blir snytt for en soleklar straffe. Hadde det stått 1-1 etter 45 minutter spilt så kunne vi faktisk tatt poeng. Og tenk dere om Rooney og RvP hadde vært friske. Selvfølgelig hadde alt vært annerledes da, tabellen ville vært drastisk forandret og jeg er sikker på at United ville kjempet om gull. Men slik er fotball, vi har ikke hatt marginene på vår side og med så viktige spillere ute så er vi per dags dato ikke gode nok rett og slett til å kjempe om gull. Jeg har ikke store forventinger om noe januarkjøp, ikke et lett vindu å handle i, men det er klart at det må skje noe drastisk i sommer. Det gjør vondt å si det, men Evra og Vidic må gå, samme med Young og Cleverly har i mine øyne tatt flere steg tilbake og mistet alt potensiale. Og hva med Rooney? Vår viktigste spiller når han er i form, men jeg er sikker på at han vil forlate United. Han har ikke gått ut med en unnskylding til klubben og oss supportere- noe jeg mener er på sin plass om det er rett det SAF sa om at han ville forlate klubben. Når han ikke benekter det så er det vel mest trolig at han ikke vil signere ny kontrakt. Og det er sinnsykt trist, Rooney er en av mine favorittspillere gjennom tidene, men vil han ikke spille for United så skal han pent få slippe også. Han har mulighet til å bli en legende hos oss, så får vi se hva som er viktigst for han til slutt.. Ting lover ikke godt, og jeg forstår at folk er skeptiske. Jeg er også det, og jeg sliter til tider å skjønne taktikken til Moyes. Men faen heller, vi er da ikke som City og Chelsea! Vil skal gi manageren våres tid, tid til å feile og å forme laget sitt. 

Har ikke store forventinger denne sesongen dessverre, men topp fire må vi klare. Og klarer vi ikke det så er det ny sesong vi skal satse på! Jeg er ingen medgangssuporter og jeg kommer alltid til å elske klubben min, om det er gulltittel vi kjemper for eller noe langt mindre. En gang supporter- alltid supporter. Tenk på historien vår, tenk på hva klubben vår har vært igjennom. Tenk på München-ulykken, det har for f... vært verre tider, det har vært totalt krise. Men United reiser seg ALLTID. Det er vår jobb som supportere å støtte laget vårt i tykt og tynt. Tenk på det før dere hyler at folk må gå, kanskje det er du som skal bytte lag. Og heldigvis er vi fortsatt verdens største fotballklubb med verdens største supporterklubb, vi trenger ikke falske folk som kun er der når vi vinner og det er gøy. 


Endelig helg!

Ah, endelig er det helg! Uka har flydd forbi, det har vært jobb hver dag som vanlig og jeg har i tillegg vært på trening hver eneste dag, noe denne kroppen ikke er helt vandt med. Så fredag, frihelg og treningsfri har jeg sett frem i mot hver morgen jeg har stått opp kl seks for å kle på meg treningstøy og dobbelt klær over fordi det er så kaldt og gått ut i snøværet og fått meg på trening før jobb. 

BILDEBEVIS

Alle som kjenner meg vet at jeg elsker Tangerudbakken og de folka der, men det som ikke er like gøy er at det ser ut som jeg hører til der når jeg står opp så tidlig. Øya mine blir av en grunn så ekstremt hovne og skeive så det ser ut som jeg har en mild form for Downs. Men jeg får bare se humoren i det, heldigvis synes Jaran det er "gossint" ;)

Og slik innstilling skal da belønnes?! 

Det ble en liten goodiebag til meg selv i dag etter jobb; nytt treningstøy og litt diverse småsaker. Og sjokolade!! Desember er alltid måneden der regler slippes og det er ofte kos, da liker jeg at januar er den måneden man er ekstra streng med seg selv. Bare for å komme inn i rutiner igjen å få en frisk start.

Men når helgen er kommet så er det lov å kose seg litt!

Etter jobb hadde jeg endelig en date med min favoritt Olsen! Vi kjøpte sushi og jeg fikk sett den nye leiligheten til Cathrine samtidig. Det er viktig å sette av tid til venner også selv om man har fått seg kjæreste ;)Mmmm, god mat og venninnetid! En perfekt, rolig fredagskveld. Fristet ikke å dra ut igjen i snøværet, måtte hente noen pakker og handle før jeg kom meg hjem og det første jeg gjorde når jeg kom inn døra var å hive meg i dusjen. Sto under varmt vann til hele meg ble rød. Resten av kvelden tilbragte jeg med Mc Dreamy og resten i Greys. Nå kom det er skravlesyk kjæreste hjem fra byen så jeg får avslutte nå.

God helg :)

Ølfest

Det var litt av en dag i går! Sto opp kl 7 og deretter gikk det slag i slag, jobbet først på Bik Bok for så å ta direkte tog til Gardermoen for å jobbe videre der. Kjentfolk hadde sin årlige kickoff-fest for en stor kunde og det er blitt en tradisjon at vi jobber hele dagen der. Kjentfolk leverer alltid det beste av underholdning og i år toppet de det enda en gang. Kjempemoro å være med på slikt og det føles ikke som en jobb når det vi skal gjøre innebærer å bare ha det moro, og i tilegg at det er med mange av mine beste venninner! Siden jeg jobbet før på dagen så rakk jeg kun å bli med på det siste, nemlig ølfest! Alle jentene fikk like drakter og vi skulle lage liv og god stemning! Var kjempemoro og etter endt kveld var alle utslitte så ingen orket bytur. Det planlegger vi alltid, men vi er alltid så slitne i bein og hue så vi endte i år som i fjor med taxi til nærmeste matsjappe og hjem i seng. 

Det har vært en lang, men morsom helg. Mye jobb, men når det er så sosialt så gjør det ingenting. I dag har jeg bare slappet av. Tatt to powernaps på sofaen med dyna over meg og Greys Anatomy på Macen ved siden av. Beina er slitne fortsatt så avslutter kvelden med noen episoder Dexter sammen med kjæresten. I morgen er det i gang igjen med trening og jobb :)Rutiner

For et par dager siden så hadde jeg i likhet med fotballfruen min første økt på tredemølla på lang tid. Forskjellen var at hun har vært gravid og jeg bare lat. Men ønsker man forandring så må man ta tak selv! Så nå er jeg medlem på Elixia og i full gang med trening. Etter jeg fikk beinhinnebetennelse i sommer så kan jeg telle på en hånd hvor mange ganger jeg har vært på et treningssenter og det er ikke bra, merker jeg får mindre energi av å ikke trene og jeg bestemte meg for at desember er siste måned med avslapning hver dag og nye rutiner i januar. Det er ikke et nyttårsforsett, men selvfølgelig har jeg mål jeg skal oppnå. Trener ikke for moro skyld heller! Men kjære blogglesere, dette skal IKKE bli en fitnessblogg ;) Men ikke noe vondt om dem, de få bloggene jeg følger med på er faktisk trening/matblogger. Men jeg er dessverre alt for glad i øl og det gode liv generelt så jeg kan ikke være like strukturert og flink som de. Er det kamp en onsdags kveld så liker jeg å ta noen øl uten å få dårlig samvittighet over det! Det gode med trening er at man også blir automatisk mer bevisst på hva man gjør, og spiser derfor sunnere og dropper unødvendige ting. 

Opp 06.00 for å trene før jobb kan være hardt. Men det er faktisk bare å legge seg en time før enn vanlig og ikke la mobilen ligge å slumre en halvtime. Selv om det er mørkt, kaldt og jeg er trett så har det vært overaskende lett å stå opp tidlig. Så jeg håper dette er en god vane jeg legger meg til. Har funnet ut at det er mye bedre å trene før jobb enn etter, da slipper jeg masse folk på treningsenteret og tiden etter jobb kan jeg bruke på hva jeg vil! :)Så nå skal jeg fortsette i samme gode vane og legge meg tidlig. Starter ikke før 13 i morgen på jobb så jeg kan sove helt til kl 09 i morgen! Det føles faktisk litt ut som luksus nå for jeg er stuptrett og kroppen er tung og sliten etter en lang dag. Gjort om hele butikken, ny kampanje er oppe og alle fronter er fylt på med nye vårklær. Vi har masse fint! Skal prøve å lage et innlegg om det de nærmeste dagene om jeg rekker :)

Er det noen av dere som har noen treningsblogger eller matblogger å dele med meg så blir jeg veldig glad for det! For å holde motivasjonen oppe så er det avgjørende for meg å få litt ny inspirasjon og nye matoppskrifter er noe jeg alltid liker å teste ut. Akkurat nå er jeg ekstrem matlei og det jeg har klart å spise i dag er frokostblanding, skyr (spyr nesten av det), banan og toast. Ganske så kjedelig med andre ord! Så legg igjen en link om dere vet om noe :)

Make me up

Akkurat nå er jeg veldig lei fotball! Av å blogge om det vel og merke. Endelig kan vi bevise at vi ikke er medgangsupportere ;) Så nå kommer et innlegg til den delen av leserne mine som er jenter. 

Mange som kjenner meg gjennom United tror kanskje at jeg er veldig "gutte-jente", jeg er det på noen punkter kanskje, men også veldig "jente-jente" på andre. Jeg elsker make-up og styling, jeg liker å finne nye tips og triks, så jeg sitter ofte på nettet å ser på bilder så her kommer litt hair and make-up inso til dem som synes slikt er like gøy som meg :)

2013

Nytt år, nye muligheter. Jeg liker den tanken. Jeg har aldri hatt den oppfatningen at bare man lager seg noen nyttårsforsetter, venter til 1. januar så skal alt bli så mye bedre. Man må virkelig ville noe for at en forandring skal skje. Men selv om jeg mener det så liker jeg at når et nytt år er kommet så er det alltid fornuftig å ta et tilbakeblikk på det som har hendt, reflektere over det og bestemme seg for hva man vil gjøre bedre neste år. I begynnelsen av 2013 var jeg ganske så nyinnflyttet i Oslo og bestemte meg at dette året skulle jeg gjøre som de andre årene jeg har levd; jeg skal leve livet, jeg skal ha det gøy og jeg skal ha det bra. Det innebar et par forandringer og er det noe jeg har lært og alltid vil komme til å gjøre er å stole på magefølelsen. Stol på deg selv, med det kan jeg alltid vite at jeg har gjort det rette for meg. 

Du er din egen sjef over livet ditt og etter mye jobb i januar hadde jeg nesten to måneder fri før jeg begynte i ny jobb. Å trives på arbeidsplassen sin er ekstremt viktig, for meg er det avgjørende å jobbe med et bra team og et bra miljø. Så den tiden jeg hadde fri var viktig for min egen trivsel. Jeg jobbet for Side3 hver uke og samtidig gjorde jeg fotojobber og reiste bla til Tyrika og England. Norge er for lite å kunne gjøre det hele året, men i den perioden var det godt for meg å bare leve litt! 

Det ble til og med en egen United-shoot


Det var duket for storkamp på Old Trafford. Manchester United- Real Madrid. Cristiano Ronaldo vender tilbake, og vi- med en god mulighet til å gå videre i Champions League. Alt inni meg skrek at jeg måtte få tak i billetter så jeg kunne få oppleve det live. Og det gjorde jeg, jeg tenkte at det er verdt prisen uansett samme hva, det der skal jeg oppleve. 

Det ble ikke helt som vi hadde tenkt.. Å ryke ut i et gruppespill der laget vårt har vært dårligst, underprestert og de andre lagene har klart vært bedre klarer man å forstå, selv om det er en skuffelse. Men å ryke ut pga en katastrofal dommertabbe er ubeskrivelig tungt. Real Madrid er et av verdens beste lag, ingen tvil om det. Men de kom faktisk ikke til en sjanse før Nani ble feilaktig utvist. Alt rakna, og det var ufattelig. Men vi sang, hele Old Trafford sang og støttet Manchester United. Det var en god følelse, men etterpå følte jeg meg bare tom. (Ingen andre en fotballsupportere forstår hvordan dette er).

Heldigvis gikk det bedre i Premier League. Verdens beste og tøffeste liga. CHAMP20NS!!!!!

Gullet ble feiret på ekte Olsen-vis! 

En ekte fotballshoot i bodypaint. Hele meg ble malt i gull.

Jeg vant også en egen CHAMP20NS-drakt av United.no grunnet dette :)

Det ble gullfeiring tre dager i strekk, det var Guard of Honour og jeg gikk i Unitedklær hver dag. Livet var herlig!

Så kom dagen.

Dagen vi alle viste ville komme, men som vi hadde fortrengt og jeg håpet det var mange år til vi måtte tenke på dette. Ryktene var overalt og beskjeden at noe stort ville komme gjorde meg rastløs og forvirret, for det kunne jo ikke skje nå? Nettsidene var nede og ingen viste noe sikkert. Så var det et faktum. Sir Alex Ferguson gir seg som manager i Manchester United

Jeg skriver dette til dere som leser bloggen min grunnet gjensidig fotballinteresse. Det var en sorg jeg ikke hadde følt før. Jeg grein og jeg tror alle Unitedsupportere vil huske resten av livet sitt hvor de var da de fikk beskjeden og hva de gjorde. Jeg satt på rommet mitt og gjorde meg klar til jobb, hadde pent ignorert Twitter og andre sosiale medier som var sikre på dette så jeg ante fred og ingen fare frem til det kom på radioen og MUFC offisielt hadde bekreftet det. Klarte ikke tenke på noe annet den dagen. Jeg var kvalm og oppriktig lei meg. Dere som ikke liker fotball kan sammenligne det med å bli dumpa av kjæresten sin, nærmeste jeg kommer. Sir Alex Ferguson er min helt, det er den personen jeg har sett opp til i så mange år. Det finnes ingen som han! Og en som har vært der hele livet ditt er plutselig borte. 08.05-2013 vil for alltid være en sorgens dag for fotballen.


Heldigvis hadde jeg verdens beste supportergjeng å trøste meg med! Red Army Oslo er en samling av folk i forskjellige aldersgrupper og arbeid, men vi har den ene tingen felles og det gjør oss til en stor og fin gjeng, og som jeg er veldig glad for å ha møtt!

Da navnene på managere som var i søkelyset på den nye jobben kom ut, håpte jeg virkelig på Moyes. Og slik ble det. I mine øyne det absolutt beste valget. og Moyes tok over en ekstrem vanskelig jobb. Og han har fått en vanskelig start, mange har vært i mot han og meida har ikke vært nådige. Vår jobb som supportere er å støtte klubben vår, det gjelder også Moyes. Jeg står bak han. Når det er sagt så er det også lov å være kritisk, det har vært dårlige bytter, feil lagoppstillinger og mange spillere har ikke prestert. Men Moyes må få bygge sitt eget lag, han må lære spillerne å kjenne og samtidig lære dem hva han står for. Selvfølgelig tar det lengre tid enn en liten sommerferie. I mine øyne har Manchester United manglet noe, og det også før Moyes kom inn i bildet. Forskjellen er at Sir Alex klarte å tyne ut mye ekstra fra dem og det resulterete i ligagull. Laget er ikke bra nok slik som det er nå. Det var mange kamper jeg la meg i sinne og frustrasjon forrige sesong også, det verste jeg ser er maktesløshet og lite innsatsvilje når de spiller, og tenk over det- det var det under Ferguson også. Men det var også magi- vår nyinnkjøpte nr 20 skjøt oss inn i gullfesten og nå er han skadet. Slik er det i fotballen, man skal ha flaks og gode dager og samtidig være avhengig at nøkkelspillere presterer. For min del så skal Moyes få denne sesongen til å prøve seg på alt han vil, og da får det være det samme om vi ender som nummer fem eller tre. For vi er Manchester United og vi kommer alltid tilbake. Og jeg er glad for at hver dag det er kampdag våkner jeg og gleder meg til det, jeg er i godt humør og jeg støtter laget mitt. Så hva andre supportere mener om hva som skjer fremover med MITT lag bryr meg virkelig ikke.

17.mai ble for første gang feiret i storbyen hjemme hos meg og Mari sammen med en flokk totninger. Fantastisk moro! Vi pusset opp butikken i Sandvika i sommer og da ble det et par uker med ferie som jeg tilbragte i parken "hjemme" på Grünerløkka og hjemme på Toten.
Jeg var også i mitt første bryllup! Det var kjempekoselig. Min barndomsvenninne fra Toten giftet seg og det var en perfekt dag:)Resten av sommeren jobbet jeg mye og koste meg i godt selskap når jeg hadde tid. Kan også huske tilbake at jeg var sprek på den tiden og trente opp kondisen min til å jogge en time i strekk. Så fikk jeg beinhinnebetennelse og dro på fylla med Red Army Oslo som nesten knakk leggen min. Nå får jeg nesten hjertestopp av å gå opp de fem etasjene til leiligheta. Flott jobba der altså.Så kom favorittmåneden min! September. Alle som kjenner meg vet at jeg er gaaaanske så glad i å ha bursdag. Feiret derfor bursdagen min i verdens beste by med verdens beste mann! Seier og god, god stemning! :)

Det største i 2013 må vel være at single, sære Olsen fikk seg kjæreste! Hadde i grunn forsonet meg med tanken om å være forever alone, men drømmemannen dukket opp. Og det viste seg også at jeg var litt av et koneemne bare jeg ville. Store steg skjedde dette året med andre ord ;)

Dubai med min kjære var fantastisk. Skal absolutt tilbake dit!

Avslutter med en hendelse jeg kommer til å huske resten av mitt liv; jeg fikk møte Sir Alex Ferguson! Han besøkte Norge i november for å holde foredraget "repeating success" og jeg var så utrolig heldig  få være med på det. Bare å få se han fra en scene var i grunn mer enn jeg kunne drømt om, men å faktisk få møte han og få han til å signere drakten min?! Priceless!! 
Signert av Sir Alex og Ole Gunnar Solskjær. Ikke lenge til den henger på veggen ;)

2013 var et kjempebra år, og jeg tror at 2014 blir minst like bra! 

:)

Last night of 2013

For en avslutning på året!

Kjempegod mat, myyyyyyye godt å drikke og de beste folkene rundt meg! Jeg og Jaran hadde nyttårsfest i går og det ble full fest. Disket opp nyttårsmiddag og selv om det aldri blir like bra som mammas mat så ble jeg mektig imponert over meg selv ;)

Årets siste speilbilde ;)

Da jeg våknet i dag og så hvordan det så ut her så fikk jeg litt småangst. Knuste glass, søl overalt, gress(?!) i stua og den store planta til Jaran var helt rasert, terassedøra var åpen og dørhåndtaket lå ute. Han lurte naturlig nok på hvordan i all verden det gikk ann, men det viste seg bare at frk. Olsen var litt ustø i de sene nattetimer ;)

Formen er ganske redusert, men det skulle bare mangle. Ble et par flasker vin og champagne for mye, men det hører jo til når det er nyttårsaften! I tillegg hadde mamma og pappa 29-års bryllupsdag og Sir Alex Ferguson bursdag så det ble litt glass for å feire de også. 

Jeg sto på som en helt i en times tid med støvsuging, vasking og rydding før det ble en stor frokost og fotballkamp fra sofaen. Nå er leiligheta shinet og dyna er hentet fram. Skal kun slappe av i dag, Unitedkampen skal vi se hjemme og før det er det andre kamper å følge med på. Deilig "søndag" :)

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN :D