hits

Alt eller ingenting

11.05.2017 - 08:50 5 kommentarer

Woke up this morning feeling fine, got Man. United on my mind...

Selv om vi har et fantastisk utgangspunkt så er jeg veldig spent foran kveldens kamp. Fordi alt står på spill. Resultatet i kveld vil ha så mye å si for hele sesongen. Et baklengsmål er det som skal til så er det full kamp og krig igjen. Og det kan fort skje det, Celta Vigo spiller også sesongens viktigste kamp i kveld og taperen ender sesongen i stor skuffelse.

Vi har et bortemål og vi spiller på Old Trafford, det er vel første gang i kveld jeg kan sette hjemmeseier og endelig vinne litt penger 😂

En stor fordel er at nå er spillerne våre uthvilt, det har de ikke vært på lenge!

Man kan snakke ned Europa League så mye man vil, men fakta er at det er en viktig cup å vinne. Med vår situasjon i PL så er det en fantastisk ting og noe vi SKAL vinne. Med seier i finalen har vi Champions League igjen, det blir deilig det! Økonomisk er det en viktig faktor for klubben og selvfølgelig for å få de beste spillerne til United. Jeg regner med Griezmann vil ha CL til høsten også så da må vi vinne dette ;)

Det blir i tillegg en ny pokal for klubben, United har faktisk aldri vunnet EL før og Mourinho skriver seg inn i historien med nytt trofé. Det bør også være en stor motivasjonsfaktor for spillerne å vinne noe nytt! Og ikke bare det; det er ingen lag i verden som har vunnet alle de store cupene, men om United tar dette hjem har vi vunnet ALT.

Spillere som Carrick og Young har mest sannsynligvis sin siste sjanse til å vinne noe for klubben også, det er mange spillere som ryktes bort så dette kan være siste trofé de løfter for klubben. Uansett startoppstilling så forventer jeg en bra kamp av United i kveld! Jeg vil se passion, viljen til å kjempe for klubben og drakta de bærer! Jeg håper på et par mål, et tidlig for å drepe kampen og for å spare hjertet mitt litt... ❤

We're the famous Man. United and we're going to Stockholm!!

Og hva synes vi om den nye United drakten da? Jeg digger den!! Ønsket meg en svart drakt lenge nå, i tillegg er den inspirert av bortedrakten fra '92 og den elsker jeg! Eneste dumme er at United har tapt hver eneste kamp jeg har gått med den, så den tør jeg rett og slett ikke bruke lenger!

5 kommentarer

Hertugen

11.05.2017 kl.09:27

Den nye drakten var kjempe fin, eneste problemet er at den er grå og ikke svart.

Og sist United spilte med ei grå drakt måtte de bytte i pausa fordi de ikke så hverandre på banen....

Men vi vinn i kvæld!!

Celta

11.05.2017 kl.23:10

Rett og slett flaks!united fortjener ikke finale plass,noe så kjedelig fotball dere spiller.SKAM

Ajax

12.05.2017 kl.08:23

Du vant mye penger?hahahaha!stikk fingeren i jorda united supporter!!ræææææææva fotball united spiller

Ann Mari Olsen

12.05.2017 kl.08:31

Ajax: men herregud a, hva er problemet ditt? Uavgjort holdt og United er i finalen. Jeg er fornøyd med det!

Ajax

12.05.2017 kl.10:09

Blir kjedelig finale slik united spiller!kjedelig fotball!dere hadde flaks i går,men lykke til i finalen!

Skriv en ny kommentar