hits

Hjemme i Norge igjen og klar til storkamp

16.04.2017 - 09:46 Én kommentar

Dessverre er det ikke United som er favoritter fremfor dagens storkamp, men det blir uten tvil en veldig spennende kamp. Manchester United - Chelsea er en av de største kampene og selv om det ikke blir en kamp om gullet denne sesongen så er det ekstremt viktig å vinne i dag. Vi har ikke råd til uavgjort igjen og United må bare kline til i kveld. Chelsea er ikke uovervinnelige og det er på tide med en seier på hjemmebane!


Foto: Nicolai Saxegaard

Jeg er hjemme igjen i kalde Norge og selv om det alltid er godt å komme hjem til sitt eget så var det ganske så trist når vi dro fra Maldivene. Det var virkelig et paradis og jeg har hatt verdens fineste ferie. Når det i tillegg var kjempekaldt og surt ute da vi landet i går kunne ikke kontrasten vært større. Men nå er man nå hjemme igjen uansett og det blir godt med vanlige vaner igjen med jobb og trening. Men først er det kamp. Og siden det er fridag i morgen og kjempelenge siden jeg har vært på Scotsman så går vi all in i dag. Det blir et godt, gammeldags fotballvorsepiel hos oss før kampen med noen venner før vi drar ut. Jeg blir både rastløs og nervøs fremfor store kamper at det er uaktuelt å sitte inne å se kampen. 

Selv om jeg elsker fotball uansett synes jeg det alltid er morsomt å sette noen spill. Kampen mot Sunderland gikk alt inn inkludert 3-0 seier til oss og Zlatan som første målscorer. Det er gøy! Gikk på en liten smell mot Anderlecht, men det retter vi opp i dag tenkte jeg. Jeg starter alltid rolig og setter mer etter hva magefølelsen sier. Det blir ihvertfall mer enn 2 mål i dag, noen kort- ikke umulig med et rødt...og Zlatan scorer ett, Hazard og Micky de to andre kanskje...United vinner 2-1...det skal jeg gå for;)Jeg skal legge ut masse bilder fra ferien i morgen. Men nå står en dusj og frokost som neste ting på planen før det kommer folk.

Én kommentar

gambleren

16.04.2017 kl.16:57

Lykke til! Fine bilder forresten.

YNWA.

Skriv en ny kommentar