hits

Et livstegn fra paradis

12.04.2017 - 10:19 Én kommentar

Jeg visste at Maldivene var fint etter så mye jeg hadde lest å sett bilder av før jeg dro, men at det skulle være SÅ fint er umulig å forstå før man selv er her. Det er virkelig paradis. Så sinnsykt vakkert, idyllisk og fredfullt.

Bungalowen vi bor i har eget basseng og stige rett ned til havet så vi har masse privatliv og det føles noen ganger som man bor på sin egen lille øy. Helt fantastisk!

Vi dro Onsdag, men det er en lang reise med mellomlanding i Dubai så vi var her tidlig Torsdag. Masse bilder er blitt tatt, og jeg skal legge ut det senere, men det blir bare et kort innlegg nå fra mobilen.

Været er deilig, 28 grader om natten og 31 på dagen. Stabilt og bra for en frysepinne som meg ;)

Nå skal vi straks på lunsj og deretter ned til poolbaren for litt drinker og avslapning. I kveld skal vi på en indisk resturant hvor maten er helt fantastisk. I morgen blir det snorkling på morgenen, en middag og så United-kamp. Gutta i baren er Unitedsupportere så de har vi fått god kontakt med ;)

God påske!!

Én kommentar

BH

12.04.2017 kl.13:04

Da er du på en kostbar plass når du får servert alkohol :)

Var selv på ei øy der for 1.år siden, ingen alkohol på de 2 plassene vi var. Men du verden det er fint der, så enig med fine United dama ;)

Skriv en ny kommentar