hits

Endelig!

01.04.2017 - 07:42 Én kommentar

Jeg trekker tilbake alt jeg sa om at det skulle bli deilig med landslagspause. Jeg hadde visst glemt hvor kjedelig det faktisk er med så mange dager uten å få mitt kjære United spille. Nå er endelig ventetia over og i dag er det kamp igjen. April blir en utrolig hektisk måned for United og så tett det er i kampen om en fjerdeplass så er kun seier godt nok. Vi må vinne. Hver eneste kamp. Både Premier League og Europa League må prioriteres og man kan jo bare si at dette blir meget spennende. Og jeg skal på finalen i mai (BANK I BORDET!)

Nå skulle jeg egentlig forberedt meg på en uke i Dublin sammen med Betsson, Riise og Katastrofe gjengen, men jeg må ?dessverre? sette snuten mot Maldivene og tilbringe påsken der. Jeg elsker poker og alt rundt det, så utrolig synd at det krasjet med ferieplaner, men NM er det hvert år. Jeg gleder meg så sykt til feire nå. Varmt vær og kalde drinker. Bikinier og solkrem er handlet inn, sommerklær pakket og det gjenstår bare to jobbdager så er det langferie på meg.

Og jeg må jo si det blir ekstra godt å reise bort når det er så drittvær her hjemme. Det er egentlig det dummeste i verden å klage over nettopp været, er det noe man ikke får gjort noe med så er det akkurat det. Men været påvirker oss så mye. Humøret var ikke på topp da jeg sto ute klissvåt i går etter jobb, gjennomvåt over hele meg og lavt blodsukker. Senga og en varm dyne fristet mest, men jeg tvingte meg selv inn på Sats. Var først innom butikken å kjøpte meg en bolle og energidrikke. Trengte en treat for å klare det og det har man lov til ;)

Formen er meget stigende og jeg er tilbake i full jobb. Merker at kroppen har mistet energien, men det eneste som hjelper nå er mye bra mat og aktivitet. Så har jeg jo ferie neste uke også så utslitt blir jeg nok ikke ;) Denne helga blir nok ganske rolig for min del. Pakking og trening står på planen, men aller viktigst er at United vinner. Jeg vet aldri hva jeg kan forvente meg. Viktige spillere er ute, men vi SKAL vinne mot West Brom!

Én kommentar

ed

17.04.2017 kl.02:52

cunt

Skriv en ny kommentar