hits

slik lykkes du på en date

20.03.2017 - 14:47 7 kommentarer

Mange av spørsmålene jeg får handler ofte om dating og om hva vi damer vil ha. Hvordan menn skal være. Og alt for mange sier at vi fokuserer for mye på penger, utseende og status. Og det er helt feil! Folk liker/forventer forskjellige ting og det avhenger av hvordan du er som person så det finnes ingen fasit der. Men det viktigste er hvordan du er som person! Dere har alle hørt "vær deg selv" og at det er det beste tipset- og det er det faktisk! Men for mange er det vanskelig å vite hva det er, spesielt om man er litt usikker og nervøs eller ikke er vant med dating. Så her kommer noen tips som 100% er positivt og noe vi alle damer liker og hadde satt pris på under en date!

* Du er selvsikker og tør å by på deg selv. Det er normalt å være nervøs foran en date, men bare vær litt frempå og utadvent, snakk om ting du liker og prøv å få henne til å le, det er alltid en vinner.

* Hold øyekontakt. Et flakkende og unnlatende blikk er ikke tiltrekkende eller hyggelig. Se henne i øynene og dere får automatisk bedre kontakt på den måten.

* Lytt på hva henne sier. Vær interessert i hva hun snakker om, still spørsmål og vis en interesse til å bli kjent med henne. 

* Vær en gentleman. Dette betyr ikke at du må kjøpe masse gaver til henne eller spandere alt. Men er det en hyggelig date så er det hyggelig og sjarmerende om du spanderer en middag på henne. Når det er sagt så er det de små tingene som betyr noe; hold døren for henne, gi henne komplimenter og generelt vær hyggelig.

* Vær høflig med de rundt deg, snakk varmt om andre. Det kan være en hyggelig date og mulig du er sjarmerende mot oss, men er du feks frekk og uhøflig mot servitører eller mot bartenderen så er det turn-OFF. Dårlig personlighet.

* Ikke bli for full. Man vil gjerne ta seg et glass vin eller drink mens man gjør seg i stand til en date. Det er både hyggelig og man slapper mer av. Men er det en første date og du vil imponere så drikk like mye vann. Om hun i tillegg ikke drikker så mye så er det veldig usjarmerende med en ukjent full mann over bordet man liksom skal være på date med. 

* Tør å ta på henne. IKKE på en klåete eller ufin måte, men en hånd på korsryggen hennes når dere går inn et sted. Når du hjelper henne med jakken eller fjerner det berømte "rusket" på skulderen hennes. Det liker vi, men det må komme naturlig. 

* Pynt deg. Vi damer planlegger ofte slikt her i detalj; hvordan sminken vår skal være, hvilke klær vi skal ha og sko som går til. Høye hæler eller lave? Oppsatt hår eller krøllet hår? Vi har det vanskelig vi! Men vi liker det også, vi vil pynte oss for deg og vi setter pris på om du også gjør en innsats. For menn trenger det ikke være mer avansert enn å komme nydusjet og er ren og pen i tøyet. Gjør en liten innsats du også. Og ikke dynk deg i parfyme! Parfyme for menn er MYE sterkere enn våres og mer enn tre sprut vil få hele lokalet til å lukte deg. 

* Have a good time!


 

7 kommentarer

Victoria Larsen

20.03.2017 kl.15:01

Flotte tips!

Leiulf

21.03.2017 kl.20:35

Ikke en pupp eller en rompe eller noe som helst...er dette pensjonist bladet eller?

21.03.2017 kl.21:06

Beautiful

Nicolay Steinsåker

22.03.2017 kl.17:27

Det der hjelper ikke meg, da de fleste kvinnfolk er verpesjuke eller blir det bare fordi de lar seg friste av de små uskyldige til venninnene, noe jeg ikke vil ha så er det unger...bare å høre prisen av å ha 2 unger i bhg 6000 kr pr mnd er prevensjon nok. Det er ikke alle som vil ha et sånn a4 liv. men kvinnfolk er sleipe der...de går inn å tror de kan endre meningen til en partner eller truer med å finne seg en annen. Der er jeg, sånt skal jeg vite før det i d hele tatt blir en date.. for jeg kaster ikke bort tid, penger å følelser på ei dame som senere truer med å dra sin vei for hu ikke får viljan sin. Seriøse folk finner ut av sånn med en gang. Selv hatt ei sånn dame som visste jeg ike ville ha, likevel verpesjuk og tror hu kan endre meg for alle andre dytter jo ut unger så hvorfor skal ikke jeg...enkelte damer blir sure som f( selv fått mail via nettdating jenter) hvor de truer og klager på at flere å flere menn har egne meninger, akkurat som vi ikke skal ha noe å si.. på noe som ommer til å endre livet totalt for en. både økonomisk og mer stress for å få ting til å gå rundt i den vanluge hverdagen i tilegg til jobb. Sier ikke at jeg ikke liker unger, det er kos når de er små, under 5 år i mine øyne så er de små sjarmører men det endrer ikke min lyst til å ha unger for det. For de unga kan man liksom ikke bytte eller kvitte seg med som en bruktbil, de følger deg i minst 18 år med massse ansvar og selv etter det er de der som dine barn og et ansvar i mange mange år til. Damer må begynne å respektere at ikke alle folk vil leve et sånt låst liv eller dyre utenlandsferier flere ganger årlig. Noe som i mange ganger kan lukte litt luksusfellen. Jeg har vært singen nesten hele livet m unntak av et 5 mnd avstandsforhold.. ja jeg vil jo ha ei god og ordentlig dame helst ei bondejente/fra bygda men det går ikke på bekostning av unger. Folk er også veldig useriøse i dagens generasjoner...jeg blir skremt av hvor stor andel på nettdatingplasser som består av single alenemødre. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ofrer meg ikke til et kvinnfolks lyster etter barn for å ende opp som en helgepappa som betaler barnebidrag. da er vitsen med et familieliv borte. Det skal være et trygt og godt forhold under samme tak. Det skal føles trygt å gå inn i et seriøst forhold men har inntrykk av at det er ytterst få i dagens generasjoner som er seriøse nok. En hund er tryggere å skaffe seg og den er alltid glad når du kommer hjem og logrer med halen av å bli med ut på en skogstur, ikke krever de dyre bhg utgifter eller skoleoppfølging. Det enkleste er ofte det beste :)

Ida O

23.03.2017 kl.00:13

http://www.onionstudios.com/videos/parenting-expert-has-nerve-to-tell-you-how-to-raise-your-own-goddamn-kids-2198

Vanessa69

23.03.2017 kl.07:08

https://mytemptation.club/#/public/QF556HJG7Ly-3x

Kom å sjekk meg opp da vel ;-)

Pelle

23.03.2017 kl.15:08

Så for å oppsummere: hvis du er den personen som passer til lista, vær deg selv. Hvis ikke, fake it.

Skriv en ny kommentar