hits

når du minst venter det..

14.03.2017 - 22:02 Ingen kommentarer

Dette blir et ganske annerledes innlegg enn det både jeg og dere lesere er vant med. Mange av dere har fått med dere at jeg har fått meg kjæreste og det fortjener jo selvfølgelig dagens lys her inne på bloggen også. 

Selv om jeg deler mye av livet mitt her på bloggen og andre sosiale medier så har jeg med årene blitt mye mer privat. Det har nok noe med hvor mye vi faktisk deler offentlig nå til dags. Man deler hvor man er, hvem man er med, hva man spiser eller hvor man drar ut og når man har en del følgere så er det faktisk en stor andel mennesker som får med seg alt man gjør. Og dette er jo frivillig, jeg liker å være aktiv på feks Instagram og Snapchat og de som følger meg får ta en del i hverdagen min og det synes jeg er moro. Men når det kommer til privatlivet mitt så er det noe annet. Jeg verdsetter det veldig høyt og tiden jeg tilbringer med mine nærmeste er det som betyr mest for meg. Så jeg liker muligheten til å ha det næreste privat, selv om det er langt fra hemmelig så liker jeg at noe er mellom to personer. Men det er selvfølgelig veldig hyggelig å kunne skrive her inne at jeg er i et forhold. De som følger meg på Snapchat ol har vel allerede fått det med seg.

Jeg hadde faktisk gitt opp kjærligheten. Jeg trodde ikke på den for å være ærlig. Eller, jeg trodde på den i den forstand at noen bare finner hverandre og det er match, men at jeg ikke var en av de. Jeg har alltid hatt mange baller i luften, jobbet mye og hatt mine ting å styre med. Jeg kjedet meg aldri og hadde mer en nok med meg selv for å være helt ærlig. Jeg likte livet mitt sånn som det var, jeg hadde det fint med meg selv og slik ville jeg ha det leeeenge. Når man ser på hvordan dating har utviklet seg og hvordan mange forhold er nå så er det kanskje ikke så rart. Det er blitt en bruk og kast oppførsel. Man blir sammen og ved det minste hinderet så går man til nestemann, neste app, neste like. Det er mye mer fristelser man blir utsatt for og alt for mange vet ikke hva det faktisk betyr å være i et forhold. Enten så er det dét, eller så ser jeg alt for mange som er i dårlige forhold. Hvor man tar hverandre for gitt og behandler hverandre dårlig, man er ikke lykkelige sammen. Og det er helt feil i mine øyne. Jeg hadde det veldig bra med bare meg selv, så og "bare ha det bra" med noen andre var ikke et alternativ for meg. Når det kommer til sitt eget liv så er det faktisk lov å sette seg selv først, være egoistisk. Og det tror jeg alt for mange glemmer og de tar til takke med slik situasjonen er selv om man ikke har det så bra. Du er ansvarlig for din egen lykke. Jeg vet jeg fortjener å ha det bra, og det har jeg ikke trengt fra en annen person. Jeg gidder ikke "leke et forhold", om jeg skulle få meg kjæreste så var det med intensjon om at det skule vare resten av livet mitt. Og det var jeg ikke klar for så jeg var ikke akkurat på leting. Men det er kanskje da man nettopp møter noen? Når man minst venter det.. Denne personen kom inn i livet mitt, overrasket meg på så mange områder og utfordret meg på ting jeg ikke trodde jeg ville eller var klar for, men når det er rett så er det rett.. Det merker man. Når man føler at man mangler noe når man er fra hverandre så er det spesielt, det har jeg aldri følt før. Så jeg er veldig glad for at jeg skriver dette innlegget, for det hadde jeg trodd jeg aldri kom til å gjøre. Jeg har møtt verdens beste, snilleste og morsomste mann, jeg har aldri hatt det så bra og på få måneder så føler jeg meg virkelig lykkelig. Jeg husker mamma sa for noen år siden at når du møter den rette så sier det PANG og du vet det er riktig. Jeg trodde ikke på det da, men hun blir nok fornøyd med å lese her at jeg kan bekrefte at mamma hadde rett ;)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar