hits

ny operasjon

12.03.2017 - 12:37 5 kommentarerJeg leser andre blogger svært sjelden, men det lille jeg har fått med meg er at operasjoner er populært. Man skal se mest mulig perfekt ut og da må man under kniven. Jeg kan jo ikke være noe verre så fredag la jeg meg under kniven selv for å fjerne mandlene. Og det er nok det nærmeste jeg kommer en kosmetisk operasjon også tror jeg. Jeg hater alt som har med nåler, blod, sykehus og lignenende så at folk gjør inngrep frivillig (og unødvendig ofte) er for meg vanskelig å forstå.

Uansett; dette var noe jeg har ventet på i over et år nå. Jeg har slitt utrolig mye med bihulene mine og har vært småsyk og hanglete veldig mye. Det jeg spiser av mat er også veldig sunt og jeg får i meg alt jeg trenger av vitaminer, proteiner osv så det har vært fryktelig frustrerende å bli syk hele tiden når jeg spiser så sunt og variert og virkelig prøver alt jeg kan for å ha masse energi. Jeg har lest mye om mandeloperasjon og forstått at det gjør veldig vondt, men med tanke på hvor ofte jeg hadde hovne mandler så gledet jeg meg faktisk til å fjerne de. Så fredag gikk veldig greit, jeg kom inn og fikk en kjempefin one-size sykehus drakt på meg og en del medisiner så var det bare å vente på min tur. Det var selvfølgelig ganske så smertefullt da jeg våknet og i tiden etterpå, men jeg hadde faktisk  trodd dette skulle være mye verre. Nå skal det sies at dette er første gang siden før operasjonen jeg sitter oppreist og er våken. Jeg må ta en del smertestillende og det gjør meg ganske sløv så dagene har bestått av å sove, ta medisin og sove igjen. Halsen er såpass hoven at mat er uaktuelt men et par is om dagen har jeg klart. Har også handlet inn masse fryste bær, proteinpulver ol så nå er målet en smoothie om dagen. Jeg har ikke lyst til å miste så mye vekt så om dere har noe tips til hvordan å få i seg næring så hyl ut!

Torsdag kveld var mitt "siste måltid" og jeg spiste både burger, fries, chips og nachos. Jeg gleder meg så til jeg kan spise vanlig igjen!! I går klarte jeg å være våken i et par timer i strekk og det jeg fordrev tiden med var å se på bilder av mat på Instagram. Jeg skal ha litt av et festmåltid når jeg er frisk igjen!
Heldigvis har jeg verdens snilleste som passer på meg så det gjør alltids ting litt lettere <3

5 kommentarer

Tommy

12.03.2017 kl.12:46

Hei AMO håper alt går bra med deg,god bedring :) Ha en fin søndag :)

Jørn

12.03.2017 kl.14:12

Når jeg fjernet mine. Så klarte jeg kun å få i meg vann og Lollipop is. I tillegg spiste jeg blåbær muffin. Men jeg brukte nesten 1 time på en muffin. Spiste smuler. Du må bare ta tiden til hjelp. I dag spiser jeg verken Lollipop eller muffins hater smaken. Smertestillende i stompen var en spesiell opplevelse.

Gudbrand

12.03.2017 kl.17:17

Jeg brakk kjeven i USA for noen år siden. For å ikke miste for mye vekt anbefalte legen milkshake og Guinness. Etter en liten pause, la han til "but not too much Guinness, though."

Ann Mari Olsen

12.03.2017 kl.17:31

Gudbrand: hehe, auch. Kan ikke si at den miksen frister så veldig. Går nok heller for en avacadoshake ;)

Gudbrand

13.03.2017 kl.03:16

Det høres bedre...og sunnere ut :)

Skriv en ny kommentar