hits

bilder fra mobilen

21.02.2017 - 07:02 2 kommentarer

Her titter jeg innom for å spre litt LOVE til mine lesere! 

Det irriterer meg veldig at jeg ikke har nok tid til bloggen. Det er virkelig noe jeg liker. Å skrive, sette meg ned å bare få noen tanker ned her er veldig avslappende. Jeg elsker å ta bilder, være kreativ. Men det er vanskelig å gjøre det da jeg er borte 10 timer hver dag og det alltid er andre ting man også må gjøre. Jeg tenker ofte at det er så mye jeg ikke har rukket å blogge om, men så føler jeg det går for lang tid at jeg ofte dropper det. Men jeg har jo så mye på hjertet til tider at nå lover jeg bedring. Kanskje ikke bare for deres del, men også for meg. For det er stressende å vite at jeg blogger for Nettavisen og samtidig ikke får publisert innlegg så ofte som andre bloggere gjør. Så det er jo bare å starte igjen! 

Jeg sliter med dårlig plass på mobilen og siden jeg reiser bort til helgen må jeg ha plass til å ta nye bilder så da tenkte jeg å poste litt diverse bilder fra den siste tiden. Var veldig mye selfies og United, men det reflekterer vel denne bloggen i fra før. Er man blogger så er man blogger så det tåler vel alle ;)


Elsker den nye t-skjorta mi! :D Viktig å spre det gode budskap vet dere..


Bildet under beskriver meg alt for godt!!Jeg føler jeg nærmest har gått i hi de siste månedene. Jeg tror ikke jeg kjenner noen som fryser så mye som meg og jeg går med minst to lag med klær for ikke å stryke med. Takk gud for Wenger-jakke. Så nå er det varme og behagelighet over fashion for å si det sånn, det ser ut som jeg går rundt med en sovepose rundt meg, men so be. Så det er vel kanskje ikke nødvendig å skrive at jeg gleder meg ekstremt mye til våren kommer. Heldigvis skal jeg på ferie om ikke så lenge. En virkelig drømmeferie og jeg gleder meg så mye at jeg ikke har ord. Men det skriver jeg mer om senere.

Forrige helg var så koselig. Fredag lagde jeg indisk fra bunnen av og det ble veldig godt. Jeg er ikke så flink til å følge oppskrifter så når jeg lager mat til flere enn meg er jeg alltid veldig spent på hvordan resultatetet blir. Men det ble vellykket det altså, nå føler jeg at jeg mestrer å lage det meste av oppskrifter vegansk og det er digg. Føler ikke at jeg går glipp av noe som helst, noe mange tror jeg gjør.

Lørdag var det firekamp og jeg børstet støv av matchday frokost-ritualtet jeg brukte å ha før. Det er så moro å lade skikkelig opp til kamp med god mat og drikke og Unitedsnakk. Og mens jeg sto i dusjen etter å ha vært på trening så banker det på døra og en øl blir gitt mens jeg står å vasker håret. Slik liker en totning ;)

Hjemmelagde rundstykker, guacomale, masse grønnsaker, kaffe, juice, en Blank og en god champagne. Det er definisjonen på en perfekt frokost!


Vi fikk feiret seier og det var digg. Nå har vi fyllt opp kvota med uavgjort på en lang, lang stund håper jeg. 

Og denne helga var helt fantastisk. Fredag hadde jeg jentekveld med kino og kos. Lørdag sov jeg litt ut, fikk trent, gjorde noen ærender i byen før jeg tok et langt bad og ordnet meg til vorsepiel før vi skulle på VAZELINA konsert. Du kan tro jeg jubla da jeg leste at de skulle ha konsert i Drammen! Som totning er det flaut og aldri ha vært på Vazelinakonsert! Men endelig skulle jeg få gjøre det og. Og det morsomste er jo at de jeg var med og som gledet seg like mye som meg ikke var fra Toten. Men det er jo stemningsmusikk uten like og det var så sinnsyk moro. Hadde de spilt i fem timer til hadde jeg stått og danset, sunget og hoppet fra start til slutt. Var så gøy!(Takk til Max for sponsing av sugerør.)


Cupmessig så er vi so far so good. Kampen mot St. Etienne var så som så. Vi avsluttet med et sterkt resultat og det skal mye til for å rote bort dette, men det skrantet både bakover og i angrep til tider. Noe som ikke beroliger meg da jeg ikke føler forsvaret er 100% akkurat og vi må bli mer dødelige foran mål. Kall meg gjerne storforlangende der, men dette er noe som må fikses om vi skal ha sjans til å ta trofeer og å klare fjerdeplassen i år. Søndag tok vi oss videre til kvarten og det takket være byttene. Da forandret kampen seg og vi vinner fortjent. Jeg var redd vi måtte spille omkamp, men det slapp vi heldigvis. At vi trakk Chelsea borte er jo en stor utfordring. Man vil jo gjerne ha en så lett vei mot finalen som overhodet mulig. Og Chelsea ser jeg på som vår største konkurrent både i år og fremover. Vi ble knust sist vi besøkte dem. Ydmyket. Men det er et annet Unitedlag i skrivende stund og det blir spennende å se hvordan vi spiller mot dem nå. Og skal man vinne må alle lag slås. 


Til helgen bærer det til London og Wembley igjen. Og det gleder jeg meg veldig til. Gleder meg til å spise masse god mat, oppleve byen, kose meg og forhåpentligvis feire en seier!

2 kommentarer

gambleren

21.02.2017 kl.12:54

Du ser sabla bra ut.

Pelle

23.02.2017 kl.23:22

Gikk nesten på deg på konserten. Tenkte "det var Ann Mari, var det ikke?" Konserten var bra, men kjente jeg savnet Viggo Sandvik.

Skriv en ny kommentar