hits

the season of giving

25.12.2016 - 14:07 3 kommentarer

For en fin dag det var i går. Det er virkelig en god følelse å våkne opp i barndomshjemmet sitt, i Ronaldo-dyna mi å få kaffe og julegodis som man koser seg med mens man ser de obligatoriske julefilmene på tv.

Det er bare mamma, pappa og meg her hjemme så dagen gikk rolig for seg. Vi dro en tur til bestemor også hvor onkel og brødrene mine var for en matbit og kaffe. Vi er alltid hjemme hos oss på julaften så når vi kom hjem satte vi i gang med julematen. Jeg står jo for egen kost så vi sto på kjøkkenet i mange timer og kokkelerte før gjestene kom.

Alltid et glass vin mens man lager mat..Jeg lagde vegisterkaker og nøttestek og det var så godt! Alt fra bunnen av og det smakte som skikkelig julemat. Alle de andre likte det også og det setter jeg pris på!

Etter middag, pakkeåpning og dessert var alle mette, slitne og fornøyde. Da var det godt å sette seg tilbake med et glass vin. Jeg synes det er mer hyggelig å gi gaver enn å få, men jeg ble helt satt ut i år. Jeg fikk så mye fint.. Jeg er veldig heldig som har så fine og gode folk rundt meg!

I dag er det runde to. Hele familien kommer til oss på julemiddag så vi var tidlig oppe med forberedelser. Jeg har laget pai som står i ovnen og tenkte å servere det med en stappe og grønnsaker og egen saus. Må jo vise resten av slekta at man slettes ikke trenger kjøtt for å kose seg ;)
 

Det er fantastisk godt å være hjemme på Toten å nyte noen late dager. Men jeg kjenner jeg også blir litt rastløs av det så i morgen er det i gang med de hverdagslige vanene med "vanlig" mat og trening. Og så er det Boxing Day. En av mine favorittdager i året! Fotball hele dagen.. Lenge siden kamp nå så denne jenta gleder seg stort til å se United spille igjen!!


 

3 kommentarer

Victoria Larsen

25.12.2016 kl.14:27

så fine bilder! Håper du har hatt en fin juleaften feiring :-)

Håndballgutt

25.12.2016 kl.14:27

Hei. Jeg har bestemt meg for å bli håndballproff i utlandet. Jeg flytter til enten Danmark eller Tyskland på nyåret for å satse på håndballen. Kunne du tenke deg å flytte sammen med meg utenlands? Du kan jo også bli håndballproff hvis du får et godt tilbud fra en bra klubb. Da blir vi et håndball-kjærestepar❤️💕💚💛💙💜💖💘 vi kommer til å bo utenlands i 5-6 år før vi kommer hjem til Norge igjen.

Tommy

26.12.2016 kl.11:04

Hei AMO fine bilder av deg nydelig kjole du har på deg :) Jeg blir bare mere og mere nyssjerrig på den maten din der,synd jeg bare er en dritt dårlig kokk. Håper på 3 ny poeng i dag morro med de julekampene :) Ønsker deg og familien den en fortsatt gledelig jul :) Håper formen din er bra :) Hilsen Tommy

Skriv en ny kommentar