hits

Vi lader opp til tidenes Manchester-derby!

05.09.2016 - 18:31 3 kommentarer

Er du i Manchester i helgen? Er du i tillegg Manchester United supporter så kan du ikke gå glipp av dette!

Orange Carpet lager igjen fotballvorse dagen før dagen og jeg håper alle røde vil komme å feste med oss! I fjor var det samme type fest i forkant av Liverpoolkampen og det var kjempegøy, gratis mat og drikke, mange konkurranser, premier, underholdning og allsang. Når du gir nordmenn mye gratis å kose seg med så blir det sjelden kjedelig og på Fredag satser vi på å toppe fjoråret!Jeg har aldri gledet meg så mye til et derby før. Gru-gleder meg er vel mer riktig for City er et av de sterkeste lagene i Premier League nå og begge lag står ovenfor et stort press. Ikke bare skal de vinne kampen, men det er jo alltid mye ære som står på spill. Hvem er best i byen? Er Manchester rødt eller blått? Hvem har det sterkeste laget? Og ikke minst så har vi Mourinho mot Pep, de to beste managerene i verden er ikke bare i samme land og liga, men også i samme by. Ingen av lagene har avgitt poeng hittil og nå kan et av lagene gå forbi den andre med poeng. Her er det så utrolig mye å kjempe om og dette blir kanskje det mest spennende derbyet noen sinne. Kampen om Manchester. Og det finnes vel ikke noe bedre oppladning til kampen enn å feire med likesinnende på et Unitedvennlig sted.

Stedet er det samme som i fjor, men nå heter det Yates (gamle Norwegian Blue) og ligger i Printworks som er i hjertet av Manchester. Veldig sentralt og med utesteder over alt så dette er et sted med veldig bra liv. For å melde seg på kan du klikke deg inn her; 

https://orangecarpet.no/eventer/fotballvors-i-manchesterDet kommer også en overraskelse ingen Unitedsupporter vil gå glipp av denne kvelden ;) Dette blir en helt fantastisk helg, jeg har gledet meg siden sesonstart til denne kampen! Og jeg har i tillegg bursdag og eneste jeg ønsker meg i gave er 3 poeng.

Ses vi?

 

3 kommentarer

Simona Juseviciute

05.09.2016 kl.18:58

så spennende! :)

Lotte

05.09.2016 kl.19:28

Er dessverre ikke i Manchester, men i Oslo i helgen. Hvor går jeg?

Svein

06.09.2016 kl.11:52

Hadde det vært litt enklere å få tak i biletter hadde jeg nok tatt turen. Får satse på at det kan skje neste år. :)

Skriv en ny kommentar