hits

There's no planet B?

06.06.2016 - 22:14 2 kommentarer

Desto mer jeg leser om miljøet vårt og om hvor store problemer vi allerede har, jo mer frustrert og redd blir jeg. Det går en vei og det er til helvete. Jeg er ikke perfekt i det hele tatt, jeg kunne vært mye finkere på mange områder og slik er det med oss alle- vi er late og tar kjappe løsninger. Men jeg prøver hver dag å endre vanene mine og jeg prøver å gjøre mitt for miljøet. Jeg er ingen fanatiker, men jeg synes alle har et ansvar. Mange som leser dette har allerede satt barn på denne jorden og det hadde kanskje vært hyggelig for dem å ha en fin planet å bo på sammen med sine barn i fremtiden? Ikke sant..

Uansett, som sagt så prøver jeg å gjøre små ting som kan hjelpe! Og en ting som er veldig skadelig for miljøet er feks alle kjemikaljer vi skyller ut i vannet hver eneste dag. Jeg ble introdusert gjennom ei vennine av meg som også tenker i min "bane" om Norwex som er produkter ment til rengjøring og som samtidig er miljøvennlig så jeg tenkte jeg ville skrive kjapt om det her nå. Tenk på så mye skadelig såpe og papir bla vi kaster og skyller ut når vi rengjør hjemmet vårt. Dette er en miljøtrussel, men som faktisk er veldig lett å trappe ned på.. Med Norwex sine produkter kan man gjøre rent med kun hjelp av vann og mikrofiber. Produktene er økologiske og biologisk nedbrytbare. Du får et sunnere hjem, sparer penger og ikke minst blir miljøet spart for skadelige kjemikalier.

De som leser bloggen min vet at jeg sjelden blogger om sponsede ting. Dette innlegget har jeg IKKE fått betalt for. Jeg skriver det fordi jeg bryr meg om dette temaet og det gjør jeg gratis og kun fordi jeg synes det er viktig, og om noen kunne tenke seg å prøve det så er det ikke meg det ganger, men oss alle. Jeg er bare glad til om jeg hjelper andre og siden moren til ei venninne av meg selger disse produktene er det bare hyggelig å vise de frem for jeg ble ekstremt positivt overrasket!

Siden hennes er her og det står masse info om all slags mulige produkter til hjemmet og deg selv; https://www.facebook.com/Miljøprodukter-Norwex-Nina-Kingell-922299331186134/ 

Altså, det er ikke ofte JEG blir fasinert av vasking! Men jeg er lever jo som en gammel, enslig frue så det måtte jo komme. Så her om dagen da jeg vasket leiligheten så måtte jeg gjøre terrassen klar for sommeren. Så jeg tok da frem de nye vaskeproduktene mine og det ble helt rent med KUN vann! Og moppene skal bare skyldes i vann. Og kosten kom til over alt, til og med alle kantene på vinduene så gikk det lett. Genialt.

Før; møkkete og rotete etter en lang vinter.

Etter; rent og pent over alt og klar for SOMMER :D

Dette må vel kanskje være det mest seriøse innlegget jeg har hatt noen sinne. Ann Mari blogger om vasking.. Alt kan skje! Haha. Men som sagt så var dette bare et tips fra meg som jeg håper flere vil benytte seg av :)


Jeg har knapt vært inne på bloggen her på over en måned. Det er mye jobbing som vanlig og når det ikke er fotball en gang så har jeg ikke mye å tilby tydeligvis. Men nå til helga blir det andre saker. Jeg gleder meg som en liten unge- endelig EM! Forhåpentligvis masse god fotball og underholdning :D

2 kommentarer

Marlene Nilsen

08.06.2016 kl.15:20

Et bra innlegg om et viktig tema :)

Tor-Erik

10.06.2016 kl.03:53

Er det ikkje in å ta en kjappis i dag da...

Kjapp (ut!)løsning er deilig det!

Men frå alvor til spøk....Planeten Mars går det vel an å bu på snart,nokre små justeringer er vel alt som skal til.

Høyr Jeff Waynes Musikal Version of War of the Worlds frå 1978..Ein musikk skatt!

Skriv en ny kommentar