hits

Ny motivasjon

25.01.2016 - 20:29 4 kommentarer

Nytt år og ny motivasjon, er det ikke slik det er?

Jeg HATER treningsenterne i Januar og har faktisk aldri trent så lite som denne måneden og det er fordi det irriterer meg at det er helt stappa med folk. Folk som opptar MIN plass og ødelegger MIN treningsøkt. Haha, ja så egoistisk tenker jeg noen ganger når jeg har planlagt knebøy og markløft for eksempel og alt er opptatt. Eller at det ikke er noen møller eller sykler ledig. Ja, alle skal selvfølgelig få trene og har like stor rett på de som meg, men allikevel utrolig irriterende da jeg må i gang med Plan B når jeg allerede er sliten etter en lang dag på jobb. Og det finnes jo alltid ting å gjøre, men blir hele oppsettet mitt ødelagt så er det litt kjipt syntes jeg, så jeg har faktisk droppet en del økter bare fordi jeg ikke orker alt maset det er der etter jobb. Så min Januar har vært litt slapt, men nå er jeg i gang igjen. Folk har allerede falt av og det er ikke meningen å fryde seg over at andre ikke klarer sine mål, men jeg syntes det er litt deilig- det skal jeg innrømme.

For motivasjon er viktig! Og til trening så er mine to største motivasjoner freshe klær og musikk! Har jeg en ny thigts jeg gleder meg til å teste ut eller et par nye sanger så går faktisk økta lettere! Og om jeg er så lett å "lure" så får det meg hvertfall på trening!

Så her er litt ny motivasjon fra meg til meg! Jeg trener som regel i svart treningsbukse og United-drakt og selv om jeg synes det fortsatt er det fineste man kan ha på seg så har jeg handlet inn litt nytt MED farger faktisk. Alltid godt med nye treningsklær, men er det noe som er enda viktigere så er det musikk! Jeg har hele mitt liv bare brukt ørepropper som har fulgt med mobilen jeg har kjøpt så jeg fikk litt av en a-ha opplevelse da jeg testet ut disse headsettene! Sykt bra lyd og det er så deilig å stenge ut alt annet støy og forsvinne inn i musikken når jeg trener, spesielt ved kondisjon. Disse er fra Interconnect og Monster og passer perfekt til de nye treningsklærne mine nå, haha- viktig å matche ;)

Jeg skal også prøve å blogge mer "vanlig" innlegg enn bare United som det ofte blir og jeg gikk inn i det nye året med ny mobil med et sykt bra kamera! Bare se forskjell på bildene ovenfor og det rett under?!

 

Jeg har ofte tatt bilder med den gamle iPhonen min, men de blir så skurrete så lot være å poste de, men nå har jeg fått meg noe helt annet. En HTC faktisk og det beste med denne er nettopp kameraet, i tillegg er den litt større en min gamle så den er lett og surfe på og lyden er veldig bra. Så til og være Apple-avhenging så er jeg faktisk meget fornøyd, man må bare lære seg oppsettet så går det greit. Min er HTC one A9 og so far so good.. SÅ- nå skal jeg bli myyye flinkere til å ta bilder til bloggen ;)

 


Og apropos ny motivasjon helt på tampen?. I United er det NULL motvivasjon å spore og jeg er for første gang virkelig skremt på fortsettelsen. Jeg er veldig sikker på at LvG er ferdig til sommeren så hvorfor ikke la han gå nå? Det kan seriøst ikke bli verre enn hvordan det er nå så jeg gir nesten faen i hvem som måtte ta over bare dette tar slutt. Det er TRIST å se United spille og jeg blir ikke engang sint lenger når vi taper. For det er blitt en vane, at dårligere lag kommer til Old Trafford og tar poeng?! 4.plassen henger i en tynn tråd og nå må klubben få opp øynene å gi van Gaal en engangsbillett hjem. Eventuelt bare be han holde seg hjemme siden han allerede er der. Jeg er faktisk 100% sikker på at til og med JEG hadde gjort en bedre jobb enn han akkurat nå. Han dreper sjela til United, spillerne er uten glød og JEG som trofast supporter som ELSKER Manchester United føler meg maktesløs og trist. Fredag møter vi Derby i bortekamp i FA-cupen og jeg blir ikke sjokkert om vi ryker ut. Hvem er med på Scotsman og drikker tequila da?

4 kommentarer

T

25.01.2016 kl.23:06

J er med og feirer hvis United taper;)

Dagfinn

26.01.2016 kl.00:28

Fy på deg Ann Mari!!! Vi taper ikke for Derby! Serr!!! Men blir gjerne med å feirer FA cup gull på Wembley. Bare å holde av 21 mai! Da reiser jeg garantert over. Sultefora på en tittel med United nå! GGMU!

Thomas

26.01.2016 kl.14:04

Helt enig med deg, send LvG tilbake til Nederland! Og er som du sier, blir ikke sint lenger når de taper hjemme mot lag man skal slå. LvG har drept hele identiteten til United :-/

11.02.2016 kl.20:26

Hvor er kjolen fra? :D rålekker

Skriv en ny kommentar