hits

happy new year

02.01.2016 - 00:21 3 kommentarer

I går var en herlig dag! Siste dagen i 2015 og det var en ganske så perfekt dag fra start til slutt. Jeg har jobbet noen dager i romjulen så det var deilig å ha en hel fridag i går. jeg sov lenge, lå i senga å så på serier i mange timer før jeg startet å ordne til mat. Jeg lagde vegansk baileys og brukte en evighet på å ordne meg! Haha, det liker jeg ;)Håret ferdig ordnet og deretter var det på med kjole. Ikke ofte jeg pynter meg sånn, men i jula er det litt stas synes jeg.

Godeste LP var så snill og inviterte oss hjem til middag og fest! 

Så utrolig koselig å komme til et julepyntet hus og dekket bord :)

En god og sulten gjeng :)

Jeg måtte igjen ha med egen mat, men det var sykt godt og alle storkoste seg! Tror vi satt å spiste til klokka var nesten 22 og vi var så mette etter desserten at jeg nesten trilla ut. En veldig hyggelig kveld med venner. God mat, god drikke og god stemning. Slik det skal være. Litt før midnatt gikk vi ut og så på fyverkeri og skålte det nye året inn.

Så fortsatte vi festen inne med hjelm og hele pakka! Haha, vi dro ikke hjem før klokka var nesten 7 og jeg kan ikke huske sist jeg var ute så lenge, men på nyttårsaften er det vel lov.

I dag har jeg og Bea hatt tidenest roligste møte med det nye året. Jeg sov lenge og i dag har jeg bare slappet av med tv og powernaps. Pizza take away og Hangover 3 på tv  var en perfekt ting å gjøre i dag.. I morgen skal jeg jobbe litt igjen før det er kamp. Og det blir godt å bruke kroppen igjen kjenner jeg etter en usedvanlig lat dag.
Jeg vet mange har nyttårsforsetter og jeg liker tanken på at et nytt år bringer frem nye muligheter. At man starter med blanke ark og kan forbedre seg på områder man vil bli bedre på. Men mange har også alt for høye mål. Mange tenker etter en jul med mye mat og festing at i Januar skal man starte å trene 5 ganger i uken, slutte å spise godteri og holde seg til sunn mat og slutte med festing, røyk osv. Og det er bra tiltak, men prøv heller å kutte ned og ikke nekte deg ting. Da vil man aldri klare å holde seg til det om det er alt eller ingenting.

Jeg har ingen spesefike nyttårsforsetter, men jeg skal jobbe med å bli et bedre meg. Jeg skal opprettholde treningen min og starte å variere den mer også. Jeg skal sette meg enda mer inn i den veganske livstilen og fortsette å spise sunt. Jeg vil sette av mer tid til venner og familie. Jeg vil også sette meg mer inn i hva som skjer i verden og gi mye mer penger til veledighet og til dyrs rettigheter. Jeg skal gjøre mer av det som gjør MEG glad og det innebærer alt det jeg nettopp nevnte. 2015 var et knall år på mange måter og jeg gleder meg til 2016 og alt det har å by på :D

GODT NYTT ÅR!!3 kommentarer

LVG FOREVER

02.01.2016 kl.00:33

Kanskje på tide å støtte LVG igjen? Et heeelt år til med LVG😁

Lars-Thomas

02.01.2016 kl.00:55

Hvordan har du tenkt å se morgendagens kamp da den ikke blir vist på Norsk TV.....

Sopp

02.01.2016 kl.03:18

@lars utenlansk kanal??

Skriv en ny kommentar