hits

Kom igjen Norge!

15.11.2015 - 17:18 Én kommentar

Vi er så nærme! Sist Norge var i et mesterskap var i 2000 og da var jeg 12 år. Jeg har allerede sikret meg billetter til EM i Frankrike til sommeren og det er en stor drøm å få se mitt eget land spille der. Og nå har vi sjansen.. Torsdag var en gedigen skuffelse og det var en svak prestasjon av Norge. Hedlgivis er det kamp igjen i kveld og nå er det alt eller ingenting. Jeg håper spillerne forstår hvor stort dette faktisk er og at de blør for drakta i kveld. Og vinner vi er dette stort!!

Jeg var i Polen og Ukraina i 2012 med noen fotballgale venner og vi har gjort det til tradisjon å dra sammen hvert mesterskap. Selv om ingenting kan måles med den følelsen Manchester United gir meg så elsker jeg fotball. Og det fantastiske med EM/VM er at jeg IKKE er så gal som jeg er med United, jeg kan se en kamp å nyte hvert eneste gode fotballsekund og alle situasjoner. Er det United så er det 100% United og dagen er ødelagt om vi taper. I slike mesterskap ser jeg bare fotball og gleder meg over de gode kampene. Jeg elsker å reise nye steder, oppleve nye kulturer og møte nye mennesker og med et reisefølge som har akkurat samme innstilling på det og fotball så vet jeg allerede at EM 2016 blir bra, men herregud så mye bedre om vi kan oppleve Norge i tillegg!

Her med min gode venn Hanne, hun og samboeren er Newcastle-supportere og det hender vi er uenige om fotball, men under EM er alt en dans på roser :D hahaTorsdag var vi ute å så kamp, i dag blir det nok hakket roligere på meg. Jobb og trening i morgen fra kl 07 så jeg ser nok kampen fra sofaen og krysser fingrene for en god seier til Norge!Én kommentar

Brynjar Klungland

17.11.2015 kl.19:02

Norge var enkelt og greit ikke gode nok. Men vi har mange unge spillere med tia forran seg. Blir nok et bra mesterskap uansett !!

Men nå er det heldigvis snart ny runde i Premier League !!!

Skriv en ny kommentar