Fem spørsmål om sex du ikke har turt å spørre dama om.

09.11.2015 - 11:59 33 kommentarer

1: Hva er g-punktet og hvor ligger det? 

G-punket er for mange damer et veldig viktig punkt og som jeg tror mange menn overser fordi de fokuserer for mye på klitoris. Men tingen er at begge punkt er veldig viktig for at dama skal få orgasme. Det er også forskjellig typer orgasme og om hun oppnår en g-punkt orgamse vil den oppleves enda dypere og intens enn "bare" en orgasme ved stimulering av klitoris. Så hvor er det, hva er det?

G-punktet ligger inne i vaginaen, rundt 2-5 cm ved inngangen og på oversiden. Dere har sikkert hørt om den berømte "kom-hit" bevegelsen og det er nettopp den du må bruke med fingrene for å nå til på punktet. Trikset er å gjøre det S A K T E. Alt for mange menn stresser så med at dama skal komme og ikke tro at selv om dere er på rett sted så kan dere "forte dere". Det funker ikke, det gjør bare vondt og gir IKKE den følelsen vi er ute etter. Så ta det i rolige bevegelser og følg med på rytmen hennes. Om du er spot on så fortsett i samme tempo og øk i takt med hennes egne bevegelser.

2: Kan hun ha sex når hun har mensen? 

Dette er nok noe de fleste lurer på i ett nytt forhold, men kanskje ikke tør å spørre om. Men dette er veldig individuelt så det er opp til hver enkelt å bedømme. Det er ikke farlig og sjansen for at det blir mye søl er heller ikke så stor. Men alle er forskjellige og noen har mer vondt enn andre i denne perioden, noen føler seg ikke sexy i det hele tatt, mens andre igjen føler de blir enda mer kåte i denne perioden. 

3: Kommer jeg for tidlig?

Dette spørsmålet har jeg fått veldig mange ganger i spalten min. Menn spør hvordan de skal holde ut i flere timer og er redd de kommer alt for tidlig. Bare så det er sagt så orker ikke vi å ha sex i to timer hver eneste kveld så det er ikke det vi damer er ute etter. Vi vil bli tilfredsstilt og ha god sex. Og det kan vi få på 30 minutter, man må ikke hele tiden leke sexgud, noen ganger er det helt ok med "en kjappis". Men om du kommer etter 5 minutter HVER ENESTE gang så er det kjipt. Da må du lære deg å trekke deg ut før du blir for opphisset og på den måten bygger du opp utholdelse.

4: Liker hun analsex? 

Igjen; her må du spørre først. Det er IKKE greit å bare kjøre på å se responsen. Om hun er usikker så kan dere prøve, ta det rolig, ha masse glidemiddel klart og ta det i hennes tempo. Noen liker det, andre liker det ikke. Om hun ikke liker det så ikke mas på å prøve igjen hele tiden. 

5: Har størrelsen noe å si?

Dette er kanskje det spørsmålet jeg har blitt stilt flest ganger i spalten min. Og JA, størrelsen betyr mye, slik er det bare. Når det er sagt så er det veldig individuelt hva en hver dame foretrekker og størrelsen har ikke alt og si heller. Men å si at den ikke teller er å lyve. Men det viktigste er uansett kjemien dere har sammen og om dere har god sex, det er det ikke alltid størrelsen som bestemmer.


Foto: Per Heimly

33 kommentarer

mich

10.11.2015 kl.11:06

Interessante spørsmål og svar. Når det gjelder størrelse så er det faktisk det samme som gjelder for vagina om den er trang eller romslig. Så er mannen for "liten" for deg så kan det faktisk være grunn til å spørre seg sjøl om jeg (kvinnen) er for stor for deg.... Dette slår begge veier. Forskjellen er at kvinner faktisk kan gjøre noe med det, noe som menn ikke kan....

10.11.2015 kl.12:06

Størrelsen på vagina har mest å si, om sexen blir bra eller ikke. Noen er jo bøttevid der nede, og noen er trang som ei skrustikke. Noe midt i mellom er perfekt for meg. Si meg, hvorfor snakkes det om penisstørrelse hele tiden når vagina varierer mere i størrelse?

Jonas

10.11.2015 kl.12:15

I tillegg til det mich nevner over her, med faktisk størrelse på vagina (om den er trang eller ei) så kan jenter også knipe igjen og stramme rundt penis. Overraskende få jenter som ser ut til å vite om dette, men de få som gjør det: mmmmmmmm ;)

Robert

10.11.2015 kl.12:35

hahah! DUMMESTE! jeg har lest? seriøst?? er dette laget for 12åringer??

1. Slapp av pusekatt! du kommer til å squirte 8-10ganger i løpet av timen! i know all your secrets!

2. helt uintressant om du har mensen! jeg skal ha kjøtt på pølsa! Hører jeg damer si, whoho.. skal du kjøre brannnbil, har jeg mest lyst til å ta meg en runk under kald dusj! usexy!

3. dama kommer som regel først.. gjerne etter 2 minutter!

4. ene fingern er allerede i.. 2 kommer strax.. brace your self honey! shit is about to go down!

5. noen liker tynne andre liker tjukke. til syvende og sist er det forplay og psyken som avgjør hvor bra sexen blir. ikke størrelsen på pikken! de fleste som har FNUGG av peil på kjerringer og sex, vet at du må psykisk spille med huet dems! gi dem høye forhåpninger og OVERGÅ DEM!!

Mvh en utlending som ikke trenger bruksanvisning på damer!

Terje

10.11.2015 kl.12:37

Dette var en utrolig original artikkel. Fantastisk innsikt. Helt ufattelig.

Odd

10.11.2015 kl.13:04

Jeg blir litt satt ut av at det menes at dette er ting man ikke tør å spørre dama om :o

Dag

10.11.2015 kl.15:03

Har faktisk spurt fruen om alle 5.

Nr1. Den viste jeg

Nr2. Helt ok

Nr3. Faktisk hun som normalt kommer først.

Nr4. Hun likte ikke først. Nå elsker hun det :)

Nr5. Hun sier hun er fornøyd, så da får jeg tro henne på det :)

Det var vel ikke så veldig vanskelige spørsmål.

10.11.2015 kl.16:35

Dette er jo akkurat de samme spørsmålene og svarne Sophie Elise skrev på sin blogg for ikke mange ukene siden.

10.11.2015 kl.18:10

https://www.youtube.com/watch?v=qNtpd5hZ6BE

nuff said

Rune

10.11.2015 kl.18:15

Ja trenger man å spørre om mer enn Nr 4 her så bør vel også dama holde seg unna om hun ikke ønsker å gifte seg med denne typen ;)

Oioioi

10.11.2015 kl.20:05

Gratulerer "Robert". Av alt jeg har lest på internett over årene tror jeg du stikker av med tidenes taperkommentar. Men... Det må vel en 12-åring til for å kjenne igjen hva som er laget for 12-åringer. Hipp hipp!

O.G.

10.11.2015 kl.20:59

En veldig grei regel når det kommer til menn som maser om analsex er at damen bare lar ham lov hvis hun får pule ham med dildobelte først. Hvis han ikke sier ja til det, så er han ikke gira nok og man trenger kun å ha ordinært samleie.

Hah.

10.11.2015 kl.22:47

Det er ikke jeg som har liten pikk, det er du som har en svær fitte!

...

11.11.2015 kl.00:36

Kan du skrive noe om orgasme? Virker som om menn tror de får dama til å få orgasme, når i realiteten det er få damer som får det til ved vaginal sex?

Damer må slutte å lyge at de har orfasme når de ikke har det! Stakkars, dere lurer jo mannfolk trill rundt! Mannfolk er så dumme at de tror på alt. Og har lite kunnskap om. Det er irriterende!

Nicole Touch

11.11.2015 kl.06:41

fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOW <3

det

11.11.2015 kl.09:14

Robert litt høyere opp her trenger tydeligvis en manual. En kan vel heller spørre seg om han er 12 år...

Elijah

11.11.2015 kl.12:56

Har ingen problemer om og spør en kvinne om disse ting.

roffe

11.11.2015 kl.13:13

Du glemte det 5. spørsmålet! "Kjære, kunne du ikke tatovere Man utd i ræva di for meg?

EinStein

11.11.2015 kl.14:25

@Robert utlendingen

Joda, jeg ser at du har innsikt. Noen damer har lettere for å komme enn andre, og noen blir våt bare du ser på dem, mens andre må man arbeide mer med.

Det eneste du viste med det innlegget, er at du overhode ikke har peiling. Antagelig er du av den typen som tror oralsex er at dama får pressa hodet ned mot buksen din, og du puler hodet hennes så hun nesten blør neseblod og forventer å slippe unna med at tunga di såvidt berører klitoris. Joa, jeg har hørt om din type og dessverre for damene men heldigvis for meg, er det mange av dere.

Skal man ha en god stund selv som mann, så tar man seg tid. Oralsex går begge veiene, jeg liker å bruke tid, haler ut både forspillet og akten. Når hun er nær ved å komme, kan roer jeg ofte ned for å nyte stunden ennå lengre - gjerne flere ganger også. Kommer an på dama og hva hun er klar for ;) Når jeg omsider lar henne komme, så er det skikkelig.

Det er en grunn til at damer jeg var sammen med for 10-15 år siden, fortsatt holder kontakten og spør når jeg kommer tilbake. Størelse betyr en del ja, men det holder med normalt utstyr for at dama skal være mer enn fornøyd.

Pule kan alle, elske er en kunst.

11.11.2015 kl.16:57

Uenig i et punkt her. Jeg er jente og jeg syns at størrelsen på en penis teller, men ikke på den måten jeg antar du insinuerer. Dersom penis er for stor, funker det ikke å ha sex for min del. Sliter med at jeg er veldig trang og så er jo vagina ca.10 cm dyp. Får derfor veldig lett vondt under sex. Så for min del er en penis på feks 10 cm, som er noen cm under gjennomsnittet i Norge, helt fint!

Marita-Susan

11.11.2015 kl.22:36

Jeg dør litt av enkelte svar her 😂

Kjell E. Balle

12.11.2015 kl.23:25

Jeg synes så uendelig synd på den som er i et forhold med ei dame og ikke tør å spørre om dette her. Voksne folk snakker om alt - men det var kanskje ikke voksne folk dette handlet om.

13.11.2015 kl.00:38

Herregud.. dåkker som sir at det e ofte fetta som e fårr laus? Dåkker viste vel kanskje ikke at fitta former sæ etter utstyret til mannen.. å fårr min del har størrelsen ingenting å si, vil heller ha en mann med liten kuk som vet korsen han skal bruk den riktig, enn en mann med stor kuk som har null peiling på ka han holde på med.. når mannfolk reagere så mye på at jenter sir størrelsen ha mye å si, vel.. det sier jo litt om dem :p

Marthe Dagsland

15.11.2015 kl.15:27

hei og god søndag! Jeg ville bare stikke innom bloggen din og ønske deg en super fin slutt på helgen og god start på ny uke i morgen :)

Meg

16.11.2015 kl.13:40

Størrelsen på kvinners vagina teller også!!

Det er jo sikkert mange der ute som hadde hatt godt av å trene litt knipe øvelser. :) Just saying. :D

Lise

17.11.2015 kl.15:19

Tydeligvis godt for min del at jeg kan knipe! Haha, størrelsen har også noe å si gitt ;)

Erik Olsen

06.12.2015 kl.21:00

Da jeg var innlagt på Blakstad, tvang lege Østgaard (var det vel) meg til å gå med kuklås. Hu sa det, at psykosen min ville bli mindre hvis jeg hadde kuklås.

Jeg hadde diagnosene hemmoroideparanoia og prompepsykose.

07.12.2015 kl.12:06

kvinnelogikk i et nøtteskall: "Størrelsen på penis har mye å si for kvinnen". De har ofte ikke nok selvinnsikt til å skjønne at problemet sitter mellom bena på de.😂

Sebastian

29.12.2015 kl.22:26

Jeg synes det var et morsomt og underholdene innlegg du har skrevet. Så slike innlegg burde du ha flere av på bloggen din. Det er vinneren off course.

Nysgjerrig

30.12.2015 kl.03:02

Hei. Lurer bare på når det er normalt å miste jomfrudommen hos jenter og gutter idag? Hilsen en som ikke vet om han er sen eller ikke.

viritos

30.12.2015 kl.16:35

Er litt nytt her selv om jeg er en eldre mann så burde jeg vel visst alt. har hørt mye om G punktet, men faktisk aldri visst hvor det ligger, trodde det kunne være klitoris. Var ikke så mye undervisning om slike ting i min ungdom. Til deg Nysgjerrig så vil jeg si at det er best å vente til du finner den du skal dele livet med. Det er nemlig den første du har sex med, du vil huske resten av livet. Veldig bra Ann Mari kansje vi treffes?

Kåre

30.12.2015 kl.16:52

Til deg Nysgjerrig vil jeg si at det beste er å vente til du finner den rette du skal dele livet med. Det er nemlig den første du har sex med du vil huske resten av livet. Takk Ann Mari for en fin blogg det var faktisk ting jeg ikke var helt klar over, enda jeg er godt opp i åra. Lykke til videre!

Kåre

31.12.2015 kl.00:00

Ser lenger her oppe at en jente sier at det bare er 10 cm. til bunnen,synes det er litt merkelig, min er 17 cm. og jeg har nå aldri bunnet i noen. leste om en som var borti en svær en, hun sa at det var som å få Møydommen tatt en gang til. Det kan ikke være at det er et hinder til som må trenges igjennom. Og det kan jo gjøre vont. Bare lurer, er det noen som kan svare?

Skriv en ny kommentar

hits