hits

Hvordan var din tirsdag?

04.11.2015 - 21:13 Én kommentar

..min var fantastisk! Grytidlig tirsdag morgen satte jeg og Bea snuten mot vår favorittdestinasjon; Manchester! Selv med kun en time søvn var jeg kjempeklar. Endelig skulle jeg på Champions League kamp igjen. Jeg hadde ikke vært på det siden vi røk ut mot Real Madrid så det var virkelig på tide. Og forentingene var skyhøye!

Vi landet i Manchester litt over halv ti så vi hadde hele dagen her og første stopp var Old Trafford.

Jeg har sagt det mange ganger før, men jeg er så lykkelig når jeg er på dette stedet. Hele kroppen blir fylt med så mange følelser av spenthet og entusiasme, men også en stor ro..Megastore :D Dette er min type shopping!

Walk in closet goals!!Så tok vi turen opp til Red Cafe for litt frokost.

It's five o clock somewhere :DBle to nye drakter i går, Smalling og Martial. De er de jeg syntes har vært best denne sesongen. Døde foresten av å se pressekonferansen med Van Gaal i dag tidlig da han presterer IGJEN å kalle Smalling for Michael!!! HahahahaEn liten powernap i senga på hele 10 minutter før vi satte på Unitedsanger på iPaden og startet med et par kaffe Baileys

KLARE!!!!

Gikk radig unna på Bishop kan man si. Det er så herlig å lade opp der før kamp med andre supportere. Siden det var ganske kaldt ute så valgte vi Bishop i går siden vi kunne være inne hele tiden. 

Så var det på tide med kamp! Jeg hadde som sagt høye forventinger til kampen og forventet at United skulle klare å komme seg til sjanser og avslutninger. Og det var mye bedre enn de siste kampene. Jeg tror også vi som ser kampen live får med oss mye mer enn det som er vist på tv-skjermen. Men vi var ikke fornøyde og stemningen var ikke super? Jeg tror jeg aldri har sunget "we're Man United we want to attack" før, det er jo virkelig ikke noe man trodde man skulle være nødt til, men det var mye bedre i går enn de forrige kampene. Det ble skapt sjanser og selv om seieren satt langt inne så vant vi faktisk kampen. Det var en ubeskrivelig deilig følelse å se Rooney heade inn det målet!!! Endelig!! 

Tilbake til Bishop etter kampen for litt varme og å feire en sårt etterlengtet seier! Jeg og Bea ble kjent med mange nye mennesker i går og det er alltid hyggelig når de kommer bort for et bilde- jeg glemmer jo å ta bilder selv så de hjelper meg faktisk med blogginga, haha ;)


Det ble vel fire-fem timer søvn før vi måtte opp for å dra til flyplassen. Etter antall enheter som ble konsumert i går burde jeg ha ligget i koma, men formen har vært helt super i dag faktisk. Ikke fyllesjuk i det hele tatt og det er jo veldig deilig. Da vi kom hjem dro vi rett på butikken for å kjøpe pizza og etter det ble det noen timer søvn på sofaen sammen og nå er jeg i tipp topp form og klar for jobb igjen i morgen. 

En viktig seier og jeg håper at det har løsnet for United nå, det er lov å håpe, men vi får se på Lørdag.

Én kommentar

Kenneth I.Sporsheim

04.11.2015 kl.22:36

Flott skrevet, flotte bilder. Men det er et bilde jeg ikke liker, eller taket på OT jeg ikke liker for å være mer presis. Det heller for mye nedover. Ikke bra for stemningen, dårligere akustikk og stadion ser mindre magisk ut i TV-ruta. Håper alle med sesongkort sier ifra om dette på mail o.a til klubben. Selv så brukte jeg hele pausen mot City til å fortelle vakter om dette, med håp/oppfordring til å ta dette videre. Taket må være slik som på South Stand eller St.Jameses Park

Skriv en ny kommentar