hits

Oppskriften på en perfekt onsdag

30.09.2015 - 20:30 Én kommentar

United startet vel Champions League på verst tenkelige måte. Tap mot PSV Eidenhoven og Luke Shaws beinbrudd var ikke noe vi hadde regnet med. Tapet ga jeg helt faen i faktisk, for første gang brydde jeg meg ikke om fotballkampen, men tapet av Shaw. Blir fortsatt dårlig av å tenke på det, men han er heldigvis på bedringens vei og United må se fremover!

Dette blir en spennende uke for oss Unitedsupportere, i kveld er det Wolfsburg som står for tur og søndag møter vi Arsenal på bortebane.

Det blir en tøff kamp på søndag så jeg håper United går for å drepe kampen tidlig så enkelte spillere får hvile og at Pereira og Wilson får mer spilletid.Onsdag, pizza og øl OG Champions League. Blir ikke mye bedre!

Én kommentar

TomP

30.09.2015 kl.23:47

Litt tam blogg idag, men Unitedseier veier opp! Var på Bishop på lørdag, men uten Ann Mari så er det på langt nær det samme! Har trua på søndag, da får vi se hvor vi står. Smalling er stor!!!! Et år siden han dreit seg ut, og enkelte av "United-fansen" sa han burde gis bort. De burde ta seg ei bolle. Smalling er KONGE!!!

Skriv en ny kommentar