hits

God morgen!

22.07.2015 - 07:19 4 kommentarer

Dagen i dag startet ganske så tidlig, 04.45 ringte alarmen og da var det ikke noe slumring. Opp for å vaska ansiktet, lage seg en kopp kaffe å ha på seg drakt! Slik er pre-season life. Hardt kanskje, men jeg skulle uansett opp kl åtte, da er ikke tre timer før så ille når det tross alt er snakk om United! Mange gidder ikke følge med på slike kamper, men for meg er det "all or nothing". Når man har muligheten til å se nysigneringene spille så gjør man jo det, og man er mer forberedt til sesongstart. Og det er så deilig å se United igjen!

 

Finnes det noen bedre måte å starte dagen på? En grei kamp- bedre enn sist, og Shaw virker endelig i god form. Pereira og Memphis scorer begge sine første mål for førstelaget i dag og United vinner 3-1.

Tenk, snart er det ny sesong! 8. august... Tiden har gått fort og om 17 dager står jeg på Stretford End sammen med verdens beste supportere, det blir sykt deilig, ubeskrivelig faktisk. Må bare beklage at bloggen har litt sommerferie, man vil jo gjerne være litt sosial og da blir det liten tid til pc etter jobb og trening. Blir lettere når sesongen starter ;)

Og mystery target.....herregud hvem tør vi håpe på??? Zlatan? Müller? Llorente? Lacazette? Eller om mine bønner er blitt hørt; Ronaldo?! Blir uansett meget spennende!

Kamp sett, treningsbagen er pakket, to kaffe inntatt og jeg har blogget. Og det før arbeidsdagen har startet?! Hadde Sats hatt åpent hadde jeg rukket å trene før jobb også, men de har sommertider og åpner ikke før 9, hva er det slags tid å åpne egentlig?! Ekstremt dårlig når man faktisk betaler ganske mye for å trene på det senteret. Elsker å være ferdig trent før jobb for da har jeg tid til andre ting på kvelden, men det får bli en økt etter jobb og heller dra før på jobb for å starte dagen ordentlig. Uansett en allerede effektiv dag:D

4 kommentarer

22.07.2015 kl.07:58

Du har ikke vurdert å flytte til Manchester, så fan som du er? :-) Måtte jo ha vært en once in a lifetime experience!

worldofliz

22.07.2015 kl.12:42

Rise and shine :=)

Svein

22.07.2015 kl.14:07

Du er en ekte fan skjønner jeg. Det er bra ;=)

Stig L

22.07.2015 kl.14:36

Jeg så også matchen. Pereira og Shaw Uniteds beste. Tror Ramos kommer,men håper egentlig mest på Otamendi og Lacazette. Jeg skal se kampen mot Newcastle i august. Gleder meg sykt allerede:-)

Skriv en ny kommentar