Går vi damer bare etter penger og utseende?

11.06.2015 - 20:08 6 kommentarer

Innlegget om hva vi damer tenner på fikk mye oppmerksomhet, både positivt og negativt- og det er bra! Viser at folk engasjerer seg og ikke noe er bedre enn det. Når jeg skriver slike innlegg så er det ikke "gjør du disse 5 tingene så får du deg noe", det handlet om 5 små, men enkle ting som vi damer synes er tiltrekkende. Og det finnes jo så uendelig mye vi liker så det er aldri meningen å skrive en fasit som mange påstår jeg prøver. Over alt i media skrives det om tips og triks om sjekking, sex og samliv. Mye stemmer og kan brukes videre, mens mye er bare tull og "magasinfyll". Jeg synes det er morsomt å komme med tips, både fordi folk spør meg og vil ha mitt svar, men også fordi jeg er jente og vet hva jeg og mine venninner synes er tiltrekkende og derfor kan ha et mer ærlig svar enn en journalist eller lege som sier "alt er normalt" osv. Ja, alle er forskjellige og tennes av forskjellige ting, men det er også en rød tråd med ting alle damer setter pris på. Det var det jeg ville få frem i det forrige innlegget; http://annmariolsen.blogg.no/1433839499_5_sm_ting_vi_damer_sy.html 

De fleste syntes dette var et bra innlegg og bra tips som er lette å følge. Andre var helt uenig og mente jeg bare skrev dette mens jeg i virkeligheten mente noe helt annet. Det var flere som skrev at vi damer sier vi vil ha en høflig, snill mann, men som i realitetet bare går etter utseende og penger. Og det er til dere som har den meningen jeg skriver dette. Hvorfor skal jeg sitte å skrive noe jeg ikke mener eller påstår? DU kan ikke sitte å mene at JEG ikke tiltrekkes av "vanlige", hyggelige menn som setter folkeskikk og manerer høyt. 

Og ja, for å få det sagt først som sist; selvfølgelig teller utseende. Det er det første vi ser og det går begge veier. Men det er ikke utseende som avgjør om vi vil bli kjent med deg eller ikke. Har du en bra personlighet så vil vi gjerne snakke mer med deg selv om førsteinntrykket viste at du kanskje ikke var den typen vi egentlig "liker". 

For vet dere hva? Det er de små tingene som gjelder. Og det mener ALLE. Ja, mange går nok dessverre etter penger og mange fyrer går kun etter utseende. Men tror du virkelig at den jenta som sitter der med alle veskene og skoene hun kan kjøpe seg er lykkelig når mannen hennes gir totalt faen i følelsene hennes? Det damer vil ha er en mann som virkelig bryr seg, som vil hennes beste og som gledes over å glede henne. DET er lykke. Slikt skal selvfølgelig gå begge veier i et forhold, men der har penger lite å si. Penger kan kjøpe det meste, men ikke genuin lykke og kjærlighet. 

Det viktigste du kan gi til en person er tiden din. At du setter av din fritid til et annet menneske er en stor gave og som verdesettes. 

Så dere som påstår at vi damer kun går etter penger får slutte å dra på utesteder på Solli plass og se på "bord-damene" som henger rundt. Vanlige, ekte jenter finner du hvor som helst og er du en mann som feks følger de fem rådene i det forrige innlegget mitt og samtidig finner kjemien med ei dame så er du på god vei. 


Foto : Remi Salievski

6 kommentarer

Thor

12.06.2015 kl.12:21

Vel. Er det noe vi vet med sikkerhet så er det at penger og makt er garantert sexy for ett veldig stort antall kvinner. Alle andre trekk er totalt irrelevant om man har nok penger eller makt/status.

Det du sier er nok sant. Men om man som mann vil garantere seg mye mus, og å kunne velge fra øveste hylle så er det kun to ting som er viktig, penger og makt/status.

Rakkarn

12.06.2015 kl.15:02

Det var da et veldig så snevert syn på livet "Thor".

Og du var da forsåvitt også veldig ivrig på å definere hva "øverste hylle" er for oss menn.

Folk er forskjellige og har derfor forskjellige kriterier etter hvor du er i livet.

For min del selv om utseende fortsatt selvfølgelig spiller en faktor så er det overhodet ikke hovedkriteriet mer.

Nå er det totalpakken. Kjemien om du vil.

Og siden brent barn skyr ilden, at jenta ikke har det på papiret at hun er helt koko.

Brendan Rodgers

12.06.2015 kl.18:59

Youll never walk alone!

Lagertha

12.06.2015 kl.19:34

Tenk om man bare kunne velge en mann! Hvor er de på salg?

Henning

13.06.2015 kl.01:21

Hei,

Skal igjen bidra som en "mann" her med noen tanker...

Det der med "penger" kan du slappe av med, det er lettere å skylde på tom bankkonto fremfor tom personlighet. Noe menn ofte gjør, det går ikke innpå egoet så fryktelig mye og man avskriver egne mangler som en årsak til at man ikke får seg noen dame.

Jeg tror du innerst inne vet\tenker dette også - men du skulle heller ha uttrykket det i klartekst i selve bloggen under tema som dette.

Videre så kan jeg si at jeg i mange år trodde de fleste damer var falske og løy hele tiden - rett og slett fordi det var så store ulikeheter mellom hva de mente den ene dagen fremfor hva de mente om samme tingen neste uke.

Selvsagt så tok jeg feil - ikke fordi at det ikke stemte med at hun eller hun forandret mening om samme ting hele tiden, men rett og slett fordi følelsene hennes varierte iforhold til samme "greia" uke for uke ..noen ganger time for time.

Så du kan si at man er ærlig iforhold til hva man føler om det ene eller andre til enhver tid så vil man mene noe annerledes hver gang også om den samme "greia". Skal man tolke det kun ut fra et logisk ståsted noe de fleste menn gjør så er det jo ikke til å stikke under en stol at det kan bli forvirrende å forholde seg til - med mindre man skjønner hva som foregår.

Derfor spør jeg aldri ei jente om hva hun mener lengre om det ene eller andre - jeg spør hva hun føler enkelt og greit.

Bytter ut "mener" med "føler".

Renate

16.06.2015 kl.13:11

Utrolig bra skrevet!

Skriv en ny kommentar

hits