En raskere vei til brunfarge

25.05.2015 - 12:38 Én kommentar

Sommeren er her snart og er det en ting jeg HATER så er det å være bleik. Jeg er så misunnelig på dem som hele tiden er brune og fine! Jobb og trening gjør at jeg er borte minst 10 timer hver dag og er det fint vær ute kan jeg kun nyte sola etter jobb eller på søndager. Og det må hvile en forbannelse over meg og fridager, det er nemlig sjelden fint vær når jeg har tid til å ligge ute en hel dag. Så da er jeg bleik da. Bleik og sur- i stor kontrast til slagordet "Brun og blid"! Haha.. Men, nå har jeg begynt å gjøre noe med det! Jeg har tidligere brukt Betakaroten for å bli brun og det funket som bare det og i mange år var jeg sommerbrun året rundt. Men da tok jeg også solarium, noe jeg har sluttet helt med nå. Jeg er så redd for å ødelegge huden med solskader og rynker så jeg kan ikke huske sist jeg tok solarium faktisk. 

Nå er planen min å ta Betakaroten i hele sommer og å bruke all mulig tid jeg har ekstra ute når det er fint vær. Jeg føler meg 100 ganger bedre når jeg er brun og det er så deilig å slippe å sminke seg for å føle seg fresh. I sommer er det mye som skjer også så det er greit å ha en fin farge på kroppen når man må pynte seg i kjoler og lignende..

Det jeg liker med Betakaroten er at når man tar det i tillegg til å sole seg så blir man ikke bare fortere brun, men den varer lenger også. Det er det som er problemet mitt, at fargen forsvinner fort. Jeg kjenner også mange som er veldig lyse i huden og sliter med soleksem og for dem har Betakaroten hjulpet veldig så det er absolutt å anbefale. Alle reagerer ulikt og farge er noe som er individuelt, men jeg tenkte hvertfall å vise mine resultater av å ha brukt det en stund. Man må begynne med kosttilskuddet noen uker i forveien for at du skal få best mulig effekt så om du har en ferie planlagt er det greit å begynne 3-4 uker i forveien. Og solkrem er selvfølgelig viktig uansett! Det bruker jeg alltid når jeg er ute i sola over lengre tid. 

Du får 2 mnd. forbruk til kun 149,- om du bestiller fra Betakaroten.no  og da er du også automatisk med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 20 000 kr og masse andre småpremier!

 

/Reklame

Én kommentar

Aurora

26.05.2015 kl.21:40

Hei! lurer bare på hvordan du har kommet såpass langt og blitt modell? :)

Skriv en ny kommentar

hits