hits

Prinsipp

23.05.2015 - 09:51 5 kommentarer

Fikk en del kommentarer av folk som mente jeg umulig kunne takke nei til penger for å blitt avbildet i en Liverpool drakt bare summen var høy nok. Men jeg står på mitt, det hadde jeg aldri gjort!

Jeg har vært heldig å fått betalt for å posere i United-drakt. Drømmejobben rett og slett, men hadde et stort magasin gitt meg tilbudet om det samme, men i en annen fotballdrakt kunne jeg ikke sagt ja til det. Selv om jeg hadde gått glipp av penger. Som modell så trer man inn i en rolle for hver shoot. Det er alltid et tema, man er ikke seg selv, men en modell og man må finne seg i å bli sminket på en viss måte eller gå i klær ol som man kanskje ikke liker så godt selv, men det er jobben din å gjøre det. Men å posere i United-drakt gjør det personlig for meg og uansett sum kunne jeg ikke hatt på meg en annen drakt. Det hadde formidlet et budskap jeg absolutt ikke vil fremme. Så må vi jo se på det realistisk, jeg hadde ikke gjort det for 30-50 000 kr som er mye penger, men langt fra nok for noe slikt- men en realistisk sum. Hadde jeg derimot fått 5 millioner så er jeg jo ikke dum, selvfølgelig hadde jeg gjort det da. Da kunne jeg jo tatt meg fri for bare å ha sett United spille. Men slike summer er jo ikke realistiske i det hele tatt så derfor heller ikke et tema.

Et tema som derimot er høyaktuellt er bloggere og penger. Store bloggere tjener seg rike på å reklamere for diverse produkter. Dem om det, jeg synes litt reklame er Ok så lenge det er merket at det er reklame og at det er troverdig. Jeg er ingen storblogger så mine innlegg vil kun være om det jeg synes er interessant, når det er sagt så kan det hende jeg vil kunne reklamere for ting, men kun om det er noe jeg ville brukt penger på selv og kan stå for 100%. United feks-  IKKE noen andre ;)

5 kommentarer

Charlotte

23.05.2015 kl.10:11

Hadde også takket ja om jeg hadde fått spørsmål om å være modell for å ha på meg liverpool drakt:) Du har fin kropp, og gjør det du liker å gjøre. Bare å drite i hva andre synes, så lenge du liker å drive med det. Fint bilde forresten :)

Jegskriveromhverdag

23.05.2015 kl.10:31

Enig med Charlotte. Fint bilde også : )

outfitideas4you

23.05.2015 kl.17:35

elsker bloggen din! jeg hadde satt stor pris på om du hadde sjekket ut bloggen min, outfitideas4you.blogg.no :)

Inge

24.05.2015 kl.07:43

Enige , kun united Ann Marie. Så ha du ein utruleg flott kropp og posere me da,råflott bilde

Andreas Colh

25.05.2015 kl.11:14

Blodfan🙏🙏🙏Red devils for life😈😈

Skriv en ny kommentar