hits

"Pappakroppen"

06.05.2015 - 10:31 3 kommentarer

Nettavisen/Side3 lagde i går en artikkel om "Pappakroppen". Det var for meg et nytt begrep og hadde ikke fått med meg at denne artikkelen hadde tatt av: http://www.brobible.com/life/article/girls-love-the-dad-bod/

Så hva mener vi om pappakroppen?

Det har tatt helt av i media de siste årene med slankehysteri og denne fitnessboblen fler og fler lever i. Det synes jeg er slitsomt. Trening er bra og viktig, men jeg synes mange er for ekstreme når de vier hele livet sitt til trening. Derfor synes jeg det var fint å lese at en helt "normal" kropp hylles og at det er det vi damer vi ha. For det er jo det?! Det mener nå hvert fall jeg og de aller fleste av mine venninner. Vi søker ikke etter det perfekte som så mange tror vi damer gjør. Ja- en veltrent mannekropp er veldig fint å se på! Men det er ikke avgjørende, vi vil ha noen som får oss til å le, som vi har det morsomt med, som vi slapper av med og får oss til å føle oss bra. Og da går det på den berømte personligheten. Det er det viktigste! Vi forventer ikke at alle skal se ut som en Clavin Klein modell.  Vi vil mye heller ha en som tar oss med ut på middag eller en som kan ta noen øl under fotballkampen midt i uka, IKKE en som må droppe det for en treningsøkt dagen etter.

Det er helt ok å ha noen kilo ekstra eller ikke ha en topptrent kropp. Om man i tillegg har barn forstår jeg at det kan være vanskelig å få til 3-4 treningsøkter i uka når det er mange andre ting som skjer etter jobb. Og vi jenter vet vel absolutt alt om hvor vanskelig det er å få "sommerkroppen" på plass, vi er flinke til å fokusere på oss selv, vår selvtillitt og at damer skal ha former og at det er normalt. Men vi glemmer at vi høylytt kan sitte å snakke om hvor deilig David Beckham og Vin Diesel er rett foran typen, de har det på samme måte de også og jeg synes begrepet "pappakroppen" vil hjelpe en del menn med å forstå at de er bra nok som de er.

MEN.. Selv om pappakroppen hylles er ikke det en unnskylding til å gi mer faen. Det betyr ikke at du kan dytte innpå ekstra pizza og øl. Pappakroppen er ikke en feit og lat person, trening er viktig for å holde kroppen i form og ikke minst for helsa. Alle har tid til to treningsøkter i uka eller å være mer aktive. Og trening for meg er veldig viktig, men det handler om balanse. Trening gir bedre selvtillit, det er viktig for helsa og er man i noen lunde bra form og føler seg frisk så er det helt innafor med litt pizza og øl om man skulle ønske det. Tenk så kjedelig det ville vært om alle skulle nekte seg ting hele tiden for å streve etter det perfekte?!

Jeg sier tommel opp for "pappakroppen"! Hva mener du?Link til artikkelen på Side3 her: http://www.side3.no/--vil-heller-ha-en-mann-som-ser-fotball-og-drikker-l/3422783786.html

3 kommentarer

Synes menn som får til å kombinere det å holde seg i form og sitte og se i timesvis med fotball og øl, er veldig tiltrekkende jeg, heheh.:)

kg

06.05.2015 kl.23:36

ØL og United kan ikke bli feil!

Ram

23.05.2015 kl.21:56

Evary where

Skriv en ny kommentar