hits

Evig dilemma

07.02.2015 - 23:06 2 kommentarer

Før var det ikke noe å tenke på. Var det helg bar det ut. Uansett. Gjerne Fredag og Lørdag! Jeg ble advart mot at dette kom jeg ikke alltid til å orke, at når jeg ble eldre så kom jeg til å bli sliten jeg og. Og de hadde rett vettu, nå har jeg blitt gammel og kjedelig og vil heller prioritere en treningsøkt i morgen enn  fylla i dag. Mange vil sikkert si at dette er et steg i riktig retning, men jeg veit ikke jeg. Synes forsåvidt at det var greit å tåle en 2-dagers. Forrige søndag var jeg 1% unna å dø så det frister lite å gjenta den formen igjen i morgen for å si det pent. Så selv om det alltid er gøy med en fest så blir det rolig denne gang. Fylla vs trening. Sistnevnte vant denne gang, så for å ha litt balanse i livet så får vel førstnevnte få en ny sjans neste helg.

I dag var jeg våken før 7, dro på jobb og etter jobb var det selvfølgelig rett hjem til Premier League. Godt fornøyd med at Tottenham slo ufyselige Arsenal, City uavgjort og 0-0 mellom scouserne var forsåvidt greit selv om jeg personlig hadde foretrukket at de blå stakk av med seieren. Men det er jo i morgen det virkelig gjelder for meg. Manchester United møter the Hammers og siden skadesituasjonen endelig bikker vår fordel ser jeg ikke noe annet enn at 3 poeng og godt spill er det enste som er godkjent. Rooney har puttet 10 mål på de 9 siste PL-kampene mot West Ham og RvP har bidratt med 6 mål mot de, de siste fem møtene så vi kan jo bare håpe på at disse to finner scoringsformen igjen i morgen, det er virkelig på tide. 

Vår kjære Fletcher har nå også forlatt klubben vår. Det kom ikke som et sjokk akkurat, men det er trist. Jeg har alltid likt Fletcher og han har dessverre vært undervurdert av veldig mange. Han er i tillegg den siste "Fergie fledglings" så det er vemodig at han nå ikke lenger tilhører oss.. Han har vært en fighter uten like, ikke en Keane-type som skriker og er oppi ansiktet til folk, men en som aldri har gitt seg, uansett hvor mye motgang han har møtt. Han har kjempet seg gjennom regler (Fergie ble nektet å bruke han pga alder bla), han har en kronisk og alvorlig sykdom som fort kunne endt karrieren hans tidlig, og han har høstet mye kritikk. Og det får spillere uansett, men det er trist å lese hvor mye våre egne røde har kritisert han. Han var aldri en stor stjerne, men lag trenger spillere som Fletcher og de gangene han ble utelatt og United tapte så satt vi (ihvertfall jeg med tanken" hva om Fletcher hadde fått sjansen"- ta finalen mot Barca som et eksempel da vi tapte 2-0).

Han har vært i Manchester United siden har var 11 år og han fortjener all vår respekt.

Er det noen som kan si at rikdom og det å bli en kjent person ikke har gått til huet på seg er Darren Fletcher.  

"You don't meet many men like Darren Fletcher in football?or life"342 appearances

24 goals

5 BPL

1 UCL

1 FIFA Club World Cup

1 FA Cup

2 League Cup

4 Community Shield

THANK YOU FLETCHER!Må jo også nevne gladgutten Anderson. Takk for det du bidro med i Manchester United, du vil alltid danse i våre hjerter ;)

Alltid trist at spillere forlater klubben, men det er også en del av gamet. Når spillere drar betyr det jo heldigvis også at nye kommer inn og/eller at andre får sjansen de fortjener. Så det er bare å se fremover!

2 kommentarer

Tom Inge

08.02.2015 kl.02:05

Jeg tør nesten ikke få flere favoritter, da alle forsvinner i tur og orden... Beckham var første idolet, før spillere som Giggs, Scholes og Neville ble enorme forbilder for meg. I nyere tid har de blitt solgt eller "blitt presset" ut av klubben. Nevner Tosic (hadde kjempetrua på han!), Kagawa, Chicharito, Anderson og Nani. Nani, en glemt stjerne. Håper virkelig han stabler Unitedkarrieren på beina, men tviler. Kagawa, en down to earth japaner som jeg virkelig digget! Få så hvor god han egentlig var. Chicharito...mange mange år siden vi har hatt en like naturlig målscorer i klubben. Hadde han fått lov å spille som han skal hadde han gitt oss mange mange poeng. I stedet må alle spissene jobbe ræva av seg fremfor å jage på linja. Anderson, tullekoppen som alltid laget stemning. Elsket å se han stå å lage grimaser til keeperen bak muren keeperen satt opp på frispark. Og potensialet? Det var ekstremt. Tosic fikk desverre aldri sjansen som han burde fått. For ikke å glemme Berbatov... herregud for en spiller! Jaja... Fletcher har alltid vært en stjerne for meg, men samtidig er jeg realistisk nok til å innse at det var tiden nå. Synd, men han kunne fort blitt offer hvis han hadde blitt lenger.

Stig L

08.02.2015 kl.11:06

Bra du har blitt voksen da :-) Blir spennende med kampen i dag. Med tre poeng har vi virkelig kontakt med City også. På onsdag reiser jeg over kanalen igjen for å se Burnley matchen. Ha en fin søndag i god form................

Skriv en ny kommentar