hits

Supersøndag

05.10.2014 - 12:43 3 kommentarer

Ah, så deilig det er å våkne opp frisk og opplagt på en søndag! Dette trengte jeg virkelig, en stor kontrast til forrige søndag ;) Nå blir det å nyte en stor kopp kaffe og frokost å vente på kamp. Og en veldig viktig kamp står for tur, Everton er et vanskelig lag å slå, spesielt nå som vi har så mange skader i troppen. Forrige sesong tapte vi begge kampene, vi ble ydmyket og nå er det på tide å slå tilbake. Tross skadeproblemer er vi et mye bedre lag og forhåpentligvis er vi på god vei å bli samspillt og jeg håper og tror Falcao åpner målkontoen sin i dag. Dette blir spennende, vi vet aldri hva vi får av United om dagen, men lagoppstillingen er bra og jeg har trua! Jeg tipper 2-0, mål av Di Maria og Falcao.

Første kamp jeg ser hjemme i egen stue denne sesongen, kroppen er litt sliten og det blir en sykt travel dag på jobb i morgen så det er godt å være litt fornuftig enkelte ganger. I dag er øl byttet ut med kaffe, etterpå blir det trening og deretter resterende kamper i PL. Deilig søndag!! :)

Lo lo lo lo lo lo lo!Avslutter med denne. Bare en liten reminder ;)3 kommentarer

Kos deg med kamp, får håpe det går rette veien for manchester!! :D

Stig L

05.10.2014 kl.20:37

Gratulere med seieren. Herlige nyinnkjøp og fantastiske egenproduserte: Blackett, Wilson, Mcnair osv..............

Tuva

08.10.2014 kl.20:10

Hvilken bh-str bruker du? Jeg er ganske lik deg vil jeg si, men sliter veldig med å finne rett bh-str på butikker som lindex, cubus osv. Og nei, jeg tør ikke spørre etter hjelp :p

Skriv en ny kommentar