hits

TGIF

03.10.2014 - 23:55 3 kommentarer

Long day? Men en blogger tar da ansvar for å underholde eventuelle lesere, også på en fredagskveld!! I dag jobbet jeg 11-19, fikk sykt masse varer og nå nærmer det seg endelig nyåpning. Denne helga blir rolig for meg, skal jobbe i morgen og søndag skal jeg bare slappe av, trene og samle energi til en veldig travel uke som kommer!

Bare å brette opp ermene og pakke opp!

Selv om det var en lang dag så var det digg å ta på seg treningsklær å legge ut på en liten joggetur. Det er litt kaos på jobb og da er det godt å stenge alt "støy" ute en liten stund og bare forsvinne inn i musikken og kjenne kroppen jobbe, selv om det er hardt (jeg eier jo ikke kondis) så er det samtidig veldig godt også, og hvertfall etterpå! 

Hentet en pakke som lå å ventet på meg også i kveld; to nye treningsthigst hjelper alltid på motivasjonen. Henholdsvis fra Röhnisch og Adidas.

Snart er det Dubai så trengte en litt mer anvendelig bikini til svømming osv, det går jo ikke med slike tiny bikinier man ellers går med. Ikke at denne var så grådig stor heller, men sitter ihvertfall på plass under aktivitet ;)

Og ser dere jeg sakte, men sikkert inkluderer Adidas i garderoben fremfor Nike? Fra og med neste sesong er det Adidas som gjelder ;) 

Avslutter med et aldri så lite mattips! Raskt, sunt og godt- det er vel noe alle liker? Kutt opp kyllingfilè, blomkål og purreløk (kan jo bruke all slags grønnsaker) og topp det hele med en boks cottage cheese og noen skjeer mager kesam. Sett i ovnen i ca 30 min. Dette lagde seg selv mens jeg var i dusjen! :)Nå er det natta! Opp igjen om 7 timer for nok en jobbdag, så er det endelig helg :D

3 kommentarer

Camilla Heindorf

03.10.2014 kl.23:58

Det ser kjempe godt ut. Jeg maa faa proevd det en gang. Det er blomkaal,ikke sant?

Ann Mari Olsen

04.10.2014 kl.00:07

Camilla Heindorf: jepp! Godt med brokkoli ol også:)

Sara

11.11.2014 kl.13:17

Må bare få si at jeg er veldig imponert over deg, Ann Mari. Virker som om ting går i 100 stort sett hele tiden fra en ting til den andre. Fortsett med deg gode arbeidet! :D Ps - Kesam er alltid good!

Skriv en ny kommentar