hits

22.06.2014

22.06.2014 - 22:54 Én kommentar

I helgen har jeg og Jaran for første gang festet sammen på Gjøvik - norges navle! Dette var selvfølgelig noe Jaran en gang måtte få oppleve så på lørdag dro vi på besøk til søstera mi. Planen var egentlig 50-års lag hjemme hos foreldrene mine, men mobildekningen på Toten er tydeligvis ikke den beste så mens jeg hørte Juni så mente mamma JULI så da hadde vi plutselig en dag fri, men vi tok turen uansett.

Det var veldig hyggelig og jeg fikk endelig se min kjære Melika igjen også!Dagen i dag har vi bare slappet av, kjøpt pizza på Dolly Dimples og sett på VM. Formen har ikke vært helt på topp, men det er ganske naturlig etter gårsdagens inntak. Nå blir det jordbær og is, litt VM og en episode av The Shield (sykt bra serie btw) før det er sengetid. Vurderer trening før jobb i morgen så spørs om jeg orker å sitte oppe i natt å se kampen som går. På den andre siden er det bare VM hvert fjerde år og har på følelsen at Portugal slår tilbake i kveld så jeg må nok få med meg kampen.Satt også å fikk unna litt mail og lignende i stad, noe jeg har vært veldig dårlig på i det siste og det er en ting jeg lurer på; hvorfor legger "vanlige" mail seg under "søplepost" ? Der er det jo bare spam-mails så sjelden jeg sjekker den, bruker egentlig bare å slette alt der, men så i dag at flere mail som jeg burde ha lest hadde lagt seg der?noe jeg kan gjøre med det? 

Det blir deilig med mandag i morgen faktisk, det bruker egentlig å være en tung dag- særlig etter en bytur, men neste uke skal jeg være flink på trening, få i meg vitaminer og sunn mat. Har hatt litt problemer med smerter i knær og i tilegg en nerve i klem ved lysken som har gitt meg problemer med styrketrening så tunge løft har jeg ikke fått gjort på lenge, bare masse streching, rulling på foam-roll (det er vondt det!) og mye kjedelige øvelser?men endelig føler jeg på kroppen at den er klar igjen så får prøve å sette opp noen PT-timer igjen å få meg i gang igjen!

:)

Én kommentar

SiljeMarlen

23.06.2014 kl.13:44

Oiii kan du vise meg hvordan du får til så fin flette?? (a) :)

Skriv en ny kommentar