hits

Siden sist.

11.06.2014 - 23:26 2 kommentarer

Ja, hva har skjedd siden sist jeg oppdaterte bloggen? Jeg husker faktisk ikke sist jeg blogget.. Jeg merker det går veldig opp og ned med "blogglysten", og er jeg først inne i en periode der jeg føler jeg ikke har noe å melde er det ekstra vanskelig å først sette seg ned å skrive et innlegg for da må det være innholdsrikt. Haha, all slags problemer man skal ha! 

Jeg kan jo starte med å fortelle at her går alt sin vante gang. Jeg stortrives på Norstrand og hverdagen går med til jobb, trening og vb kjæreste- men det er akkurat slik jeg liker det så klager ikke :)

Årets supportercup 2014 tapte dessverre United i finalen, men hvem var best supportere?? Red Army Oslo- selvsagt!! Og i morgen braker det løs; VM!!! Gleder meg som en unge, endelig fotball igjen. Rooney-drakt er handlet inn; come on England!Og når det kommer til blogging så vil jeg gjerne at DU kan legge igjen en melding her og si hva du liker at jeg publiserer. For det er jo dere som faktisk går inn på bloggen min så det ville faktisk gjort det enklere for meg om dere kommer med tips! Ellers er jeg stygt redd for at denne bloggen vil ligge død frem til Premier League start ;)

2 kommentarer

Victoria Wisløff

11.06.2014 kl.23:41

Håper du får en fin torsdag!

Cecilie Hagen

13.06.2014 kl.22:33

Fine bilder :) Ha en fin fredagskveld :)

Skriv en ny kommentar