hits

10.03.2014

10.03.2014 - 21:57 8 kommentarer

Nok en ny uke! Forrige uke var veldig fin, jobbet 10-17 hver dag så A-mennesket i meg fikk virkelig vist seg frem, spesielt på onsdag da jeg skulle i møte før jobb i Sandvika og tar helt feil på tia og er der en time tidligere. Jeg har gått fra å være ekstremt B-menneske til å faktisk bli i kategorien A. Så kan jeg så kan alle, bare så dere vet! Nå liker jeg å stå opp tidlig, gjerne veldig tidlig så jeg har ekstra god tid. Nå er det blitt vane å høre på P4 hver morgen mens jeg spiser havregrynsgrøten min og nyter en kopp kaffe. Mon tro frøken Olsen begynner å bli voksen? Igjen, kan jeg- kan alle ;)


Treninga gikk helt greit forrige uke, jeg var småsyk uka før der igjen så merket formen ikke var helt på topp igjen pga det så det var en dag som virkelig var hard. Heldigvis hadde jeg PT-time da så da fikk jeg ikke daffe meg igjennom som jeg helt sikkert hadde gjort om jeg hadde trent på egenhånd.

Vår= lysere tider. Også på håret. Jaran var borte på mandagskvelden og da fikk jeg akutt trang til å farge håret mitt. Og når jeg får slike innfall klarer jeg ikke vente til dagen etter så jeg får bestilt frisørtime. Det skal skje med en gang, så jeg gjorde det like greit sjøl. Og resultatet ble faktisk godkjent! 

Fredag var det helg på meg, jeg og Jaran dro på kino å så på Gravity. Filmen var faktisk bra den, jeg er veldig sær på filmer og det er få sjangre jeg liker å se. Liker mye mer å se dokumentarer og serier, men det var veldig koselig å dra på kino for en gangs skyld.

Lørdag sov jeg lenge før vi spiste frokost og tok turen ned til Brighton for å se kamp. Jeg har glemt hvor deilig det er å vinne 3-0! Så sykt god følelse!! Her viser jo gutta at de fortsatt har det, nå gjelder det bare å holde på denne formen å gjøre det beste ut av sesongen!

Og festen fortsatte, det var bursdagsfest på kvelden så jeg dro til Cathrine og det var så koselig å møte gamle venner igjen:D 

Men drikker man fra kl 13 til kl 02- da merker man det på formen. Herregud jeg var så dårlig i går! Eier fortsatt ikke begrensninger tydeligvis når det kommer til alkohol, mye vil ha mer! Jeg syntes så synd på meg i går og nesten hele dagen gikk bort til å ligge i fosterstilling, da er det godt alt er selvforskyldt så man kan lære til neste gang ;)

Merka det forstatt i dag når jeg våkna så da var det bare å få i meg en stor og sunn frokost og to kopper kaffe så man skulle overleve denne dagen. Og det gikk det. Og når man i tillegg har verdens beste kjæreste som disker opp med min yndlingsmiddag når jeg kom hjem fra jobb så ble det en fin dag, selv om den startet som en blåmandag. I morgen starter jeg dagen med ukas første treningsøkt med PT. Sommeren nærmer seg ;)


8 kommentarer

Lykke til med ny treningsuke! Likte forresten det første antrekket veldig godt :)

Hertugen

10.03.2014 kl.22:27

Koselig å møte igjen deg også AM. Trenger ikke gå hundre år mellom hver gang :D

Ann Mari Olsen

10.03.2014 kl.22:41

Hertugen: Nei, så du får komme oftere til hovedstaden :D

Jeanette

10.03.2014 kl.23:14

Bloggers do it better:D opp kl 8 på meg i morgen, og jeg er langt i fra a! Jeg å menneske. Vi sees på onsdag:))

Ann Mari Olsen

10.03.2014 kl.23:28

Jeanette: haha yes we do:D en god natt med søvn så går det bra skal du se- ses onsdag ja :)

Madeleine

12.03.2014 kl.02:17

Haha, det er bare meg som maser sånn om denna hårfarginga di! Men du ble såå fin! Gidder du forklare hvordan du gjorde det og hvilke farger du har brukt? Fikk akutt trang her selv nå... :-)

Ann Mari Olsen

12.03.2014 kl.16:05

Madeleine: forklarer etter jobb, superlett :D

Madeleine

12.03.2014 kl.22:48

Ah, så bra! Gleder meg ;)

Skriv en ny kommentar