hits

UKE 10

03.03.2014 - 22:34 Ingen kommentarer

Bildet over beskriver situasjonen i dag tidlig veldig godt. Jeg elsker å sove! Men jeg lærer aldri å legge meg tidlig nok slik at jeg er skikkelig uthvilt, jeg har faktisk blitt mye flinkere til det- men så kommer helga og da er det lett å falle ut av rutiner. Lørdag jobbet jeg ekstra (siden det ikke var Unitedkamp så hadde jeg jo ikke planer, haha) og søndag var en skikkelig hviledag. Sove lenge, null trening, powernap på sofaen og tv-kos. Det trengte kroppen! Og med en såpass rolig helg så tenkte jeg at det var perfekt å starte dagen med en PT-time på Elixia før jeg startet på jobb 09.30. Det vil si at jeg måtte opp 05.40. Det var hardt!!

Og jeg er glad jeg hadde PT-time i dag for denne dagen var en skikkelig tung dag på treningsfronten. Følte meg i fin form, men alt var bare mye tyngre enn vanlig. Hadde jeg trent på egenhånd så hadde jeg kanskje latt meg ta litt friheter og en mye rolige treningsøkt, men føler nå at kroppen fikk en bra økt selv om jeg ikke var 100% tilstede. Og det er en deilig følelse, perfekt start på uka!

Så var det tid for jobb. Genseren jeg har på meg under her er fra www.junkyard.no og den er sykt behagelig på. Litt stor, men samtidig sitter den fint så den ikke blir altfor oversized. Jeg elsker grått og har så utrolig mange klær i alle slags grånyanser, sier alltid at jeg må bli flinkere med å gå med farger så denne genseren var jo midt i blinken for meg!

Her har jeg også på meg verdens mykeste cardigan, den er fra BIK BOK og finnes i hvit og grå. Gikk utenfor comfortsona og kjøpte hvit ;) Den er så behagelig at jeg får lyst å sove på den. 

Og jenter; har dere ikke prøvd buksene våre på BIK BOK før så MÅ dere komme innom å gjøre det nå! Superflex+Supersoft= HEAVEN!! De sitter superfint på OG er behagelig. Herregud, de er så gode at jeg synes synd på de som ikke har prøvd de. Før var det hat å gå med så stramme bukser, særlig på jobb fordi jeg beveger meg så mye og det føltes som innvollene mine skulle komme opp i halsen enkelte ganger da jeg hadde highwaist-jeans( haha, dere jenter vet hvordan det er!!), men med disse buksene føles det ut som å ha på seg thigst, og den sitter bra på. Klapp, klapp! Og selvfølgelig er jeg kanskje litt partisk når jeg sier at BIK BOK har de beste jeansene, men før disse buksene kom så brukte jeg sjelden bukser fra jobben fordi jeg ikke likte dem, da handlet jeg andre steder, men disse bruker jeg både på jobb og ellers, og til den prisen er det sykt bra kvalitet også.

Se så fine vårfarger, da :D

Ny rød skjorte med hette og t-skjorte, rød er jo favorittfargen vet dere!! ;)

Også har vi fått slengbukse på jobb!! Brings back memories!! haha, slengbukse med splitt, kjempefeite skatersko/Buffalo og de lengste pinnebeina! Godt både moten og meg har forandret seg, men synes denne var kul så måtte ha den. Veldig uvant å gå med vide bukser igjen, men digg en gang i blant. 


Jaran vrir seg hver gang jeg kommer hjem med en ny pose fra jobb- som skjer ganske så ofte. Men til mitt forsvar er jo jenteklær så sykt mye billigere enn gutteklær. Jeg får jo tre antrekk av en genser han kjøper, og jeg har i tillegg personalrabatt- så ingen skyldfølelse her ;) Plassen derimot vil komme til å bli et problem når jeg flytter inn for godt.... Har noen av dere noen gode tips og triks til oppbevaring av klær så tar jeg i mot de! 

Og nå er det Mars. Hjertet mitt blir ekstra glad når jeg står opp og det er lysere når jeg drar til trening før jobb og det ikke er blitt helt mørkt når jeg er ferdig på jobb. Dagene blir lengre og lettere!Klarte selvfølgelig å sovne på sofaen i stad, i nesten to timer så nå er jeg jo ikke trett! Jeg hater faktisk å ta powernaps i hverdagen for jeg føler det ødelegger dagen min, men hadde jo heller ingen andre planer så det er vel heller ingen krise. Nå skal jeg se Oscar-utdelingen som går på tv3 og i reklamepausen ta en dusj og pakke treningsbagen til i morgen. Ha en fin kveld videre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar