hits

2013

04.01.2014 - 19:11 5 kommentarer

Nytt år, nye muligheter. Jeg liker den tanken. Jeg har aldri hatt den oppfatningen at bare man lager seg noen nyttårsforsetter, venter til 1. januar så skal alt bli så mye bedre. Man må virkelig ville noe for at en forandring skal skje. Men selv om jeg mener det så liker jeg at når et nytt år er kommet så er det alltid fornuftig å ta et tilbakeblikk på det som har hendt, reflektere over det og bestemme seg for hva man vil gjøre bedre neste år. I begynnelsen av 2013 var jeg ganske så nyinnflyttet i Oslo og bestemte meg at dette året skulle jeg gjøre som de andre årene jeg har levd; jeg skal leve livet, jeg skal ha det gøy og jeg skal ha det bra. Det innebar et par forandringer og er det noe jeg har lært og alltid vil komme til å gjøre er å stole på magefølelsen. Stol på deg selv, med det kan jeg alltid vite at jeg har gjort det rette for meg. 

Du er din egen sjef over livet ditt og etter mye jobb i januar hadde jeg nesten to måneder fri før jeg begynte i ny jobb. Å trives på arbeidsplassen sin er ekstremt viktig, for meg er det avgjørende å jobbe med et bra team og et bra miljø. Så den tiden jeg hadde fri var viktig for min egen trivsel. Jeg jobbet for Side3 hver uke og samtidig gjorde jeg fotojobber og reiste bla til Tyrika og England. Norge er for lite å kunne gjøre det hele året, men i den perioden var det godt for meg å bare leve litt! 

Det ble til og med en egen United-shoot


Det var duket for storkamp på Old Trafford. Manchester United- Real Madrid. Cristiano Ronaldo vender tilbake, og vi- med en god mulighet til å gå videre i Champions League. Alt inni meg skrek at jeg måtte få tak i billetter så jeg kunne få oppleve det live. Og det gjorde jeg, jeg tenkte at det er verdt prisen uansett samme hva, det der skal jeg oppleve. 

Det ble ikke helt som vi hadde tenkt.. Å ryke ut i et gruppespill der laget vårt har vært dårligst, underprestert og de andre lagene har klart vært bedre klarer man å forstå, selv om det er en skuffelse. Men å ryke ut pga en katastrofal dommertabbe er ubeskrivelig tungt. Real Madrid er et av verdens beste lag, ingen tvil om det. Men de kom faktisk ikke til en sjanse før Nani ble feilaktig utvist. Alt rakna, og det var ufattelig. Men vi sang, hele Old Trafford sang og støttet Manchester United. Det var en god følelse, men etterpå følte jeg meg bare tom. (Ingen andre en fotballsupportere forstår hvordan dette er).

Heldigvis gikk det bedre i Premier League. Verdens beste og tøffeste liga. CHAMP20NS!!!!!

Gullet ble feiret på ekte Olsen-vis! 

En ekte fotballshoot i bodypaint. Hele meg ble malt i gull.

Jeg vant også en egen CHAMP20NS-drakt av United.no grunnet dette :)

Det ble gullfeiring tre dager i strekk, det var Guard of Honour og jeg gikk i Unitedklær hver dag. Livet var herlig!

Så kom dagen.

Dagen vi alle viste ville komme, men som vi hadde fortrengt og jeg håpet det var mange år til vi måtte tenke på dette. Ryktene var overalt og beskjeden at noe stort ville komme gjorde meg rastløs og forvirret, for det kunne jo ikke skje nå? Nettsidene var nede og ingen viste noe sikkert. Så var det et faktum. Sir Alex Ferguson gir seg som manager i Manchester United

Jeg skriver dette til dere som leser bloggen min grunnet gjensidig fotballinteresse. Det var en sorg jeg ikke hadde følt før. Jeg grein og jeg tror alle Unitedsupportere vil huske resten av livet sitt hvor de var da de fikk beskjeden og hva de gjorde. Jeg satt på rommet mitt og gjorde meg klar til jobb, hadde pent ignorert Twitter og andre sosiale medier som var sikre på dette så jeg ante fred og ingen fare frem til det kom på radioen og MUFC offisielt hadde bekreftet det. Klarte ikke tenke på noe annet den dagen. Jeg var kvalm og oppriktig lei meg. Dere som ikke liker fotball kan sammenligne det med å bli dumpa av kjæresten sin, nærmeste jeg kommer. Sir Alex Ferguson er min helt, det er den personen jeg har sett opp til i så mange år. Det finnes ingen som han! Og en som har vært der hele livet ditt er plutselig borte. 08.05-2013 vil for alltid være en sorgens dag for fotballen.


Heldigvis hadde jeg verdens beste supportergjeng å trøste meg med! Red Army Oslo er en samling av folk i forskjellige aldersgrupper og arbeid, men vi har den ene tingen felles og det gjør oss til en stor og fin gjeng, og som jeg er veldig glad for å ha møtt!

Da navnene på managere som var i søkelyset på den nye jobben kom ut, håpte jeg virkelig på Moyes. Og slik ble det. I mine øyne det absolutt beste valget. og Moyes tok over en ekstrem vanskelig jobb. Og han har fått en vanskelig start, mange har vært i mot han og meida har ikke vært nådige. Vår jobb som supportere er å støtte klubben vår, det gjelder også Moyes. Jeg står bak han. Når det er sagt så er det også lov å være kritisk, det har vært dårlige bytter, feil lagoppstillinger og mange spillere har ikke prestert. Men Moyes må få bygge sitt eget lag, han må lære spillerne å kjenne og samtidig lære dem hva han står for. Selvfølgelig tar det lengre tid enn en liten sommerferie. I mine øyne har Manchester United manglet noe, og det også før Moyes kom inn i bildet. Forskjellen er at Sir Alex klarte å tyne ut mye ekstra fra dem og det resulterete i ligagull. Laget er ikke bra nok slik som det er nå. Det var mange kamper jeg la meg i sinne og frustrasjon forrige sesong også, det verste jeg ser er maktesløshet og lite innsatsvilje når de spiller, og tenk over det- det var det under Ferguson også. Men det var også magi- vår nyinnkjøpte nr 20 skjøt oss inn i gullfesten og nå er han skadet. Slik er det i fotballen, man skal ha flaks og gode dager og samtidig være avhengig at nøkkelspillere presterer. For min del så skal Moyes få denne sesongen til å prøve seg på alt han vil, og da får det være det samme om vi ender som nummer fem eller tre. For vi er Manchester United og vi kommer alltid tilbake. Og jeg er glad for at hver dag det er kampdag våkner jeg og gleder meg til det, jeg er i godt humør og jeg støtter laget mitt. Så hva andre supportere mener om hva som skjer fremover med MITT lag bryr meg virkelig ikke.

17.mai ble for første gang feiret i storbyen hjemme hos meg og Mari sammen med en flokk totninger. Fantastisk moro! Vi pusset opp butikken i Sandvika i sommer og da ble det et par uker med ferie som jeg tilbragte i parken "hjemme" på Grünerløkka og hjemme på Toten.
Jeg var også i mitt første bryllup! Det var kjempekoselig. Min barndomsvenninne fra Toten giftet seg og det var en perfekt dag:)Resten av sommeren jobbet jeg mye og koste meg i godt selskap når jeg hadde tid. Kan også huske tilbake at jeg var sprek på den tiden og trente opp kondisen min til å jogge en time i strekk. Så fikk jeg beinhinnebetennelse og dro på fylla med Red Army Oslo som nesten knakk leggen min. Nå får jeg nesten hjertestopp av å gå opp de fem etasjene til leiligheta. Flott jobba der altså.Så kom favorittmåneden min! September. Alle som kjenner meg vet at jeg er gaaaanske så glad i å ha bursdag. Feiret derfor bursdagen min i verdens beste by med verdens beste mann! Seier og god, god stemning! :)

Det største i 2013 må vel være at single, sære Olsen fikk seg kjæreste! Hadde i grunn forsonet meg med tanken om å være forever alone, men drømmemannen dukket opp. Og det viste seg også at jeg var litt av et koneemne bare jeg ville. Store steg skjedde dette året med andre ord ;)

Dubai med min kjære var fantastisk. Skal absolutt tilbake dit!

Avslutter med en hendelse jeg kommer til å huske resten av mitt liv; jeg fikk møte Sir Alex Ferguson! Han besøkte Norge i november for å holde foredraget "repeating success" og jeg var så utrolig heldig  få være med på det. Bare å få se han fra en scene var i grunn mer enn jeg kunne drømt om, men å faktisk få møte han og få han til å signere drakten min?! Priceless!! 
Signert av Sir Alex og Ole Gunnar Solskjær. Ikke lenge til den henger på veggen ;)

2013 var et kjempebra år, og jeg tror at 2014 blir minst like bra! 

:)

5 kommentarer

Tommy A Engen

04.01.2014 kl.19:26

Du er så god til å skrive AMO å takk for alt du deler flotte bilder :) Ha fin kveld :) Man Utd 4 ever :)

Roy

05.01.2014 kl.02:10

Fint dette

christoffer

05.01.2014 kl.17:08

For ei dame!! :))

Lars Thomas

05.01.2014 kl.21:29

Ikke bare er du pen, nydelig, deilig og alt det der men du har mer i toppen enn de fleste...fantastisk blogginnlegg som jeg delte med de som er med i Red Army Lillehammer gruppa på facebook

ITCROWDTEACHER

06.01.2014 kl.21:35

Some damn fine pictures on here. No question about that.

Skriv en ny kommentar