hits

Hjemme.

28.09.2013 - 12:11 4 kommentarer

Endelig er jeg på Toten igjen! Jeg har ikke vært hjemme siden Juni da jeg var på bryllup så det var virkelig på tide. I går var det familietid med mat, kake og tv-kos og jeg var tidlig i seng. I dag blir det nok hakket hardere med fotballkamp og påfølgende seiersfest og deretter en bytur. Det blir nok veldig moro, alt for lenge siden jeg har sett venna mine som bor her så gleder meg til det :)

Og hvor deilig var det ikke å slå ut Liverpool på onsdag?!?!?!?! Ubeskrivelig!! Herlig å se United storspille, Liverpool ga meg ikke høy puls en eneste gang og det er så digg og eie en kamp, håpet på flere mål, men gutta gjorde jobben. Viktig å slå tilbake etter et tap og søndag vs onsdag så virket det som det var to helt forskjellige lag på banen. Men ikke fortvil scousere; dere vinner jo serien i år :)  

4 kommentarer

Tommy A Engen

28.09.2013 kl.12:30

Er sikkert fint på Toten selv om det ligger på den gærne sida ;) Ja det var godt å reise seg igjen mot Liverpool og få de ut av den cupen også ,det alltid deilig å slå scumen :) Kos deg på seiers festen i dag å ha en god dag/kveld :) Man Utd 4 ever :)

Harald

28.09.2013 kl.12:51

Hei. Du er ei kanon dame etter min smak.c",) Liker laget over alle lag, du er veldig vakker og du har nesten alltid rett trøye på deg.. Man U.... :))))) Håper det går bra i dag og, å det var et annet lag på onsdag enn i helgen som var. De vil vise Moyes at de kan de også. så jeg håper han hiver inn Chicharito å ikke Velbek på topp vist ikke Pesie er frisk. Så trenger fellaini litt mer tid på seg før han bruker han mer. Anderson han må bruke nå.. :)) Håper du synes det er greit å prate litt fotball her.. :) Ha en strålende dag.

Trine

03.10.2013 kl.22:37

Yo!!!! Helt til å begynne med si at denne siden er til sykt stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de tøffeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Lena

04.10.2013 kl.10:26

Halloi!!!! Må bare starte med si at denne bloggen er til kjempe masse glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de fineste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Skriv en ny kommentar