hits

Tørst på livet

20.05.2013 - 22:54 3 kommentarer

Vel overstått helg! 

17. mai hadde jeg og Mari champagnefrokost hjemme hos oss og det var kjempekoselig. God mat, kaker og champagne før turen gikk videre ut i byen for å kose oss mer. Det ble jo perfekt vær også så dagen kunne ikke blitt bedre. Det var en del som lurte på hvor bunaden min er fra, det er en festdrakt og hører ikke til et spesielt sted. Men jeg synes den er veldig fin jeg, og ikke like tung som bunad :)
Lørdag var det virkelig sommervær så da gikk turen ut i parken der vi koste oss med øl, grillmat og frukt. Herregud så deilig det er med sommer! Livet blir hundre ganger bedre bare med litt sol.

Og det er virkelig ikke en myte det med Grand Prix og homofile... Vi hadde vorsepiel og leiligheten ble forvandlet til Grand Prix-fest da Robert på jobben til Mari kom. Jeg er ikke heeeeelt der så jeg, Camilla og Silje dro litt tidligere på byen ;)I går var det knallvær og siste serierunde så det var bare å stå opp, pynte seg og dra på uteserveringa på Brighton. Jeg elsker Red Army Oslo! For en fantastisk gjeng med lidenskapelige supportere vi er. Det var så god stemning og det kunne ikke blitt en bedre avslutningsfest. Tror jeg kunne spart meg for å synge karaoke to ganger, men ellers var det grei skuring ;)

Olav fra Tangerudbakken synes det var mye bedre stemning hos oss enn der han hadde sett kampen, ser den! ;)

Folk som gikk forbi stoppet for å ta bilder og filme stemninga. Og stakkars de som gikk forbi i andre drakter, tidenes walk of shame. Vi leker ikke supportere! Og HVA skal jeg gjøre med livet mitt nå som Premier League er over? Herregud så trist helgene blir fremover.. 88 dager igjen, teller ned dagene! Neste sesong blir noe helt annet enn det vi er vant med, men nå har det fått sunket veldig inn og jeg gleder meg veldig! In Moyes we trust :)

So come on David Moyes, Play like Fergie's Boys. We'll go wild wild wild!

Dagens meny

For en herlig pinsehelg! Absolutt verdt å være så sliten som jeg har vært i dag. Vært mye kos denne helga så i morgen er det endelig fokus på trening igjen, drikker jo øl som det skulle vært vann så joggeturen blir nok ekstra lang i morgen ;)

3 kommentarer

stein åge lundebø

20.05.2013 kl.23:20

Du er bare så utrolig nydelig ann mari håper jeg snart får treffe deg :-)

Jørgen Kåshagen

21.05.2013 kl.18:48

fantastiske bilder du legger ut :)

elsker bloggen din!

21.05.2013 kl.21:31

http://www.seher.no/916603/faren-til-angelina-jolie-fant-ut-om-operasjonen-paa-nettet

du er bare sykt lik angelina jolie da hun var yngre. Og mila kunis! hvor er rettferdigheten liksom??? :p

http://www.fanpop.com/clubs/mila-kunis/images/24093967/title/mila-kunis-friends-with-benefits-photocall-moscow-july-27-photo

Skriv en ny kommentar