hits

April

01.04.2013 - 17:16 4 kommentarer

United røk ut og humøret er naturlig nok ikke på sitt beste. Hjalp heller ikke at jeg lovet Martin (tanteungen min) både the treble og deretter double. Men han skjønner forhåpentligvis at ligagull tross alt er det viktigste og det feires om ikke lenge. Typisk meg å være alt for optimistisk og alltid håpe på det beste, blir fort skuffet av slikt. På tide å bli realist.

Da går turen til Oslo igjen. Hatt en fin påske på Gjøvik sammen med venner, men livet mitt er jo i Oslo nå så det blir godt å komme tilbake til det igjen. Jobb, trening, samboeren og Minnie venter- det blir godt :)


4 kommentarer

Tommy

01.04.2013 kl.18:36

Du er bare helt utrolig nydelig. Misunner den gutten som får bli kjent med alle aspekter av deg, og får kalle deg sin kjæreste ;) sorry hvis det hørtes litt psyko ut. Men du er bare så fin, og du virker så jordnær og god. Så måtte bare si det :-P ha en fin kveld videre

Tommy A Engen

01.04.2013 kl.19:12

Det var surt å rykke ut men,men vi tar det aller viktigste i hvertfall:) belive20

Aleksa

04.04.2013 kl.14:35

Hallo!!! Ekstremt fin bloggg. Føler at den er så av så høy kvalitet at du tar oss leserne seriøst. Mange blogere bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogeni det hele tatt. Det er derfor alltid like morsomt å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye uhøflige meldinger, men jeg håper at du ikke skal gjøre det samme om du får traksserende kommentarer fordi da vinner de frekke. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er sykt flott for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to Redbull - jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en solfylt dag!!!

Ann Mari Olsen

25.04.2013 kl.21:41

Tommy: Det var da søtt sagt- takk :)

Skriv en ny kommentar