hits

21.03.2013

21.03.2013 - 11:53 7 kommentarer

Jeg glemmer helt å blogge da jeg føler Snapchat har blitt min nye dagbok. De få vennene jeg har der får med seg alt jeg gjør og jeg er ganske så flink til å dokumentere ting ned til den minste detalj. Trodde dette var forbeholdt fjortenåringer og nedover, men etter at ei venninne lagde en konto til meg ser jeg hvor humor det er- enn så lenge. Små gleder... :)

Ellers så har jeg jo Instagram også så jeg får dele litt bilder derfra med dere. (annmarii_olsen)

Bilde 1&3: Mitt forsøk på outfit-bilder. Tar selvkritikk på resultatet.

2: Favorittskoene i huset er selvfølgelig Converse, aner ikke hvor mange vi har til sammen. De du ser på bildet har Mari lånt av meg, de er like grisete som drakta på bildet. (Vi har City-drakt som dørmatte)

4: Skulle på joggetur på mandag, endte opp på pub. Slik går det ofte når samboeren jobber på bar og jeg er tørst.

1: Må jo dokumentere at jeg har trent. Viktig, viktig- ellers så telles det vel ikke? ;)

2: Sjelden jeg ser film, men så "United" her om dagen. Den handler om The Busby Babes og München-ulykken. Anbefales til alle som liker fotball.

3: 10-kort. Var på spillkveld hos M&M søndag, måtte friske opp kunnskapene mine frem mot påsken

4: Micheal Owen legger opp, synes det var ekstremt morsomt da han kom til United. Dere som kan litt fotball vet hvorfor :) Kommer aldri til å glemme vinnermålet mot City, siiiick. Tross den korte tiden i United fikk han heldigvis oppleve å vinne Premier League. Owen 1- Gerrard 0.

Litt backstage bilder fra Tyrkia. Skal prøve å bli flinkere å huske på å ta mer slike bilder også, det er jo litt moro å se litt behind the scenes bilder fra start til slutt i stedet for kun det ferdige "perfekte" resultatet? :)


1: Meg og min kjære samboer med våre paraplyhatter. Ingenting som heter dårlig vær!

2&3: Vi var ute å spiste med noen jobbkollegaer av Mari i går. Viktig med god mat og drikke, og ikke minst godt selskap.

4: Avsluttet kvelden supertidlig i går med en episode av Greys på senga. (Som jeg skal se igjen nå siden jeg sovnet etter fem minutter).

Så det var det jeg hadde å melde. Nå skal jeg som sagt se ferdig Greys mens jeg drikker kaffekoppen min og forbrede meg til trening. Da jeg våknet i går kjentes det ut som jeg hadde blitt banka opp. Jeg er så støl! Jeg har trent hele livet mitt og vet at kroppen blir ekstra støl om jeg endrer treningen litt, men SÅ støl som jeg er nå har jeg aldri vært før. Alt gjør vondt og jeg gleder meg ikke sånn kjempemye til å starte igjen i dag, men det må vel til. Hørte at massasje skulle hjelpe, men som singel kvinne er jo ikke det bare-bare å oppdrive, så tips mot stølhet taes i mot med stor takk :)

7 kommentarer

Mary

21.03.2013 kl.15:38

Hva er det egentlig du får ut av å kle av det? Burde du ikke heller kle på deg som et menneske enn å kle av deg forandre alle gutter spesielt når du har kjæreste eller syns ikke kjæresten din om at menn runker seg mens de ser på bilder av det? ÆSJ.

Tommy A Engen

21.03.2013 kl.19:29

Er bra Owen fikk vært med å vinne noe i hvertfall :) Var hærlig når han scora det målet mot shitty :)

Julianne - *** KONKURRANSE ***

21.03.2013 kl.20:43

Heisann! Vil du være med i konkurransen vår? Premien er en tur for 2 personer til Amsterdam!

Lena Marie

21.03.2013 kl.21:17

hereegud- hvor pen er ikke du ?! Nydelige deg!!! :)

Ann Mari Olsen

25.04.2013 kl.21:46

Mary: Synes ikke jeg har noen grunn til å måtte forsvare meg, jeg liker å ta bilder og synes nakenhet er en helt naturlig ting og ingenting er mer vakkert og sexy.

ida

13.05.2013 kl.18:15

Hei hei

Hvor har du kjøpt den sorte bhen med de trådene, hvis du skjønner;) Hehe

Ann Mari Olsen

24.05.2013 kl.19:18

ida: Den er fra Marlies Dekkers! Supergod og kul :D

Skriv en ny kommentar