hits

Våren er på vei

12.03.2013 - 23:33 4 kommentarer

Så blid og fornøyd er det sjelden jeg er etter en hard joggetur ute, da er kroppen som regel nær kollaps. Men det er jo umulig og ikke være i godt humør nå som det er så fint vær?! Gir meg masse god energi og det er deilig! :)


I kveld har jeg og Minnie kost oss med Champions League. Ikke like moro nå lenger, men det er i hvert fall bedre enn Paradise Hotel ;)


Jeg så masse fine vårklær i butikkene når jeg var ute å kikket litt i dag så i morgen må jeg ut å shoppe litt vårklær. Lysere farger hører med når våren er her :)

 

<3 

4 kommentarer

Hanne

12.03.2013 kl.23:45

Hei Ann Mari!

Nå skal jeg gi deg et kompliment jeg trodde jeg aldri ville gi. Jeg digger deg og personligheten din! Jeg vet godt hvem du er siden jeg er fra Gjøvik og har støtt på deg ved flere anledninger, og hver eneste gang har jeg fått et godt inntrykk. Det er lett å dømme pene jenter og jeg har alltid "trøstet" meg med at de sikkert ikke er så smarte osv, men du har fått meg til å endre den tanken! Selvfølgelig går det ann å være pen, snill OG smart! Jeg handlet av deg en gang på bik bok på cc og ble litt satt ut av hvor ekte snill du var, du fant et supert antrekk til meg som jeg følte meg komfertabel i selv om jeg ikke ser ut som en modell og det er ikke ofte jeg gjør, jeg er rett og slett utrolig positivt overrasket :D

Følger med på bloggen din regelmessig og fortsett med å hver den du er! Stå på :)

Klem fra Hanne

Ann Mari Olsen

13.03.2013 kl.01:01

Hanne: Oi! Tusen, tusen takk for en varm kommentar- nå ble jeg nesten litt satt ut selv :) Veldig hyggelig å lese <3

Lena Marie

13.03.2013 kl.12:00

Du er så pen og fin Ann-Mari!! :D Kan du ikke lage et innlegg om hvordan du sminker deg? <3

Marita

13.03.2013 kl.21:19

Veldig god blog! Vurderer lese denne fast! Selv har jeg ikke blog selv, men hatt så flaks og har blitt tipset om en sinnsykt bra konkuranse hvor du kan vinne en sykkel :-P Jeg har sinnsykt lyst på ny sykkel, så håper jeg vinner. Men kanskje du er mer heldig? Meld deg på da vel du oxå! xD

Skriv en ny kommentar