hits

Like deilig i dag

24.09.2012 - 20:39 4 kommentarer

Vi vant på en dårlig dag. Tre poeng borte mot Liverpool er ingenting annet enn deilig! Og jeg er kjepphøy og frekk i forkant, akkurat som mange andre United- og Liverpool-suportere. Fallhøyden er derfor smertelig stor om man går på en smell. Det slapp jeg nå og det ble mildt sagt seiersfest etter kampen. Feiret med det jeg liker best- øl. Formen i dag er heeeelt forferdelig. Sto ikke opp før klokka var godt over tre og middagen til meg og Mari har bestått av popcorn siden ingen av oss har klart å gå til butikken. Siden vi sto opp har vi sett på Suits og that´s it. Men, men. Ny dag i morgen og da får man prøve å ikke være like ubrukelig ;)

Lørdagen var superbra og jeg hadde det så moro! En vellykket helg :) Jeg lovte jo å ta bilder så jeg endelig kunne blogge, og som sagt så gjort! :)

En liten, trett Chicharita :)


4 kommentarer

Tommy A Engen

24.09.2012 kl.20:46

Enig med deg ,det og slå livverpool på deres hjeme bane er bare helt rått:) Nå kommer de til og surve on dommarn i årevis:) haha Jammen feirer du hart men det er vært det:) glory glory Man Utd

LFC fan

24.09.2012 kl.21:38

selv om det sitter langt inne, noe det skal gjøre, skal jeg starte med å gratulere deg/dere med seieren. får ikke håpe du er den type supporter du blir fremstilt i media som. Det å skrive "fuck Liverpool" er forsåvidt uskyldig moro, men å brenne en drakt blir kanskje litt drastisk, spesielt i disse tider da til og med Ferguson har manet til respekt mellom klubbene. Håper du har respekt for klubben Liverpool selv om du er Manchester United fan, til og med jeg klarer å uttrykke respekt for Manchester United som klubb og anerkjenne den fantasiske jobben Ferguson har gjort med dette laget. Englands beste klubb de siste 20 årene og verdens beste Manager de siste 20 årene er vel fasit, desverre for Liverpool. Håper på borteseier i neste seriekamp jeg : )

tjukken

27.09.2012 kl.00:15

Svar til LFC fan.

Kan skjønne at det ikke er vanskelig å ha respekt for en klubb som ManUtd, som du selv sier Englands beste klubb siste 20 år. Men da blir det litt værre den andre vegen, LFC har sett sine beste dager, så lite respekt å få hos meg.

LFC fan

27.09.2012 kl.19:37

Takk, det sa vel det meste om deg:).

Skriv en ny kommentar